joi, 2 ianuarie 2020

AMC Networks International a reînnoit acordul de distribuție cu RCS RDS / DIGI

AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord („AMCNI CNE”) și DIGI au reînnoit acordul de distribuție, permițând difuzarea a cinci dintre televiziunile din portofoliul AMCNI CNE, anunță compania printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

În urma discuțiilor ample cu RCS RDS / DIGI, AMCNI CNE a reușit să reînnoiască acordul de distribuție pentru popularele sale televiziuni: Minimax, Filmcafé și TV Paprika. În plus, RCS RDS / DIGI a adăugat pentru prima dată în rețeaua sa AMC și JimJam.

AMC este o destinația poveștilor originale extraordinare și găzduiește seriale de succes precum ”Fear the Walking Dead” și ”The Terror”, pe lângă altele. JimJam este televiziunea preferată a preșcolarilor cu vârste între 2 și 5 ani și familiile lor. Oferă un mediu stimulant, distractiv și sigur pentru copiii mici, cu emisiuni de înaltă calitate, precum ”Thomas și prietenii săi”, Bob Constructorul”, ”Pompierul Sam”, ”Roary the Racing Car” și ”Postman Pat”, menționând doar câteva dintre cele mai îndrăgite personaje.

Este plăcerea noastră să putem transmite marea veste tuturor telespectatorilor că vor putea să se bucure de programele lor preferate și în următorii ani în grila DIGI. Ne bucurăm să extindem parteneriatul nostru de lungă durată cu RCS / DIGI, iar noul acord consolidează relația noastră pentru anii următori”, a precizat Levente Málnay, EVP / MD al AMCNI CNE.


17 comentarii despre subiectul „AMC Networks International a reînnoit acordul de distribuție cu RCS RDS / DIGI”:
Anonim

Oare intra maine canalele si pe satelit ?

Anonim

Va intra si AMC HD?

Anonim

Versiunea HD probabil aducea costuri suplimentare pentru abonați, așa că așteptăm rezultatele unor runde viitoare de negocieri :)

Anonim

Eu mă așteptam să intre toate canalele AMC (CBS Reality și Extreme Sports) mai ales că CBS Reality este în grila online și pe satelit la DIGI.

Anonim

Pe satelit încă nimic, Doar HGTV și asta fără subtitrare, speram ca se va gândi sa bage și pe satelit măcar amc... HD SD cum o fi

Anonim

Pe satelit din 6 ianuarie.

Anonim

AMC SD, nu HD.

Anonim

Nu sunt în stare sa introducă nici EPG la postul AMC. Tipic digi.

Anonim

Cum tipic? Majoritatea posturilor de la Digi nu au EPG? Ești sigur? Eu sunt abonat Digi și majoritatea posturilor au EPG, nu e nimic tipic sa nu aibă EPG, cele care nu au EPG sunt excepții.

Anonim

Înseamnă că nu ai văzut la upc unde chiar sunt mici excepții. Și acolo când intra un canal primește EPG imediat nu când își aduc aminte cei de la tehnic.

Anonim

Nu mă interesează UPC, nici măcar nu e in orașul meu. Sunt abonat Digi, acesta e un subiect despre Digi și majoritatea canalelor Digi au EPG. Probabil va avea și AMC.

Anonim

La Digi, Comedy Est nu are EPG. Celelalte au (de regula EPG apare la o saptamana dupa introducerea unui canal nou in grila).

Unknown

Pe satelit multe canale nu au EPG,nici măcar pe postul deținut de DIGI și anume Music channel ro nu sunt în stare să corecteze EPG care este în limba maghiară. Probabil dau EPG de pe Music channel Ungaria. Și da deranjează, de schimbi canalul pe unul de film cum ar fi Paramount Channel și filmul e început, nu știi unde se află acest film la început, la sfârșit, să-l urmărești sau nu.

alter ego

Buna. Stiti cumva de ce nu pot vecea Amc si Comedy est pe tv? In ideea in care pe celalalt tv no name se vad, insa pe Phillips nu.

Anonim

Trebuie să reacanezi și să pui la țară Turcia (răspuns de la Phillips )

Jipa Mihail Gheorghe

PE AMC NU ARE SERIALE SINT NUMAI FILME.

Anonim

Fals, sunt multe seriale, vezi programul tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile