luni, 29 iulie 2019

Noua echipă executivă a UPC și Vodafone România

Vodafone România a prezent noua echipă executivă pentru UPC Romania și Vodafone, care ii vor raporta lui Murielle Lorilloux, CEO al celor doua companii. Noua echipă va funcționa din 1 august 2019, dată la care este estimată finalizarea tranzacției.

Murielle Lorilloux a fost numita CEO Vodafone Romania in 2017. Ea s-a alaturat Vodafone Group in 2013 ca Chief Commercial Officer al Vodacom DRC, fiind ulterior numita CEO al aceleiasi companii in 2014. Ȋnainte de Vodafone, Murielle Lorilloux a detinut diferite pozitii de management in cadrul Orascom Telecom Algeria, Wana Corporate si Capgemini.

Mostafa El Beltagy va fi numit Director Consumer Business Unit. El s-a alaturat echipei Vodafone Egipt in 2009 si a detinut o serie de roluri de conducere, inclusiv Director Customer Value Management, Pricing & Commercial Strategy in Egipt, precum si Director Prepaid Segment in Vodacom, Africa de Sud. In martie 2018, Mostafa El Beltagy s-a alaturat echipei Vodafone Romania in rolul de Consumer Business Unit Director.

Mihnea Radulescu, in prezent CEO UPC Romania, va prelua rolul de Director Vodafone Business Unit. Anterior, acesta a fost Vice-presedinte pentru operatiunile B2B din UPC CEE, coordonand activitatile pentru divizia business din Romania, Ungaria, Polonia, Slovacia si Cehia.

Catalin Buliga va fi numit Technology Director. El are o experienta de 30 de ani in industria telecom, in 3 multinationale: Telekom (9 ani), Liberty Global (7 ani) si Vodafone (14 ani). Catalin Buliga a revenit in echipa Vodafone in septembrie 2015, in rolul de Director Fixed Access Network Engineering and Deployment si in mai2016 a fost numit Technology Director. Anterior acestor roluri, a detinut pozitia de Chief Technology Officer in UPC Romania si UPC Ungaria.

Ioana Mihailescu va fi desemnata Director Customer Operations. Ea s-a alaturat echipei Vodafone in februarie 2012 in rolul de Director Customer Operations Support. In 2014, a fost numita Director Customer Value Management & Channel Management si, dupa o perioada de patru ani, a fost promovata in rolul de Director Customer Operations.

Sibaji Biswas va fi numit Director Finance. El s-a alaturat echipei Vodafone India in 2011, unde a ocupat o serie de roluri in Corporate Finance si Supply Chain Management fiind, de asemenea, parte a echipei de M&A care a implementat cu succes fuziunea Vodafone Idea. Ulterior, s-a alaturat echipei Vodafone Romania in aprilie 2017, preluand rolul de Director Finance.

Fragiski Melissa va fi numita Director HR & Property. Aceasta s-a alaturat Vodafone in 2012 in rolul de Director de Rasurse Umane pentru Vodafone Grecia. In septembrie 2018, s-a mutat in Romania preluand rolul de Director Resurse Umane in Vodafone Romania. Fragiski Melissa a avut un rol cheie in alte doua achizitii ale companiei Vodafone si a coordonat programe transformationale.

Livia Dumitrescu va fi numita Director Legal & External Affairs. Ea s-a alaturat Vodafone Romania in februarie 2019. Anterior acestei pozitii, a avut o serie de roluri in domeniul oil & gas si cel bancar din Romania, precum si in firme de avocatura internationale in New York si Londra si in organizatii internationale.

Razvan Bogasiu va prelua rolul de Senior Manager, Strategy & Wholesale. El s-a alaturat echipei Vodafone Romania in 2014 ca Business Development & Strategy Manager. De asemenea, Razvan Bogasiu detine si rolul de Integration Leader, pozitie din care va coordona toate activitatile de integrare, guvernanta si urmarirea rezultatelor pe parcursul implementarii.


Niciun comentariu despre subiectul „Noua echipă executivă a UPC și Vodafone România ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile