miercuri, 4 decembrie 2019

Televiziunea Jim Jam poate fi recepționată în grila Orange în pachetul World HD

AMC Networks International – Central and Northen Europe, difuzorul televiziunii Jim Jam, și Orange, furnizor de telecomunicații de top în România, anunță printr-un comunicat remis către hdsatelit.com un nou acord de distribuție pentru Jim Jam. Televiziunea JimJam, îndrăgită de mii de copii preșcolari, poate fi acum recepționată în grila operatorului în pachetul World HD.

De acum, abonații Orange se vor putea bucura de emisiuni educative, amuzante și mai ales pline de personaje fantastice și jucăușe.

În luna decembrie, micuții telespectatori se vor putea înveseli zilnic cu noi episoade din ”Kipper”, un cățeluș haios a cărei imaginație îl poartă în cele mai frumoase aventuri.

Mai mult, trenulețul preferat al copiilor, Thomas, le aduce bucurie și multe zâmbete în luna sărbătorilor, în două noi sezoane din”Thomas și prietenii săi”, din 19 decembrie, și în fiecare weekend, câte un film educativ potrivit pentru întreaga familie.

JimJam lansează constant producții educaționale noi, centrate pe ideea de „Joacă-te și învață”. Copiii găsesc în grilă sloturi zilnice de o oră, din care pot învăța ceva nou în fiecare zi, dar și unele din care învață limba engleză. În cadrul acestor blocuri tematice, cunosc personaje puternice, precum: Noddy, Timmy, Huckle, Tripleții sau Thomas și prietenii lui.


Despre AMC Nentworks International Europa Centrală și de Nord

AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord (AMCNI-CNE), o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, este o companie internaţională de top în domeniul difuzării şi distribuţiei de posturi TV tematice. În prezent, portofoliul include multitudine de posturi TV cu un conținut variat printre care: filme și seriale, producții pentru copii, infotainment și sport. AMCNI-CNE deține și operează feed-ul global al televiziunii JimJam, precum și feed-urile multor altor canale din Europa Centrală și de Est, precum: AMC, Film+, Filmcafe, Film Mánia, MGM, Sport1, Sport2, Minimax, JimJam, Spektrum, Spektrum Home și TV Paprika. În plus, compania are în portofoliu canalul german pay-TV KinoweltTV și postul OBN din Bosnia și Herzegovina. Posturile AMCNI CNE sunt programate pentru limbajul, pieţele şi audienţele locale şi sunt disponibile în HD pe numeroase platforme precum TV la cerere și pe dispozitivele mobile. Pentru mai multe informații accesați:  www.amcnetworksinternational.com


Despre JimJam

JimJam este un post de televiziune dedicat copiilor preșcolari și familiilor acestora. După lansarea din 2006, s-a dezvoltat rapid și acum este disponibil în peste 100 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. JimJam este transmis în 10 limbi, unui număr de peste 27 de milioane de abonați din întreaga lume. Grila sa de înaltă calitate conține povești cu personaje iubite de preșcolari, ca Thomas și prietenii, Bob Constructorul, Pingu și Pompierul Sam. JimJam face parte din AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord, companie internațională de top din domeniul difuzării și distribuției de posturi TV tematice, care ține de AMC Networks International.

Despre Orange România

Orange este lider de piaţă în România cu o cifră de afaceri de 279 milioane de euro la finalul lunii septembrie 2019 şi 10.928.000 de clienți. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, având peste 266 milioane de clienţi la 30 iunie 2019, în întreaga lume.

Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro.


9 comentarii despre subiectul „Televiziunea Jim Jam poate fi recepționată în grila Orange în pachetul World HD”:
Anonim

Mai merge si canalul History HD tot in pachetul World HD care pana acum era disponibil in Family HD

Anonim

Atât pe cablu cât si satelit?

Bogdan

Am înțeles că a fost introdus în rețeaua Orange Cablu Digital...dar unde?...Pe fibra Telekom sau pe fibra Orange?
Este aceeaşi companie dar cu 2 grile complet diferite.
Dacă a intrat pe fibra Orange este degeaba pentru că au acoperire în 2 orășelele din Moldova şi un cartier din București.

Anonim

A intrat pe satelit in pachet mai ieftin.

Vali

Brașov, fibra Telekom pauză

Anonim

Casă recepționez postul jimjam trebuie să optez pentru un alt pachet!

Anonim

O sa intre in grila cablistilor in locul megamaxului

Anonim

Sigur, sigur nu

Bogdan

Frumos ar fica de sarbatori, pentru copii, postul acesta si Duck plus sa intre in grilele la toti operatorii de profil. Sunt posturi educative pentru copii

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile