vineri, 26 iulie 2019

Canalele Look vor difuza Campionatul de Fotbal al Germaniei și Supercupa Germaniei în următoarele două sezoane

Seria de achiziții de drepturi pentru difuzarea unor competiții sportive majore continuă pe Look Plus și Look Sport. Clever Media Network (compania deținătoare a celor două posturi TV) a anunțat că a achiziționat drepturile de difuzare a campionatului de Fotbal al Germaniei și a Supercupei Germaniei pentru următoarele două sezoane. Meciurile se vor vedea și la LookSport 2 și LookSport 3. Cele două canale de sport s-au lansat în această vară.Supercupa Germaniei va avea loc sâmbătă, 3 august, de la ora 21.30. Pentru marele trofeu se vor înfrunta Borussia Dortmund și Bayern Munchen. Bundesliga va debuta vineri, 16 august, de la ora 21.30, cu meciul dintre Bayern Munchen și Hertha Berlin.

"Consecvenți sloganului „Aici este fotbalul!”, încercăm să le oferim telespectatorilor nostri cât mai multe competiții din cel mai iubit sport. Și acesta este doar începutul", a anunțat George Petrule, coordonator programe sport al canalelor Look Plus și Look Sport.

În luna iulie, Clever Media Network a achiziționat și drepturile media pentru primele două opțiuni din fiecare etapă din Campionatul Cehiei. Telespectatorii vor avea astfel ocazia de a-i vedea în fiecare weekend pe fotbaliștii români Nicușor Stanciu (Slavia Praga) și Florin Niță (Sparta Praga).

Clever Media Network operează în prezent cinci stații de televiziune (LOOK PLUS, LOOK SPORT, LOOK SPORT 2, LOOKSPORT 3 si PROFIT.RO) și deține drepturile de difuzare pentru cele mai importante competiții fotbalistice de pe continent (UEFA Champions League și UEFA Europa League), dar și pentru Liga I, Liga II, Cupa României, Cupa Italiei, Cupa Turciei și partidele derby din puternicele campionate ale Turciei și Portugaliei.

Clever Media Network a mai anunțat tot astăzi că a achiziționat și drepturile de televizare ale turneelor de tenis ale ATP (detalii gasiti AICI).


10 comentarii despre subiectul „Canalele Look vor difuza Campionatul de Fotbal al Germaniei și Supercupa Germaniei în următoarele două sezoane”:
Anonim

Bravo

Anonim

Imediat va veni anuntul cu Eredivise 💪

Unknown

La upc pe când looksport 2 și 3

Daniel

Am auzit că vor transmite și NBA. Este adevărat?

Anonim

Transmit tot in afara de Ligue 1 Tennis Wta si Premier League

Anonim

se pare ca televiziunile LOOK o sa se lupte cu digi sport telekom sport bravo lor

Anonim

Cum sa lupte look cu digisport cand digi le face transmisiunile live de fotbal

Anonim

Variantele hd ale Look Sport 2 si Look Sport 3 vor costa 2 euro incepand cu 1 septembrie 2019

Anonim

Adică tot atunci se și lansează? Sau se lansează mai devreme și se scumpesc pe parcurs?

Cris

S-au lansat deja, de ce tot intrebati aceasta? Nu ati vazut comunicatul lor? Scrie clar: "Cele două canale de sport s-au lansat în această vară".

https://www.hdsatelit.com/2019/07/canalele-look-vor-difuza-campionatului.html

Azi-maine intra si la Orange Tv DTH.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile