vineri, 5 iulie 2019

Trei noi seriale, în luna iulie, pe canalele FilmBox

Pentru luna iulie, canalele FilmBox au pregătit trei seriale de succes care au făcut înconjurul lumii, anunță Filmbox printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


”The Slap” (”Palma”) este un serial australian, bazat pe romanul cu același nume semnat de Christos Tsiolkas. Producția are nu mai puțin de 8 personaje principale: Hector (Jonathan LaPaglia), Anouk (Essie Davis), Harry (Alex Dimitriades), Connie (Sophie Lowe), Rosie (Melissa George), Manolis (Lex Marinos), Aisha (Sophie Okonedo), Richie (Blake Davis).

Întreaga acțiune pornește de la aniversarea de 40 de ani a lui Hector, un eveniment animat și vesel inițial, cu rudele și prietenii alături. Momentul care declanșează o adevărată furtună de emoții și conflicte este acela în care unul dintre invitați plesnește copilul unui alt invitat.

Filmul este gândit într-un mod cu totul diferit: sunt 4 regizori, fiecare având de regizat câte două episoade. ”Am venit toți cu filme, cărți, imagini, ne-am așezat și am discutat despre stil, ton, conținut, stiluri de filmare. Am făcut asta timp de 4 luni înainte de a începe propriu-zis să filmăm. A fost ceva fantastic. Am avut fiecare foarte multă libertate de creație. De altfel, serialul este compus din mai multe perspective, ceea ce îl face absolut special”, explică una dintre regizoare, Jessica Hobbs. Alături de ea, au lucrat la acest serial Matthew Saville, Tony Ayres și Robert Connolly.

Pe lângă incidentul de la petrecerea lui Hector, un alt fir important al acțiunii este aventura lui Hector, aflat în plină criză a vârstei mijlocii, cu bona adolescentă, Connie (Sophie Lowe). ”Connie reprezintă tinerețea aia pe care ți-o dorești, dar care de fapt a trecut. E foarte revigorant să te mai simți iar ca un puști. Și în viața reală am trecut printr-o astfel de criză a vârstei mijlocii, așa că nu mi-a fost greu să intru în pielea personajului”, recunoaște actorul Jonathan LaPaglia, fratele mai mic al lui Anthony LaPaglia.

”The Slap nu se compară cu nimic altceva. Serialul practic i-a dat o nouă viață romanului care este foarte bine scris”, spune și actrița Essie Davis despre producția foarte bine primită de critici. Serialul a făcut înconjurul lumii, fiind difuzat în țări precum Marea Britanie, Polonia, Spania, Portugalia, Grecia, Turcia, SUA, Canada, Brazilia, Noua Zeelandă, Israel, Norvegia, Suedia, Finlanda, Islanda, Franța.

La FilmBox, ”The Slap” (”Palma”) începe sâmbătă, 6 iulie, de la ora 22:00.

Tot în iulie, FilmBox Extra HD vă aduce sezonul 2 din ”Transporter” (”Curierul), cu Chris Vance în rolul principal. Serialul preia acțiunea trilogiei cu același nume, continuând practic aventurile curierului liber profesionist Frank Martin, un personaj care trăiește mereu la limită. Sezonul 2 are 12 episoade, filmările debutând în 2014 în Maroc. ”Când am primit acest rol, încercam să-mi dau seama cum putem transforma seria cinematografică în una de televiziune. Lucrul ăsta mă intriga. Urmărisem trilogia și mi-a plăcut foarte mult. Dar eu nu mai jucasem niciodată un astfel de rol, așa că m-am gândit să-i dau o șansă și să mă distrez cât mai mult”, povestește Chris Vance.

Actorul nu a avut o misiune ușoară după ce rolul lui Frank din trilogia cinematografică fusese interpretat de nimeni altul decât Jason Statham. ”Ca actor, când preiei un astfel de rol de la cineva care l-a interpretat cu mare succes, trebuie să studiezi mult și să te pui bine în temă. Performanța lui Jason Statham a fost absolut fabuloasă. Dar mie nu-mi place să imit pe absolut nimeni, așa că practic am creat un personaj nou”, a explicat actorul.

”Transporter” (”Curierul) este din 14 iulie, în fiecare duminică, pe FilmBox Extra HD, de la ora 22:00.

Și FilmBox Premium are programat un serial bun pentru luna iulie. ”Bulletproof” (”Antiglonț”) începe marți, 9 iulie de la ora 21:00. Serialul britanic îi are ca regizori și protagoniști pe Noel Clarke și pe Ashley Walters. Serialul îi are în prim-plan pe detectivii NCA și totodată prieteni foarte buni Aaron Bishop (Noel Clarke) și Ronnie Pike Jr. (Ashley Walters) care investighează unii dintre cei mai periculoși infractori ai țării, inclusiv traficanți, dealeri. Cele 6 episoade sunt condimentate cu multe momente amuzante, născute tocmai din relația dintre cei doi detectivi.

Personajele vin din medii diferite. Pike, un bărbat însurat care încearcă să calce pe urmele tatălui său, iar Bishop un tip care a crescut în orfelinat și care nu și-a cunoscut niciodată tatăl. Pike are o viață de familie fericită, o fiică și este un tată dedicat. Noel a dezvăluit că a fost decizia lui și a lui Ashley ca soția personajului Pike să fie de culoare. ”Am făcut asta complet intenționat. Ne-am dorit să schimbăm imaginea familiilor de culoare, așa cum apare ea la televizor. Este foarte important pentru că din păcate copiii de culoare nu au această reprezentare”, explică Noel Clarke.


Niciun comentariu despre subiectul „Trei noi seriale, în luna iulie, pe canalele FilmBox”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile