luni, 10 februarie 2020

Noile show-uri gastronomice "În piaţă cu Ainsley" și "Deserturi de vis", în februarie la TV Paprika

Cele mai diverse și mai colorate piețe din Australia ne sunt dezvăluite în cel mai nou show gastronomic difuzat la TV Paprika: În piaţă cu Ainsley/Ainsley's Market Menu. Noua emisiune culinară se difuzează în fiecare zi a lunii februarie, de la ora 18:00 și - în reluare - de la ora 24:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Matinalul chief Ainsley Harriott se instalează în piață la răsărit și - echipat cu doar câteva oale și tigăi - are doar câteva ore la dispoziție ca să studieze piața, să găsească ingredientele și să creeze mâncăruri rapide și gustoase la standul său, cu care să-i fascineze pe localnici la ora prânzului. Inspirându-se din specificul locului, Ainsley împinge granițele culturii locale pentru creații culinare inventive.

În Global Food Market din orașul Logan, Ainsley îl aniversează pe Ram, un producător local în vârstă de 85 de ani, cu un meniu în care preparatul de bază este chiar tărtăcuța, ingredientul comercializat de acest producător. Meniul e îmbogățit cu broască țestoasă servită pe un pat de tapioca.

În Tasmania, Ainsley vizitează celebra piață Salamanca, unde e inspirat de diversitatea de legume și fructe, astfel încât face o salată cu legume la grătar, brânză suculentă și nuci murate. La forfota din „Friday Foragers Market”, Ainsley vine cu o ofertă ușoară pentru localnici - stridii de la producătorii autohtoni, asezonate cu frunze de amarant, brânză adusă de distribuitorii locali din regiunea Caprino (Verona, Italia) şi coptură din aluat dospit.

Din 24 februarie, încă o nouă emisiune își face loc în grila TV Paprika: Deserturi de vis (Sweet Baking), difuzată de la ora 17:45. Pe parcursul celor 16 episoade, telespectatorii vor afla secretele unui tort perfect de la Agata și Małgosia. Să prepari un tort perfect nu e chiar simplu, ci necesită multă imaginație și răbdare, pe lângă cunoașterea profundă a secretelor profesionale. O primă dezvăluire este aceea că torturile trebuie să fie personalizate și potrivite stilului evenimentului. Duo-ul Agata și Małgosia va dezvălui secretele unei creme fără cusur, a blatului pufos, care nu se turteşte şi a decoratului cu stil.


Despre TV Paprika

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.


2 comentarii despre subiectul „Noile show-uri gastronomice "În piaţă cu Ainsley" și "Deserturi de vis", în februarie la TV Paprika”:
Unknown

Sunt incintata de dulciurile voastre... Súper

Unknown

Súper!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile