vineri, 22 martie 2019

UPC România a inaugurat noul sediu central

Începând cu luna martie, UPC România și-a mutat sediul central în clădirea de birouri The Bridge 2, dezvoltată de Forte Partners, unul dintre cei mai activi dezvoltatori locali de pe piața de birouri. The Bridge 2 este amplasată în zona de centru - vest  a Capitalei, unul dintre cele mai noi hub-uri de birouri, în apropiere de stația de metrou Grozăvești. Birourile dedicate angajaților UPC din București vor fi amplasate într-un spațiu total de 5.500 de mp, distribuit pe trei etaje (etajele 8-10), anunță compania printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Prima etapă a mutării a avut loc la începutul lunii martie prin relocarea angajaților din sediul de pe Şoseaua Nordului. În luna iunie se va derula cea de-a doua etapă, care constă în relocarea angajaților care lucrează în sediul din Sema Park.

„Ne bucurăm să inaugurăm noul sediu UPC România într-o clădire ultramodernă, care contribuie la crearea unui mediu de lucru armonios și dinamic. Mutarea în clădirea The Bridge 2 aduce două mari beneficii pentru echipa noastră.

Primul este reprezentat de facilitățile excelente oferite de spațiile special amenajate pentru diferite tipuri de activități, cât și de facilitățile care țin de sustenabilitatea clădirii și accesibilitate. În al doilea rând, vom aduce împreună echipele din București, acest spațiu favorizând schimbul de experiență, creativitatea și conectarea angajaților noștri.”, a declarat Mihnea Rădulescu, CEO al UPC România.

Conceptul se bazează pe spaţii deschise și birouri tip open space, un număr extins de săli de ședință, spații create pentru a favoriza munca în echipă sau lucrul individual, phonebooth-uri (încăperi în care angajații pot intra în conferințe telefonice), dar și spații informale – precum zone pentru relaxare și coffee point-uri.

Astfel, amplasarea spațiului este una dinamică și angajații au posibilitatea de a alege spațiul cel mai potrivit pentru activitatea pe care o desfășoară.

Dezvoltarea şi implementarea proiectului au fost realizate cu sprijinul companiei de consultanță imobiliară Colliers International România.

"Este admirabil când o companie de talia UPC România setează noi standarde privind confortul și starea de bine a angajaților prin atenția pe care o alocă spațiului de birou. Colliers a acționat ca one-stop-shop, oferind un serviciu 360°: de la consultanța inițială în dezvoltarea noului concept de Workplace, subcontractarea și coordonarea echipei de design interior, continuând cu activitatea de Project Management și Change Management (care include organizarea mutării propriu-zise și comunicarea noului concept de amenajare a spațiului către angajați, pentru ca ei să îl înțeleagă și să-l folosească la capacitate maximă).", a declarat Andrei Voica, Director Project Management and Workplace Consultancy în cadrul Colliers International.

Proiectul The Bridge include mai multe clădiri de birouri de clasa A (3S+P+10) cu o suprafață de aproximativ 80.000 m².

Clădirea îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și de sustenabilitate.

Angajații UPC au la dispoziție, în spațiile comune, prize pentru mașini electrice, parcare pentru biciclete, spațiu verde exterior amenajat pentru relaxare, tehnologie LED, lumină naturală pentru toate spațiile de birouri, toate aceste facilități contribuind la asigurarea unui spațiu de lucru armonios.

Adresa noului sediu UPC România este Str. Sergent Constantin Ghercu nr. 1 A, The Bridge 2, etajele 8-10, sector 6, București.


6 comentarii despre subiectul „UPC România a inaugurat noul sediu central”:
Anonim

Sediul este frumos, dar nu inteleg de ce l-au mai facut din moment ce anul acesta vor fi preluati de Vodafone. Poate doar daca au inceput amenajarile inainte de a se semna preluarea. Pana la urma, daca autoritatile de reglementare isi vor da acordul pentru tranzactia Vodafone-UPC, sediul acesta va ajunge la Vodafone, iar Vodafone are propriul sediul, deci este posibil sa nu foloseasca o cladire asa mare.

Anonim

nu au toata cladirea, ci doar etajele 8-10
nu se stie daca vodafone si upc vor incheia anul asta vanzarea deoarece uniunea europeana nu prea e de acord cu vanzarea din germania
cu romania nu sunt probleme dar in germania sunt ceva probleme de concurenta
probabil pana la urma se va aproba
asa ca noul sediu al upc poate va fi folosit mai mult timp nu doar anul acesta

Anonim

Chiar daca se finalizeaza vanzarea anul acesta, ei pot sa foloseasca noul sediul in continuare o lunga perioada de timp, deoarece tranzitia nu e de pe azi pe maine, poate dura ani de zile. Au vrut sa faca sediul sa arate si sa functioneze in stilul sediilor de la Google, in care angajatii se mai si relaxeaza, nu doar muncesc. Totusi, mi se pare un pic prea multa senzatie de plastic, eu personal prefer chestiile mai clasice.

Nicu

Poate nu au cumparat acele etaje, ci doar le-au inchiriat si amenajat, si atunci e mai simplu in cazul preluarii UPC de catre Vodafone.

Anonim

de ce ar fi mai simplu asa?

Nicu

Ma gandesc ca e mai simplu sa renunti la o chirie, daca nu mai ai nevoie de acele etaje din cladire, decat sa le vinzi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile