luni, 1 iulie 2019

Premieră la Minimax: primul sezon din „Littlest Pet Shop: În lumea noastră” debutează pe 1 iulie

Luna iulie aduce la Minimax un nou serial de desene animate, „Littlest Pet Shop: În lumea noastră”, ce oferă micilor telespectatori perspectiva animalelor de companie asupra evenimentelor, sezonul 2 din „Acasa - Aventuri cu Tip și Oh”, despre perechea cea mai neașteptată din galaxie și episoade noi din serialul live action „Eu și cei 7 pitici”. Îndrăgita serie „Micul Meu Ponei: Fetele Equestriei” se reia la Minimax, din 4 iulie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.
Noutățile lunii încep, așadar, cu serialul „Littlest Pet Shop: În lumea noastră”, ce se lansează la Minimax chiar pe 1 iulie, de la ora 16:45 și va fi difuzat pe post de luni până vineri. Pe parcursul celor 52 de episoade ale primului sezon, micuții spectatori vor urmări - în calupuri de câte 11 minute - aventurile celor mai drăgălașe animale de companie. Chiar dacă personajele umane nu lipsesc, atuul serialului este că oferă micilor telespectatori perspectiva patrupezilor asupra evenimentelor din serial. Acest fapt umanizează animalele și poate naște empatie în rândul copiilor față de micii patrupezi protagoniști.

Serialul de animație „Acasa - Aventuri cu Tip și Oh”, o producție DreamWorks Animation Television, se difuzează pe postul Minimax din 15 iulie, de la ora 17:45. Al doilea sezon aduce pe micile ecrane râsete, cântece și noi aventuri în spațiu dar și pe Pământ. Tip este o fetiță umană fără frică, pe când Oh, un extraterestru extrem de entuziast. Cei doi vor explora lumea aceasta unde oameni și extratereștri conviețuiesc în pace. Serialul îi învață pe micii telespectatori că prietenii adevărați pot veni sub forme și din locuri neașteptate.

Serialul „Eu și cei 7 pitici” se difuzează de luni, 22 iulie, de la ora 16:15. Premisa pe care o propune serialul este inedită: o fetiță de 10 ani, pe nume Snow, este urmașa Albei ca Zăpada. Ea trăiește cu părinții ei și are, ca orice altă fetiță de vârsta ei, mulți prieteni. Într-o zi, primește acasă un colet, în care găsește șapte pitici. Fetița îi va adăposti în casa ei și va avea grijă de acești noi prieteni, inversând rolurile față de povestea clasică.

Sinopsisul serialelor


Littlest Pet Shop: În lumea noastră

Paw-Tucket este o lume doar pentru animale, creată de animale. Sunt atâtea de descoperit și de făcut în această această lume colorată, dedicată animalelor de companie! Dacă ești un animal de companie (și încă unul foarte bun), poți intra printr-un portal magic care se deschide către lumea umană și îți permite să treci în centrul orașului din Paw-Tucket. La sosire, te poți îndrepta către „The Littlest Pet Shop” unde poți opri la recepție la Domnul Yut și îți poți ridica cheia și pachetul de bun-venit. Vei folosi cheia la sfârșitul vizitei, pentru a te întoarce la gazda iubită printr-unul dintre portalurile de ieșire către lume. Apoi, pornește ca să descoperi această lume dedicată animalelor de companie! De la pârtii de schi unde telescaunul este alimentat de St. Bernards, la salonul de frumusețe Shake’n’Dry, unde poți avea parte de un masaj pe care ți-l dă o pisică plimbându-se pe spatele tău, la vasul de croazieră LPS Cruise Ship, o platformă plutitoare de petrecere, care navighează pe mările din Paw-Tucket.

Acasa - Aventuri cu Tip și Oh

Ce se întâmplă după ce Oh, un extraterestru inadaptat, cucerește Pământul, se împrietenește cu o adolescentă aventuroasă numită Tip și împreună rezolvă situația? Oh se mută cu Tip și familia ei umană, iar în cele din urmă descoperă ce înseamnă cu adevărat să te simți acasă. Perechea dinamică a galaxiei se întoarce!

Eu și cei 7 pitici

„Cine a dormit în pătuţul meu?”/„Cine a mâncat din farfuria mea?”/„Cine a băut din paharul meu?”. Toată lumea cunoaşte povestea din care provin aceste citate... Dar ce se întâmplă când, într-o bună zi, descoperi că tu însăţi eşti Albă ca Zăpada şi brusc trebuie să-ţi împarți casa cu 7 pitici? Ei, să începem... a fost odată ca niciodată... Restul veți afla pe micile ecrane!


Despre Minimax
Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Acesta a început să transmită desene în România începând cu anul 1998. Postul se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte televiziuni specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.


Niciun comentariu despre subiectul „Premieră la Minimax: primul sezon din „Littlest Pet Shop: În lumea noastră” debutează pe 1 iulie”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile