vineri, 1 noiembrie 2019

Chuck Norris și David Hasselhoff sunt protagoniștii seriei de emisiuni auto „Garajul Legendelor”, transmisă de HISTORY

Canalul de televiziune HISTORY transmite în luna noiembrie „Garajul Legendelor”, seria de emisiuni auto cu celebrii actori Chuck Norris, David Hasselhoff, Erik Estrada și Dirk Benedict. Începând cu 3 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 21:00, telespectatorii vor putea urmări pe parcursul celor șapte episoade cum legendele explorează o serie de mașini clasice, dar și vehicule militare, anunță televiziunea HISTORY printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Seria debutează cu episodul „Chuch Norris vs vehicule militare” care va fi transmis în premieră și exclusivitate, duminică, pe 3 noiembrie, de la ora 21:00. În acest episod, vedeta filmelor de acțiune prezintă unele dintre cele mai puternice și inovatoare vehicule militare, care îi ajută pe militari în misiunile lor, el însuși fiind un veteran al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii. Calitățile sale îl ajută și pe parcursul episodului „Chuch Norris vs vehicule militare” în care acesta analizează o varietate de mașini militare cu tonaj mare.

„Garajul Legendelor” continuă cu episodul „Mașini Legendare cu David Hasselhoff” care va fi difuzat în premieră pe 11 noiembrie, de la ora 21:00. Documentarul prezintă o întrecere a mașinilor legendare din anii '80, care au făcut istorie în lumea cinematografică alături de stăpânii lor. Vedeta serialului „Cavalerul Nopții”, David Hasselhoff, se reîntâlnește cu faimoasa KITT, mașina sa inteligentă din serial, un model sport de Pontiac Trans-AM. Alături de KITT, Hasselhoff pornește într-o cursă împotriva lui Erik Estrada care conduce motocicleta din serialul „CHIPs: Poliţişti de belea” și Dirk Benedict care concurează la bordul emblematicii dube GMC din serialul „Echipa de Șoc”.

Pe lângă cele două episoade, luna noiembrie va aduce în fața telespectatorilor cele mai interesante modele de mașini din istoria automobilismului, prin intermediul episoadelor „Aerosmith pe urmele antichităților”, „Misteriosul Corvette”, „Cele mai bune mașini de poliție”, „Colecția de la Count’s Kustoms”, „Restaurări: ediția camioane”.



Despre HISTORY®

Televiziunea HISTORY®, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES, Orange TV, Telekom și UPC.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.


Niciun comentariu despre subiectul „Chuck Norris și David Hasselhoff sunt protagoniștii seriei de emisiuni auto „Garajul Legendelor”, transmisă de HISTORY”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile