duminică, 26 mai 2019

Toate jocurile pentru Xbox One vor putea fi jucate prin Project xCloud

Un avantaj major al consolei de jocuri Xbox One este compatibilitatea acesteia cu o gamă largă de jocuri de Xbox și Xbox 360, oferindu-i astfel o bibliotecă suplimentară de peste 3.500 de titluri. Similar, atunci când Project xCloud (o viitoare tehnologie de streaming a Microsoft) va fi lansat pentru public, va fi capabil să ofere streaming pe orice dispozitiv compatibil conectat online, pentru oricare dintre aceste jocuri, fără ca dezvoltatorii să fie obligați sa efectueze modificări ale jocurilor. De asemenea, Microsoft afirmă că atunci când un dezvoltator va actualiza un joc Xbox One, aceste modificări vor fi aplicate automat versiunilor oferite în Project xCloud.

Compania a mai dezvăluit că a implementat deja pentru Project xCloud centre de date Azure în 13 regiuni, cu accent pe zonele geografice de interes în dezvoltarea jocurilor din America de Nord, Europa și Asia. De asemenea, cei de la Capcom și Paradox Interactive pot deja testa jocurile direct prin Project xCloud.

O actualizare recentă a kitului Xbox Developer include suport mai bun pentru streaming, astfel încât jocurile să ajusteze caracteristicile și funcționalitatea lor atunci când rulează în cloud. Aceste ajustări ar putea include găzduirea meciurilor multiplayer pe un singur server, pentru a minimiza latența, sau modificarea dimensiunilor fonturilor, atunci când jucați pe un dispozitiv cu un ecran mai mic.

Microsoft a demarat recent un test intern prin care angajații platformei testează sistemul de acasă, iar primul test beta public este programat pentru sfârșitul acestui an. Când se va lansa în mod oficial, platforma de gaming va oferi un număr imens de jocuri, mai ales că alte peste 1900 de jocuri Xbox One sunt în curs de dezvoltare. În plus, nu este exclus ca o bibliotecă chiar mai mare să fie oferită în viitor, deoarece Sony și Microsoft au inceput recent discuții cu privire la o colaborare privind jocurile rulate din cloud.


Niciun comentariu despre subiectul „Toate jocurile pentru Xbox One vor putea fi jucate prin Project xCloud”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile