vineri, 22 februarie 2019

Canalele PRO TV vor rămâne la Telekom și NextGen

PRO TV a anunțat că începând din 1 martie 2019 televiziunile sale ar putea să nu mai fie disponibile în grilele Telekom Romania Communications S.A. și NextGen Communications SRL, dacă nu va fi agreat un nou contract.


ProTv a precizat că actualele contractele de retransmisie vor expira pe 28 februarie 2019, iar până la momentul anunțului nu a fost semnat un nou acord de retransmisie.

Anunțul a fost promovat suplimentar și prin bannere pe websiteuri ale Pro TV.

UPDATE 23 februarie 2019: PRO TV a publicat pe website-ul stirileprotv.ro mai multe detalii. Mai jos găsiți comunicatul PRO TV.

"PRO TV își informează publicul în legătură cu posibilitatea ca programele sale să nu mai fie disponibile abonaților Telekom începând cu 1 martie.

Această situație este cauzata de refuzul Telekom și NextGen, în pofida numeroaselor încercări ale PRO TV, din ultimele 11 luni, de a semna un nou contract, dar și a unor prelungiri ale contractului inițial. PRO TV este pe deplin implicat și speră să rezolve această situație până joi, 28 februarie, dar depinde de dorința Telekom și NextGen de a face acest lucru.

Pentru că Telekom și NextGen nu au confirmat până noaptea trecută dacă vor continua să retransmită canalele PRO TV și după data de 1 martie, PRO TV a fost nevoit, din păcate, să înceapă informarea telespectatorilor săi în legătură cu faptul că este posibil ca aceștia să nu mai poata viziona canalele PRO TV după data de 1 martie. Anunțul nu a fost o surpriză, Telekom și NextGen fiind informați de câteva săptămâni că PRO TV va fi nevoit să-și anunțe telespectatorii cu cel puțin o săptămână înainte de încheierea termenului final al ultimei prelungiri.

Nu putem da detalii care țin de această negociere, dar vă asigurăm că oferim canalele noastre tuturor operatorilor în condiții adecvate și rezonabile. Trebuie să respectăm aceleași principii față de partenerii noștri, ca atare nu putem răspunde cererii Telekom și NextGen de a reduce costurile.

PRO TV regretă această situație si depune toate eforturile pentru a o soluționa de o manieră rezonabilă, astfel încât abonații Telekom să poată urmări ca până acum programele noastre".


Nextgen și Telekom încă nu și-au prezentat poziția detaliată privind aceste aspecte, însă Telekom a răspuns cititorilor pe pagina de Facebook cu următorul mesaj: "Suntem surprinși de anunțul făcut de Pro TV. Discuțiile cu grupul media sunt în derulare și negocierile cu acesta sunt purtate în beneficiul dumneavoastră, al clienților noștri."

UPDATE 23 februarie 2019, ora 21:00 - Telekom România a prezentat o scrisoare deschisă către CNA, mass-media și publicul român (sursă: hotnews.ro).

"În ziua de vineri 22 februarie 2019 la orele 21:06, ProTV a anunţat că "este posibil ca începand cu data de 1 martie canalele PRO TV să nu mai fie disponibile abonaților din rețelele Telekom și NextGen", generand astfel un impact negativ uriaş asupra unuia dintre principalii operatori telecom din România, depăşind astfel cadrul firesc şi etic al unei negocieri între părţi, negociere aflată în plină desfăşurare, de altfel, la momentul anunţului. Mai mult, acelaşi anunţ a fost reluat astăzi, sâmbătă 23 februarie 2019 la ora 15:41.

Mai mult, ProTV a folosit o tactică brutală de denigrare şi calomniere a grupului Telekom Romania, rulând în emisiunea "Românii au talent" - pe care Telekom a sponsorizat-o nouă ani la rând, din 2011, mesajul referitor la ieşirea din grilele Telekom şi NextGen, minute în şir, pentru a se asigura că a produs un efect cu adevărat copleşitor.

Această tactică - a rulării de mesaje pe aşa numitul "scroll", folosită de canalele de ştiri pentru anunţuri importante sau de criză, a fost de natură să ne şocheze atât pe noi, cât şi opinia publică, punând într-o situaţie deosebit de delicată grupul Telekom Romania, care s-a văzut nevoit să riposteze, în mod civilizat şi moderat, cu o informare asupra situaţiei.

Salutăm deschiderea majorităţii publicaţiilor care au preluat mesajul iniţial emis de ProTV de a publica punctul de vedere al Telekom Romania în spiritul jurnalismului echidistant şi dedicat informării publicului.

Ne exprimăm dezamăgirea că un post de televiziune precum ProTV, cotat drept etalon al jurnalismului obiectiv şi echidistant, a putut recurge la o manevră incalificabilă de influenţare a negocierii comerciale dintre părţi, apelând la constrângerea noastră prin mijloace de intimidare menite a ne determina să acceptăm condiţiile comerciale în discuţie.

În numele ProTV, ne cerem scuze telespectatorilor ProTV că au fost speriaţi vineri seară, când românii se relaxează în familie şi lasă deoparte grijile de peste săptămână, de un anunţ lipsit de etică.

În calitate de grup de comunicaţii, vă asigurăm că Telekom Romania va face tot ceea ce este omeneşte şi moral posibil pentru ca ceea ce aţi citit vineri seară la ProTV să nu se întâmple.
"

UPDATE 24 februarie 2019 - Telekom România a anunțat mesajul următor pe banda derulantă de la baza ecranului transmisiei Telekom Sport 1:

"Telekom Romania se află în prezent în negocieri cu Pro Tv privind retransmisia canalelor. Discuțiile sunt în derulare și negocierile cu Pro Tv sunt purtate în beneficiul dumneavoastră, al clienților noștri".

UPDATE 28 februarie 2019: Telekom a anunțat pe pagina oficială de Facebook că "Telekom și NextGen vor continua să difuzeze canalele Pro TV, începând cu 1 martie. În cadrul discuțiilor, Telekom Romania a explorat toate opțiunile de a păstra canalele TV în grilă".


68 de comentarii despre subiectul „Canalele PRO TV vor rămâne la Telekom și NextGen”:
Anonim

EU nu inteleg nextgenul vor sa scoata Pro TV cel mai bun post din Románia, ei nu se gandesc cati clienti ar putea pierde???

Unknown

Ce mie nextgen ce mie romtelekom..
.mare pierdere nu o sa fie

Pinty

Pro tv scot, canale nat geo au scos, bbc world au scos la ce sa se mai uite lumea.

Anonim

E vorba de bani, se poarta negocieri. ProTV cere mai mult, iar cabliștii sunt sub presiunea abonaților cărora le-ar fi dificil să le mărească abonamentele. Acest principiu se aplică tuturor televiziunilor cu plată. de aceea se negociaza.

_-ROBERT-_

Foarte bine ca le vor scoate.

Asa vor putea viziona toti clientii Telekom din nou HBO gratuit.

Anonim

Protv at trebui bagat intr-o extraoptiune. Personal rar ma uit la acel post asa ca nu inteleg de ce sa plateasca toti abonatii pentru posturile lor din care doar unu este bun, restul fiind aberatii 100%

Anonim

Foarte bine sa le scoata, cine vrea sa vada asa ceva sa plateasca separat pentru ele.

Unknown

Normal daca in contract scrie ca modifica grila când vor ei consumatori dai in aia ma si legile din romania

Sile

Mare paguba in ciuperci. In afara de protv restul sunt slabe rau de tot si se spune ca vor cate 40 de eurocenti per abonat, adica undeva la 2 lei si ceva pe luna din abonamentul de baza

Anonim

EOARTE BINE,sa creasca pretul ca are destui abonati.

OVIDIU

Sunt unele orase, unde nextgen-ul detine suprematia. Acolo o sa piarda mult.

Bodo

Ce rau imi pare ca dispare posturile PRO din grila Telekom. La noapte n-o sa pot dormi de lipsa lor. Sa fim seriosi, in afara de PROTV, restul sunt niste "anomalii" pline cu reluari. Cine doreste sa vada posturile PRO si/sau Antenele sa se faca extraoptiuni, asa cum a scris cineva mai sus. In afara de Las Fierbinti si StirilePROTV altceva n-am ce sa vad la PROTV-ul acela.

Anonim

Pentru ultimul anonim cum in afara de Stiriile Pro Tv si Las Fierbinti nu ai ce urmarii la Pro TV mai este cel mai vizionat show din Romania RomanII au Talent mai este si Vocea Romaniei Preliminariile pentru Campionatul European din 2020 meciuriile nationalei Romaniei preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Campionatul European de Fotbal din 2020 filme de Oscar si multe altele dar sunt si de acord cu tine ca celelalte canale ale trustrului Pro sunt de umplutura cu multe reluari

Cristian

Să așteptăm să vedem cum se finalizează negocierile dintre Pro Tv și Telekom, că încă nu s-au finalizat. E ciudat ca Pro Tv a lansat aceasta campanie de "informare", atât timp ce negocierile nu sunt încă finalizate. Mesajul a fost difuzat și pe Pro Tv, în colțul ecranului, în timpul filmului de aseară.

Anonim

Preturile oficiale sunt prezentate de Pro Tv:

http://assets.protv.ro/assets/OFERTA_GENERALA_PRO_TV.pdf

Incepand cu data de 1 februarie 2018, Pretul pentru achizitionarea de catre un Operator a Drepturilor de Retransmisie este de 0.9141 EUR plus TVA/abonat/luna. Incepand cu data de 1 februarie a anului 2019, precum si incepand cu data de 1 februarie a fiecaruia dintre anii urmatori, pe durata Termenului de Valabilitate, Pretul va creste cu 3% fata de Pretul valabil pentru perioada anterioara de 12 luni.

Pretului stabilit conform art. 5.1 ii pot fi aplicate discounturi. In functie de numarul de Abonati ai fiecarui Operator, Pretul va fi ajustat cu un discount de volum conform grilei prevazute mai jos:

Numar de abonati Discount %
De la... La
300,000 0.00%
300,001 600,000 11.00%
600,001 900,000 22.00%
900,001 1,200,000 33.00%
1,200,001 1,500,000 44.00%
1,500,001 2,000,000 50.00%
2,000,001 2,500,000 55.00%
2,500,001 3,000,000 60.00%
3,000,001 - 63.00%

TVA, precum si orice alte taxe si impozite aferente Taxei de Licentiere care sunt sau vor fi prevazute de legislatia financiar-fiscala din Romania pe durata Contractului se vor calcula si se vor achita PRO TV de catre Operator.

Anonim

Cu reduceri cu tot or fi vreo 50-80 centi per abonat pentru canalele Pro Tv? Inainte era cu 3% mai putin? Sa mai puna acolo 10-20 centi, chiar si 40 centi fata de anul trecut, adica vreo 2 lei la abonament, si gata. Ca oricum s-a marit abonamentul in decursul timpului si din alte cauze. Mai degraba renunta lumea la un operator ca nu are anumite canale importante decat ca se mai pun cativa lei in plus la abonament. Eu zic ca pana la urma se vor intelege.

Anonim

Din partea mea astia care ies din must carry ar trebui bagati din start la abonament separat de catre cablisti. Daca nu le convine oare cine o sa supravuetuiasca, cabliatul sau difuzorul de programe?

Anonim

Corect asa este toti sau invatat sa iasa din must-carry ca sa percepe taxe per abonat dar tare curios as fi daca toti operatori iar refuza pe cei multi care ies din must-carry

Anonim

Ce bine ar fi sa faca asa ceva RCS si UPC

Anonim

Ce sa faca? Nu pricepi ca inca sunt negocieri? Vedem pe 1 martie daca semneaza sau nu acordul. Eu cred 100% ca il vor semna.

Tibi

Ma întreb cei care au Orange home. Nu sunt afectați?? Ca e infrastructura tekekom

Anonim

Acoedul este ca si picat, altfel ju se explica disperarea celor de la pro de au pus si anunturi pe post.

Anonim

Fiind in perioada negocierilor pentru reinoirea contractelor, cele doua parti se motivează cu abonatii. Pe de o parte ProTv cere mai multi bani, pe de alta parte companiile de cablu stiu ca daca ar oferi mai mult ar trebui sa mareasca abonamentele. Stand sa judecam la rece, ProTV si alte posturi TV care au iesit din Must-Carry, ar trebui sa stie ca nimeni nu mai depinde in ziua de azi de un film pe seara difuzat la ora fixa interupt la 20 de minute de publicitate. Anii 90 au trecut, acum avem internet si putem viziona filme si programe pe internet. Deci cei care vor pierde pana la urma sunt nu abonatii, care se vor descurca, sau vor invata sa se descurce (si chiar mult mai bine), ci posturile TV care au iesit din must-carry sperand sa se imbogateasca pe spinarea abonatului de cablu. A nu se intelege aici ca iau apararea companiilor de cablu, care isi au pacatele lor deja cunoscute, dar cei care pluseaza, si nu in bine, sunt de data asta cei de la postul tv sus numit.

Marian Nedelcu

Ce ofera internetul este mult mai variat si bogat, iar pentru filme exista Netflix si HBO, HBO GO. Nu mai consider demulti ani televiziunea o atractie si este foarte slaba fata de ce ofera internetul.

Anonim

aici nu e vorba de acel film de seara căci de emisiunile exclusive cum ar fi romanii au talent,vocea romaniei și așa mai departe care sunt printre cele mai urmărite în romania,Abonatii se vor descurca prin a rezilia contractul și a pleca la concurența oricum telekom de ceva anii sunt în cădere libera pe segmentul de televiziune,pana la urma Pro TV sunt convins ca nu ar face așa ceva cu Digi sau UPC.

Anonim

Pai cum adica? Celor de la Digi si UPC le-a dat gratis? NU, preturile si reducerile sunt standard si pentru Digi, si pentru UPC, si pentru Telekom, vezi ca a pus cineva mai sus adresa web a ofertei oficiale, care e valabila pentru toata lumea, si PUBLICA.

Anonim

Eu sunt sigura ca nu vor iesi canalele Pro Tv de la Telekom si nici de la Nextgen si ca vor cadea la un acord pana vineri.

Silviu

ProTv cere 1 euro pe luna din abonamentul de baza pentru niste emisiuni emise pe un singur post care le numeri pe degetele de la o mana. Daca ar face treaba telekomului si restul operatorilor le-ar baga mintile in cap astora de 2 lei care au principii sa ceara bani iesind din must carry

Anonim

Unu' nu ați comenta că PRO-ul nu a procedat cum trebuie, așa ceva nu se face, sperietoarea nu-i argument. Puteau să se dea după 1 Martie și să-i facă pe cei de la Telekom zgârciți și cum or mai vrea ei dar aruncată acum e utilizată ca argument în negocierea aia. Și PRO TV are nevoie de-astea ca să se dea valoros? Hai să fim serioși, cabliștii mai numără și zecile de minute pe care PRO postul încasează și cam au dreptate.

Unknown

Merge gratis pe Protvplus.ro 👌😉

Gabi

Ce face pro acum cu telekom-ul a facut in urma cu cativa ani cei de la discovery cu rcs. Vroiau sa fie in grila de baza, sa majoreze abonamentul de baza refuzand o extraoptiune si inducand publicul in eroare ca ei sunt impecabili numai operatorul este de vina. Nu pot intelege asta, dacs esti tare in programe si te dao graur cu ele atunci de ce refuzi din start o extraoptiune????? Ti-e frica sa nu ramai dezgolit financiar????

Anonim

Tot că ProTV va fi până la urmă. Telekom va plati, așa cum au plătit și RCS RDS și alții.

Anonim

Acelas scandal va fi si cu UPC si RDS. De asta e mega scandal de fiecare data la renegocieri de contracte,trusturile se cred puternice ca nu se poate fara ei, insa uite ca se poate, si prin aceasta metoda si-au cam pus lumea in cap. Asa a fost si cu antenele la rcs,... Si nimeni nu ar fi de acord ca peste noapte sa ii creasca factura (ca protv vrea mai multi bani, sau altii). Nu cred ca ar fi de acord trusturile, ca firmele de cablu sa vanda canalele la bucata, ca multi ar disparea aproape instant, deoarece multi ar alege doar pe ici pe colo cate un canal, si in acest moment din totalul canalelor oferite de cablisti intr-un pachet, clientii nu se uita la nici 10% din acestea. Cu stima,

Anonim

Cu UPC si RCS RDS deja s-a negociat, au acceptat sa plateasca, nu va fi niciun scandal, ca deja ei platesc taxa de retransmisie la PRO TV. La fel va plati si Telekom, asa cum platesc si cei de la UPC, RCS RDS si altii.

Anonim

Scumpirea e de 3% comparativ cu prețul oficial de anul trecut. De ce e atâta gălăgie pentru câțiva cenți în plus? Sau cumva Telekom a avut de plătit până acum o taxa preferențială de retransmisie a canalelor Pro TV super extra mega redusa fata de alți operatori, si acum nu mai e la fel de redusa? Că atunci ar fi de înțeles...

Serban Iordache

Cel mai probabil Telekom nu va fi interesat să reînnoiască contractul, la fel cum nu au fost interesati nici de contractele cu nat geo sau BBC.

Anonim

Nici nu se pune problema sa nu reînnoiască, audientele Nat Geo sau BBC sunt enorm de mici comparativ cu cele ale Pro Tv, deci analogia nu are rost. Telekom va reînnoi, chiar dacă va fi nevoit sa mai puna 1 leu in plus la abonament. Nu are ce face altceva.

Anonim

Numai in Romania se poate întâmpla asa ceva, ca două firme care până la urma trebuie sa colaboreze si sa coabiteze, aceasta colaborare fiind in interesul lor comun, sa anunțe comunicate si poziții publice una despre alta. Nu e clar ca pana la urma trebuie sa se înțeleagă, ca altfel vor pierde amândouă firmele? Dacă PRO TV iese de la Telekom si Nextgen, audientele PRO TV vor scadea cu cel putin 10%, iar Telekom si Nextgen vor pierde cel putin 10% din clienți. In aceste condiții, e la mintea unui copil preșcolar ca se vor intelege pana la urma, altfel niciuna dintre cele doua firme nu e mai iscusită decât cealalta. Restul e cancan.

Anonim

logica nu e chiar așa din aceasta situație cei care au cel mai mult de pierdut,sunt ce-i de la telekom și nextgen 5-6% din acea audiența de 10% cel mai probabil vor pleca la alții operatorii care au Pro TV în grila mai ales dacă va fi posibila rezilierea contractului în termen de 30 de zile fără plata de penalități așa cum sa întâmplat în cazul National geographic Practic Pro TV nu pierde aproape nimic decât niște venituri mai mici în cel mai rău caz.

Anonim

Pai ai repetat exact ce am spus anterior: in caz ca nu se inteleg, vor iesi in pierdere si Telekom/Nextgen, si Pro Tv.

Anonim

eu cerd ca vor iesi d la telekom si next gen canale pro ce odata o scos National Geographic nikc jr. si filmbox si cinemaraton

Anonim

Nu are nicio legătură ieșirea unor canale in trecut cu posibila ieșire a altor canale in viitor, sunt contracte de redistributie diferite, preturi diferite, condiții diferite si audiente diferite.

Anonim

Scandalul cu Antenele la RCS au fost o situație diferită, pentru că acestea erau în must-carry în acel moment, diferendul era de altă natură care între timp s-a rezolvat amiabil.

Unknown

eu zic ca canale pro numai o sa fie la telekom

Anonim

Scandalul de la RCS a fost pe DTH unde nu se aplica principiul must-carry ;)

Florin

Faci confuzie. Nici aici nu se aplica principiul must carry, canalele Pro tv au ieșit de mult din lista must carry, acum sunt canale ce se pot difuza doar contracost.

Anonim

Probabil, daca nu s-ar negocia si s-ar accepta pretentiile Protv asa cum sunt, pretul abonamentelor ar trebui marit. E de inteles ceea ce se intampla. Pe de alta parte, si Protv ar trebui sa coboare pretul pentru minutul de publicitate, nemaiavand acoperire nationala.

Anonim

PROTV-ul percepe o taxa de 5 lei pentru un abonat pe cablu

Anonim

Pro Tv nu percepe niciun 5 lei per abonat, tu nu vezi lista OFICIALA cu preturi, ce tot inventezi preturi de la tine?

Preturile oficiale sunt prezentate de Pro Tv: http://assets.protv.ro/assets/OFERTA_GENERALA_PRO_TV.pdf

Incepand cu data de 1 februarie 2018, Pretul pentru achizitionarea de catre un Operator a Drepturilor de Retransmisie este de 0.9141 EUR plus TVA/abonat/luna. Incepand cu data de 1 februarie a anului 2019, precum si incepand cu data de 1 februarie a fiecaruia dintre anii urmatori, pe durata Termenului de Valabilitate, Pretul va creste cu 3% fata de Pretul valabil pentru perioada anterioara de 12 luni. Pretului stabilit conform art. 5.1 ii pot fi aplicate discounturi. In functie de numarul de Abonati ai fiecarui Operator, Pretul va fi ajustat cu un discount de volum conform grilei prevazute mai jos: Numar de abonati Discount % De la... La 300,000 0.00% 300,001 600,000 11.00% 600,001 900,000 22.00% 900,001 1,200,000 33.00% 1,200,001 1,500,000 44.00% 1,500,001 2,000,000 50.00% 2,000,001 2,500,000 55.00% 2,500,001 3,000,000 60.00% 3,000,001 - 63.00%

mariustm

dacă PROTV-ul nu percepe 5 lei/abonat, atunci cât percepe ? păi, hai să calculăm ....nu mă interesează ce-ai atașat cu discounturile...pe mine/noi ne interesează exact cât are de plată Telekomul/abonat ! deci PROTV-ul percepe 0,9141 euro/abonat ? așa ai scris..și cât este euro ? aproape 4,8 corect ? deci, asta cât înseamnă, pentru că la suma respectivă se mai adaugă și tva-ul...deci cât este ?...hai să calculăm..mie îmi dă mai mult de 5 lei...

Anonim

Tu vezi doar de vrei. Discounturile nu le vezi???

Anonim

Nu le vede, că nu vrea, că nu îi mai da rezultatul peste 5 lei :) UPC și alții plătesc, la fel trebuie sa plateasca și Telekom, așa cum a platit și până acum, daca vrea posturile ProTv în grilă.

mariustm

eu nu înțeleg ? sau voi nu înțelegeți ! eu am calculat cât vrea PROTV-ul/abonat ! + că de aici mai intră multe alte cheltuieli, echipamente, decodoare,etc. + închirierea frecvențelor pe satelit, etc. = deci care-i costul final/abonat ?
...
discounturile se calculează pentru fiecare firmă de cablu în parte, în funcție de câți abonați are firma de cablu respectivă ! poți să faci comparație doar cu upc-ul că rds-ul/digi are peste 4.000.000 de abonați !

Dinu

Atata tam-tam. Sa se faca extraoptiuni cu pro si intact si au de castigat bani mai multi neaplicandu-se reducerile la cati abonati are un operator

Anonim

Dar RCS RDS, UPC, AKTA etc nu platesc pentru canalale Pro Tv-ului? Ca daca platesc si ceilalti, atunci nu prea inteleg care e ideea...

Anonim

Eu sunt abonal la NextGen si deja am fost anuntat la ultima factura ca se va mari pretul abonamentului cu 4 lei.

Mi s-a si dat optiunea de a renunta la serviciul de televiziune daca nu imi convine aceasta majorare, fara a achita costurii suplimentare, fapt confirmat si la telefon de ei.

Asa ca pot sa scoata canalele Pro si sa anunte la fel ca si acum:"Nu sunteti de acord, puteti rezilia contractul, fara costurii aferente" si atunci se vede cati abonatii depind de Pro si cati nu.

Cum a scris cineva mai sus, in afara de ProTV, la ce altceva va mai uitati, doar stirile si Las Fierbinti si Romanii au talent, restul? La nimic.

Anonim

PENTRU ADONIMUL de la 25 februarie, 2019 Bai omule stii mai bine ca mine!!! Un prieten dea-l meu are televiziune si el plateste 5 lei per abonat,ce comunicate dau ei sunt de ochi lumi.Contractul vorbeste.

George Berceni

Vesti bune...in sfarsit....sa scoata si pro tv...fac audienta si fara romtelecom

Anonim

Anonim, prietenul tau are televiziune? Poate vrei sa spui televiziune prin cablu... Cati abonati are firma lui de cartier? Normal ca daca nu are multi abonati, nu are discounturi si plateste 5 lei. Daca ar avea abonati multi, ar avea discounturi si ar plati 3-4 lei.

Oricum, Telekom si pana acum platea tot cam cat va plati in continuare, adica doar cu 3% mai mult. Ca doar nu avea Telekom un pret preferential super mic... Sau aveau? Aaa, pai atunci nu e corect fata de ceilalti competitori, daca Telekom au fost atat de favorizati si pana acum aveau un pret super super mic, iar prietenul tau platea 5 lei. Vezi, eu sunt de partea prietenului tau.

Anonim

Anonim,și Prietenul meu are o Rețea de televiziune prin Cablu (rețea de cartier) Are în jur de 2300 de abonații,și platește pe în jur de 4,90 Lei per abonat,e foarte mult părerea mea.

Anonim

Poate ca a scazut numarul de abonati Telekom si atunci Telekom beneficiaza de o un discount mai mic, si atunci pretul e mult mai mare ca anul trecut, adica ar fi 5-10% mai mult, plus marirea de 3% anuala.

Unknown

Până la urmă le scoate din grila de programe sau nu? Ar trebui azi să dea un comunicat de presă!

Unknown

S-au înțeles. Pro.tv rămâne în grila telekom.

Anonim

Deci când v-am spus ca se vor înțelege până la urma, nu m-ați crezut. Era la mintea unui copil că altă soluție nu exista, altfel ar fi pierdut toți.

Unknown

oricum era previzibil ca vor cadea la pace,voi credeti ca pro tv-ul renunta asa de repede la 2 milioane de abonati,au incercat si ei marea cu degetul,dar nu le-a iesit

Anonim

Era de asteptat. Ar fi pierdut inclusiv ProTV-ul daca nu ar mai fi fost difuzat de unele companii de cablu.

Anonim

Ce pierdere BRE ca se muta la alti cablisti.

Anonim

Si noul acord contribuie la marirea preturilor abonamentelor:

https://www.hdsatelit.com/2019/03/telekom-romania-va-majora-preturile.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile