luni, 25 martie 2019

Discovery lansează televiziunea HGTV Home and Lifestyle în Germania

Discovery va lansa în Germania televiziunea HGTV Home and Lifestyle, începând luna iunie a acestui an. Va fi un canal tv distribuit free-to-air, prima lansare europeană a mărcii HGTV de la achizitia Scripps în martie anul trecut (Scripps a lansat HGTV anterior în Polonia, în 2017). Discovery a precizat că vor fi lansate în viitor și alte versiuni internaționale ale acestei televiziuni americane de top.

Compania estimează că 209 milioane de persoane din EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) sunt interesate de decorațiunile locuinței și îmbunătățirea casei, iar miliarde de euro sunt cheltuite în fiecare an pentru aceste activități. HGTV va oferi telespectatorilor acces la conținut axat pe cumpărarea și vânzarea de locuințe, renovarea casei, obținerea de profit rapid din cumpărarea și vânzarea imobilelor, îmbunătățirea casei și sfaturi și tutoriale pentru o locuință de vis.

Pe lângă conținutului existent, audiența HGTV din Germania va putea viziona anual peste 500 de ore de conținut în premieră. Printre emisiunile cheie a acestui brand se numără "Flip or Flop", "Good Bones", "Home Town", "Restored By The Fords", "House Hunters", "Property Brothers: Buying & Selling", "Fixer Upper", "My Lottery Dream Home", "Windy City Rehab", "How Close Can I Beach?" sau "Love it or List it".

"Suntem încântați să anunțăm lansarea HGTV în Germania. Începem astfel să folosim expertiza noastră pentru a extinde HGTV și alte branduri cheie în noi teritorii, pentru a ajunge la milioane de noi telespectatori din EMEA. Strategia Discovery este de a se conecta cu audiențe de pe întreaga planetă, iar brandul HGTV reprezintă o ocazie specială pentru a oferi conținut original pentru pasiunile și hobby-urile telespectatorilor", a precizat Kasia Kieli, președinte și director general al Discovery EMEA.

Televiziunea HGTV a fost lansata pe 1 decembrie 1994 și în prezent oferă în SUA și o versiunea HD, dar cu programe diferite, comparativ cu versiunea SD.


18 comentarii despre subiectul „Discovery lansează televiziunea HGTV Home and Lifestyle în Germania”:
Anonim

Pare o televiziune buna, sper sa ajunga si in Romania la un moment dat, cat mai curand.

Anonim

fata de alte televiziuni de acest gen, postul asta tv are si diverse emisiuni despre cum sa faci in casa diverse chestii interesante home-made, nu doar despre vanzari si cumparari de case. deci ar fi chiar binevenit si in romania, mai ales ca aici multi oameni isi fac multe acasa, românul e mester din nastere

Anonim

Cand or sa-l bage cei de la digi?

Anonim

Anonimule ai citit articolul? Ce treabă are Digi cu HGTV Germania?

Anonim

In caz ca se va lansa si in Romania, poate asta vroia sa intrebe. Mai e mult pana atunci, prima data sa se lanseze si in Romania, daca se lanseaza, mai vedem apoi.

Anonim

Posibil sa-l avem pe satelitul Astra !

Anonim

Posibil pe satelitul Astra 19,2 ..la liber !

Anonim

Nu posibil ci mai mult ca sigur îl vor lansa pe Astra, acolo sunt 95% din canalele nemțești F.T.A. Acolo sunt la liber și DMAX, TLC și Eurosport 1.

Anonim

Daca ar avea si track original in engleza ar fi si mai bine, dar sigur va fi doar voice-over in nemteste!

Anonim

De ce ar fi mai bine? Eu nu stiu prea bine engleza, insa stiu foarte bine germana, la fel ca româna... Poate vrei sa spui ca in general ar fi mai bine, dar nu pentru toata lumea.

Anonim

La orange satelit va fii !

Anonim

Nu va fi la niciun Orange Satelit, nu va fi inclus in grila oficiala Orange Tv, dar il vei putea receptiona cu antena de la Orange daca ai kit multifeed pentru doi sateliti si receptionezi canalale de pe Astra 19,2 grade Est, la fel ca si alte canale FTA de pe Astra 19,2 Est, dar care nu sunt incluse in grila Orange Tv.

Anonim

De asta era vorba anonimule de mai sus ,fără să intru in detalii

Anonim

Trebuia neapărat detaliat, că nu toată lumea are kit multi-feed și altfel ar fi crezut ca intra in grila Orange.

Anonim

K

Anonim

Au inceput testele, la liber:

Astra (19,2 ° E), frecvența 10,921 GHz, H, SR 22000, FEC 7/8, DVB-S / QPSK, FTA

Scrie ca se lanseaza din 6 iunie.

radu.ionut.boss

Merge. Este free la frecventa mentionata mai sus, dar este SD nu HD.

Anonim

A inceput emisia din 6 iunie pe Astra 1KR ( 19,2 ° E ), frecventa 10,921 GHz, polarizare orizontala, SR 22000, FEC 7/8, DVB-S / QPSK, FTA.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile