miercuri, 29 ianuarie 2020

Orange lansează 5G în Brașov și Poiana Brașov

Orange România continuă extinderea rețelei 5G în Brașov și Poiana Brașov.

"Brașovul devine astfel al patrulea oraș în care clienții Orange se pot bucura de performanțele rețelei 5G și de viteze medii de 600 Mbps, capabile sa furnizeze utilizatorilor o experiență similară celei oferite de serviciul de internet prin fibra optică", anunță operatorul printr-un comunicat de presă.

Cele două noi locații completează rețeaua Orange 5G lansată în noiembrie 2019 și se adaugă celor trei orașe în care aceasta este deja disponibilă: București, Cluj-Napoca și Iași.


"Extinderea rețelei 5G vine în contextul creșterii exponențiale a consumului de date mobile, dar și a nevoii clienților pentru conectivitate neîntreruptă. În același timp, Orange continuă investițiile atât în dezvoltarea infrastructurii 5G cât și în continua extindere și îmbunatățire a rețelei 4G/4G+, pentru a oferi unui număr cât mai mare de clienți acces la cele mai performante tehnologii și servicii. Pentru a beneficia de cea mai buna experienta 5G, clienții Orange pot alege unul dintre cele doua abonamente dedicate, Orange Me Start 25 sau Orange Me 30, alături de telefoane performante compatibile 5G: Samsung Galaxy S10 5G si Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G", mai precizează Orange în comunicatul de presă.


Niciun comentariu despre subiectul „Orange lansează 5G în Brașov și Poiana Brașov”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile