marți, 13 august 2019

CNA a aprobat prelungirea licențelor radio analogice ale Societății Române de Radiodifuziune

După ce licențele terestre analogice ale programelor publice de radiodifuziune au fost extinse printr-o Ordonanță de urgență până la finalul anului 2025, Societatea Română de Radiodifuziune a solicitat și la CNA prelungirea valabilității licențelor audiovizuale pentru difuzarea programelor de radiodifuziune pe cale radioelectrică terestră în sistem analogic. Prelungirea licențelor a fost aprobată în unanimitate.


Licențele analogice expiră pe 31 august 2019 și au fost prelungite până pe 31 decembrie 2025. A fost solicitată deja și la ANCOM prelungirea valabilității licențelor de emisie prin care sunt acordate drepturile de utilizare a frecvențelor radio pentru furnizarea pe cale radio terestră a programelor publice de radio.

Licențele sunt pentru Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Antena Satelor, Programul maghiar-german, București FM, Radio Cluj, Radio Oltenia Craiova, Radio Constanța, Radio Iași, Radio Târgu Mureș, Radio Timișoara, Radio Reșita, Arad FM, Antena Sibiului, Radio Sighet, Radio România International 1, Radio România International 2 și Radio România International 3.

Puteți găsi si asculta posturile SSR și prin intermediul listei de recomandări radio online de pe HD Satelit. 


2 comentarii despre subiectul „CNA a aprobat prelungirea licențelor radio analogice ale Societății Române de Radiodifuziune”:
Anonim

Cu privatele cum ramane???

Lavi

Parcă SRR a primit la sfârșitul anului trecut și licențe pentru TVR 2 HD și TVR 3 HD... Ce se mai 'aude'?
Când o să lanseze TVR aceste canale în formatul HD?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile