joi, 20 decembrie 2018

Televiziunea QUB TV a obținut licență audiovizuală regională

S.C. QUB TV SRL din Timișoara a obținut licență audiovizuală regională prin rețele de comunicații electronice pentru televiziunea QUB TV, cu difuzare în sud-vestul României (7 județe, inclusiv Mehedinți, Gorj și Dolj), cu excepția Bihorului.

Producția proprie a QUB TV va fi de 60%, iar producțiile vizuale ale altor producători (în special filme documentare) vor fi în procent de 40%. Programele de informare vor reprezenta 18,1% din grilă, cele educative 12.8%, iar programele culturale 7,14%. Valoarea inițială a investițiilor va fi de 75397 euro, iar sursele de finanțare vor fi din publicitate, organizare și producție evenimente, realizare de spoturi, filme de prezentare și furnizare de materiale ale altor structuri media din țară și din străinătate.  S.C. QUB TV SRL nu mai deține alte licențe audiovizuale.

"Au fost discuții preliminare cu cei Telekom, UPC, Orange și RCS RDS. În general ni s-a spus că prima dată să începem să emitem. Noi nu vom fi concurența posturilor de documentare", au explicat reprezentanții televiziunii.

Solicitarea de licență regională pentru QUB TV fost aprobată de CNA cu un vot împotrivă.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea QUB TV a obținut licență audiovizuală regională”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile