vineri, 14 februarie 2020

Fransat va pierde canale importante din grilă, din cauza problemelor tehnice ale satelitului Eutelsat 5 West B

Fransat, o filială a Eutelsat care transmite canale tv în Franța, spune că din cauza problemei panoului solar defect al satelitului Eutelsat 5 West B, va trebui să renunțe la unele canale. Satelitul, lansat în octombrie 2019, funcționează doar cu 45% din capacitate.


Drept urmare, începând cu 1 iunie 2020, clienții existenți ai Fransat nu vor mai putea accesa televiziunile cu plată de la BEIN Sports și OCS, precum și alte cinci canale.

Astfel, începând cu 6 februarie 2020, pachetele opționale au fost retrase de la comercializare: beIN SPORTS, OCS, plus Melody et Jeunesse (Canal J, Tiji, Boing, Boomerang și Toonami). Difuzarea acestor canale va continua până pe 31 mai 2020 pentru abonații actuali, care vor primi în curând o comunicare prin care vor fi informați și despre condițiile privind oprirea abonamentului.

Începând cu 1 iunie 2020, oferta FRANSAT va consta din posturi naționale terestre gratuite, France 3 Régions și alte servicii gratuite: canale tematice, locale și de radio. Ofertele plătite operate de distribuitori terți, oferta RMC Sport, precum și oferta BIS TV, rămân disponibile și pe echipamentele FRANSAT.


Niciun comentariu despre subiectul „Fransat va pierde canale importante din grilă, din cauza problemelor tehnice ale satelitului Eutelsat 5 West B”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile