sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Televiziunea Travel Mix Channel, disponibilă în HD

În cursul zilei de astăzi, un membru al comunității de Facebook a HD Satelit (Ionuț) a observat o scurtă perioadă în care transmisia televiziunii romanești Travel Mix Channel nu a funcționat, precum și o modificare la sigla televiziunii, care nu mai conține textul cu denumirea televiziunii menționate.

Ionuț a contactat televiziunea prin intermediul paginii oficiale de Facebook a acesteia, iar un administrator al acestei pagini i-a precizat că se efectuează temporar teste pentru transmisia în HD și că televiziunea va avea un nou logo și un nou pachet grafic.

Pornind de la aceste informații, pentru reconfirmare, am contactat televiziunea menționată (prin același mijloc de comunicare). Am solicitat mai multe detalii, dar deocamdată am primit doar confirmarea că televiziunea Travel Mix Channel va fi disponibilă în HD de săptămâna viitoare.


De menționat că pe canalul de Youtube al televiziunii Travel Mix Channel există de mult timp diverse producții în rezoluție High Definition.

Desigur, disponibilitatea unui feed HD al unei televiziuni nu implică obligatoriu și preluarea imediată a versiunii HD de către furnizorii de televiziune cu plată.

Dacă televiziunea Travel Mix Channel ne va oferi mai multe detalii despre implementarea cu succes a modificărilor tehnice necesare pentru lansarea versiunii HD, vom reveni cu o actualizare în acest topic.

UPDATE 11 noiembrie 2018: Travel Mix Channel și-a actualizat fotografia de copertă a paginii de Facebook, acum fiind inclus în siglă și textul HD. Televiziunea a precizat: "Sâmbătă s-au încheiat testele de emisie în High Definition. Varianta HD va fi disponibilă la retransmisie începând cu data de 15 noiembrie 2018. Discuțiile cu cabliștii vor demara de săptămâna viitoare".

UPDATE 12 noiembrie 2018: Travel Mix Channel a efectuat o transmisie de test în 720i, pe la ora 18:35, direct în rețelele operatorilor, dar ulterior a revenit la transmisia SD. Mai jos găsiți imagini trimise de Emil R. și_-Kalman-_, din rețelele RCS RDS și UPC.

Emil a contactat Travel Mix, iar reprezentanții televiziunii au precizat că a fost doar un test, dar că ulterior au revenit la 720x576: "Din 15 noiembrie vom pune la dispoziția tuturor cabliștilor semnalul și în rezoluție 1920 x 1080".

UPDATE 14 noiembrie 2018: Travel Mix HD a efectuat teste în rețeaua INES si a fost inclus în grila oficială de pe website-ul Ines, cu grila lunii noiembrie 2018.

De asemenea, a lansat și un promo care anunță disponibilitatea în HD, începând din 15 noiembrie.

De asemenea, fluxul HD (dar la rezoluția de 1280x720 px) este disponibil pe websiteul televiziunii, dând click AICI.

UPDATE 19 noiembrie 2018: Televiziune Travel Mix a anunțat pe website-ul propriu intenția de a lansa și o versiune 4K. Detalii despre Travel Mix 4K găsiți AICI.


15 comentarii despre subiectul „Televiziunea Travel Mix Channel, disponibilă în HD”:
Anonim

Chiar m-as bucura daca ar incepe sa emita in HD, e o televiziune de turism, ar fi un pas firesc. Urmaresc deseori programele TravelMix si imi plac.

FloRin

Cred ca va trece o perioada de cand va fi disponibil in HD si pana efectiv va fi in grila vreunui cablist. Daca ei reusesc sa faca toate pregatirile pentru trecerea la HD de saptamana viitoare, si nu e chiar usor intr-un timp asa scurt, probabil ii vor prelua unii cablisti mai tarziu, cel mai devreme peste cateva saptamani.

Anonim

Cred ca va fi in HD din weekendul viitor, de pe 17-18 noiembrie 2018

Nanu Alin

Vor avea in grila si transmisii de camere video live HD, care vor transmite la fiecare ora imagini live din lume.

Anonim

Poate se lanseaza oficial in HD la Targul de Turism la Romaniei, editia de Toamna, din 15-18 noiembrie 2018. E bine ca au facut testele cu succes si semnalul HD va fi disponibil in HD se saptamana viitore. Sper sa ii introduca la nivel national la RCS RDS, Telekom, Nextgen si altii, cat mai curand posibil, deoarece e o televiziune buna.

Anonim

Travel Mix a fost inclusa acum si in grila Orange Tv Moldova:

https://www.orange.md/?l=1&p=1&c=16&sc=4&go_to=grila_171

Emil Raevschi

Din acest moment (12.11.2018-ora 18.35) TRAVEL MIX e transmis in format HD cu urmatoarele caracteristici: HD 16:9 720i MPEG.

Anonim

cel mai probabil la rds nu

Anonim

La rds rcs nu a intrat versiunea HD.Când va intra?

Anonim

pe cand in format hd la rcs rds ?

Adytuny

Poate semnalul hd de la travel mix e preluat de RCS RDS, dar il downscaleaza si e transmis sd ca pana acum.

Anonim

dar la rcs rds in format hd pecand

Anonim

pe cand informat hd la rcs rds

nicu

Daca intrebi de mai multe ori, crezi ca vei obtine un raspuns pozitiv?? Nu e la RCS in HD, va intra in HD la RCS cand va intra, nu stie nimeni, probabil doar RCS RDS stie, probabil.

Anonim

Deocamdata TravelMix este preluat SD in reteaua RCS/Digi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile