sâmbătă, 30 martie 2019

Televiziunea Cinethronix la RCS-RDS din 30 martie, iar la UPC, Telekom (tv prin protocol IP si cablu), Orange (cablu), din 1 aprilie

Televiziunea Cinethronix a anunțat ca postul tv a intrat la RCS-RDS și va intra și în grilele UPC, Telekom și Orange TV cablu.

CINETHRONIX ESTE ÎN GRILA RCS-RDS


Începând cu 30 martie 2019, postul CINETHRONIX este distribuit, la nivel național, de operatorul RCS-RDS. Implementarea în grila RCS-RDS se face treptat, pe județe, astfel că distribuția pe întregul teritoriu al României se va face în aproximativ 48 de ore. Pentru a putea viziona postul CINETHRONIX, este nevoie să efectuați o scanare a programelor din grila digitală.

CINETHRONIX - ÎN GRILA UPC


Începând cu 1 aprilie 2019, postul CINETHRONIX va distribuit, la nivel național, de operatorul UPC. Pentru a putea viziona postul CINETHRONIX, este nevoie să efectuați o scanare a programelor din grila digitală.

CINETHRONIX - ÎN GRILA DE CABLU ȘI TV PRIN PROTOCOL IP A OPERATORULUI TELEKOM ROMÂNIA


Începând cu 1 aprilie 2019, postul CINETHRONIX va distribuit, la nivel național, de operatorul TELEKOM, în rețelele de cablu TV și tv prin protocol IP. Pentru a putea viziona postul CINETHRONIX, este nevoie să efectuați o scanare a programelor din grila digitală.


CINETHRONIX - ÎN GRILA DE CABLU A ORANGE


Începând cu 1 aprilie 2019, postul CINETHRONIX va distribuit, la nivel național, în grila de cablu digital, de operatorul ORANGE. Pentru a putea viziona postul CINETHRONIX, este nevoie să efectuați o scanare a programelor din grila digitală.


POZIȚIA POSTULUI CINETHRONIX ÎN GRILA PRINCIPALILOR OPERATORI NAȚIONALI DE CABLU ȘI TV PRIN PROTOCOL IP


RCS-RDS - în implementare
TELEKOM - cablu și tv prin protocol IP - în implementare
UPC - grila digitală : canalul 319
NEXTGEN - grila digitală : canalul 54
AKTA - grila digitală : canalul 66
DCS - grila digitală: canalul 66
INES - în implementare
ORANGE TV CABLU - în implementare
ORANGE TV Moldova : canalul 93
MOLDTELECOM: canalul 415

Sursa informațiilor este oficială și publică: https://www.cinethronix.ro/

UPDATE 3 aprilie 2019, ora 13:30:  De ce nu se poate viziona deocamdată televiziunea Cinethronix în grila de cablu tv a RCS RDS? Detalii găsiți AICI.


21 de comentarii despre subiectul „Televiziunea Cinethronix la RCS-RDS din 30 martie, iar la UPC, Telekom (tv prin protocol IP si cablu), Orange (cablu), din 1 aprilie”:
Anonim

Foarte bine, Cinethronix este un post bun. Acum ar trebui sa treaca si la HD.

Anonim

Cum pot scana pe frecventza , unde aflu frecventza pentru maramures baia mare?

Anonim

Daca e vorba despre RCS RDS, asteapta 48 de ore, nu te grabi, va intra automat in toate localitatile. Dupa cum vezi, scrie "în implementare". Oricum, nu are nimeni de unde sa stie frecventa din orasul tau, ci numai cineva de acolo. Dai scanare completa, poate ai noroc, in caz ca a intrat deja in zona ta.

Anonim

În Maramureş Cinethronix este pe frecvenţa 514.00 Mhz

Anonim

SD. Nimc HD :(

radu.ionut.boss
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown

La cluj saintrodus Magic TV,kAPITAL TV,Rock tv.Orizont tv Cinethronixtv,Bucuresti tv

Myrel

De astazi sa introdus si in Ilfov canalele NCN , Kapital TV , Orizont TV , MEDIKA TV , MAGIC TV , ROCK TV , si Nicktoons in locul lui DoQ. Bucuresti TV era mai demult in grila de programe din zona București/Ilfov.

Anonim

Salut . Pe ce frecvente se gasesc noile posturi in bucuresti ? Ms

Anonim

Daca intrebi despre RCS RDS, pe una din următoarele frecvențe: 490, 498, 506 sau 514, toate cu SR 6900, 256 QAM

Anonim

Da,Ploiesti rds frecventa 498000

Villy

In Suceava inca nu sunt introduse cele 8 canale din must carry. Doar Nicktoons atât.

George Nadolu

La slatina postul apare in grila fara imagine si sunet si cu mentiunea " nicio informatie disponibila'.
E greu sa transmiti o informatie, fiind potul RCS&RDS?
Probabil e lipsa de respect de sine si fata de abonati.
Sa auzim de bine!

mihai

@George Nadolu, esti hazliu :)
Mesajul "Nicio informatie disponibila" il afiseaza televizorul tau, nu il transmite RCS. :))))
Asa afiseaza televizorul tau, dar si alte televizoare, atunci cand un canal este transmis doar ca pozitie virtuala in grila si nu are si semnal audio si video :)))
RCS sau alt operator nu ar putea sa transmita o informare text fara semnal video, pe care televizorul tau sa o inteleaga si sa o afiseze in locul acelui mesaj implicit al televizorului tau. :)))

Unknown

la sibiu nu se vede, cei de la rds au spus ca este o defecțiune tehnică.

Anonim

La Targoviste nu a aparut ! E vorba de RDS, nu va mirati !

Anonim

2. Cinetronix Constanța – cu reclamație

S-a putut vedea în RCS 2 zile și apoi semnalul a fost scos și apoi au apărut motive tehnice. Defecțiune Prime Telecom care transporta semnalul de la Constanța la București. În aprilie a fost soluționată prin reparația tronsonului de fibră.
Nicolescu de la Cinetronix - problema este forțată, e mică, suntem în must-carry - suntem retransmiși în trei țări, inclusiv în Moldova. După ce am aflat că suntem în must-carry în 2019, toți ceilalți cabliști mari că cei mici au fost deschiși. După o lună am primit răspuns și apoi am așteptat. Semnalul este în NX Data 1. Fiecare cablist mare din România are câte o mufă. Am insistat să ne dea pe cineva de la tehnic. De ce a apărut pe 29 martie până pe 1 aprilie a fost în câteva județe, apoi a dispărut. Eu sunt acuzat că condiționez tehnic. Ei pot prelua decât 3 mega pe secundă noi avem 4-5. A coborî de la 5 la 3MB/s trebuie să trec pe VHS. Au dat semnalul 3 zile, s-a văzut în câteva județe. Se vedea OK. Ceilalți operatori, inclusiv Moldova și Bulgaria. Am sunat, Cinetronix.
Reprezentantul - 20 februarie am anunțat condițiile tehnice. Nu respectă condițiile tehnice impuse. Cea mai importantă este legată de 3Megapix/s. Ne dă cu 5, pe canalul alocat. UPC e de 5mega pe secundă. Se dă downconvert.
Travel Mix e 4K a spus Herjeu.
Este SD a spus Tufeanu.
Toate canalele din grila RCS RDS se transmit cu 3 mega pe secundă? a întrebat Herjeu.
Da, toate au primit aceeași anexă tehnică, a răspuns Lucian Mihai.
Toate care vin în must-carry? a insistat Herjeu.
Dacă toate au 3, atunci e un SRL care stabilește în ce găleată să primească produsul. Toate cele 30 în must-carry sunt cu 3 mega? De ce nu puteți să-l micșorați la 3?
Am depus ieri grila cu 118 - cu Cinetronix. Sunt obligat primele 29, Cinetronix este pe 31. Nu suntem deci obligați.
Așteptăm confirmările dacă le transmiteți pe toate la 3 și nu la 5, a spus Gubernat.
Sunt mai multe probleme și cu IP-ul trimis, grupul de multicast alocat nu corespunde, a mai spus Lucian Mihai. Dacă acum ne dă semnalul acum se vede, avem totul pregătit.
Toate posturile noastre emit nativ HD și sunt transmise cu mai mult.
Finalizăm după ce primim confirmările.
Cinetronix: este o găselniță, nu există nicio limită, pot să-l ia cu 5 și să-l dea cu 3. Dacă dau la mai puțin îmi bat joc de documentare.
Herjeu a spus că trebuie să înțelegeți că dumneavoastră aveți nevoie de ei mai mult decât ei de dvs. CNA nu poate obliga să aplice în favoarea Dvs. o altă politică. Fiind singurul post românesc de documentare care produce ar avea mari șanse de dezvoltare odată ce s-ar vedea pe toate cablurile din România.
Lucian Mihai a spus că principala problemă la ei sunt conexiunile IP, nu 3 mega. Toate se văd cu 3 mega se dau 8 pe o țeavă sunt cazuri în care unii au 3,5 dar automat altul are 2,5. !

Sursa: https://www.mediaexpres.ro/articole.aspx?id=17347

Anonim

mai bine spuneau ca nu sunt obligati sa-l retransmita fiind pe poziti 31

Anonim

Pai si Medika e pe locu 32 in must-carry si functioneaza bine mersi , nu e vina a cinetrhonixului ci a celor de la DIGI asa s-au invatat ei

Anonim

Emisiun atractive, bine documentate și realizate profesionist. Totuși, uneori calitatea imaginilor lasă de dorit în formatul SD. Așadar, pe când vom avea un Cinetronix HD ?

Gabriek

Buna ziua. Îmi puteți spune frecventa pe care se recepționează Cinethronix in Dâmbovița?
Multumesc

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile