sâmbătă, 15 iunie 2019

UEFA TV, noua platformă de streaming online a UEFA

UEFA a lansat oficial noua sa platformă de streaming online care oferă acces la conținut video în direct și la cerere din diverse competiții.


Platforma uefa.tv va furniza inițial programe originale bazate pe cei 60 de ani de arhivă europeană de fotbal și va difuza competițiile UEFA pentru tineret, pentru femei și de futsal, oferind transmisii în direct pe piețele relevante.

De asemenea, va promova toate competițiile UEFA, oferind interviuri și o gamă largă de conținut suplimentar.

Întregul conținut este oferit pe baza creării unui cont gratuit pe platforma menționată, iar suporterii vor avea posibilitatea de a viziona meciuri din competițiile UEFA, chiar dacă nu există niciun deținător de drepturi pe teritoriul în care locuiesc.

Începând din sezonul următor, Bundesliga va fi prima ligă națională care va fi oferită prin noul portal digital. UEFA și Deutsche Fußball Liga (DFL) au încheiat momentan un parteneriat care prevede oferirea unui canal separat pe platforma de streaming, cu videoclipuri din Bundesliga, în plus față de competițiile europene. Acest serviciu va fi disponibil chiar de la lansare și va include punctele culminante ale meciurilor din zilele de luni și confruntări din weekend, cum ar fi Bundesliga Special, cu conținut adaptat mai ales pentru fanii internaționali. În plus, vor fi disponibile arhive ale meciurilor de top din Bundesliga și meciuri clasice din Liga Campionilor, în care au jucat echipe germane.

"Peisajul digital evoluează și trebuie să anticipăm și să răspundem acestor schimbări. UEFA este o organizație inovatoare: prin lansarea acestei platforme, fotbalul și competițiile noastre devin mai accesibile pentru suporterii din întreaga lume. Parteneriatul nostru cu Bundesliga este încă un exemplu al unității fotbalului european și demonstrează clar dorința noastră de a aborda împreună viitoarele oportunități de promovare a acestui sport", a precizat președintele UEFA, Aleksander Čeferin.

"Modalitățile de consum media se schimbă în mod constant. Serviciul de streaming al UEFA este un pas rapid pentru a ajunge la fanii fotbalului din întreaga lume, în special la publicul tânăr. Prin urmare, suntem încântați să fim prima liga națională parteneră a acestui proiect, care ne va permite să oferim conținut mai multor fani din întreaga lume", a adăugat președintele DFL, Christian Seifert.

Conținutul Bundesliga pe UEFA.tv va fi disponibil chiar de la lansarea platformei, pe principalele piețe europene, cum ar fi Marea Britanie, Italia, Polonia, Rusia, Spania și Turcia, precum și în Orientul Mijlociu și Africa.


Niciun comentariu despre subiectul „UEFA TV, noua platformă de streaming online a UEFA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile