vineri, 6 martie 2020

NHK a reconfirmat transmisia în 8K a Jocurilor Olimpice și Paralimpice de vară din 2020

Radio-difuzorul public japonez NHK a reconfirmat că va oferi transmisii la scară largă în 8K a Jocurile Olimpice de vară din 2020 de la Tokyo, dar și Jocurilor Paralimpice.

Transmisia Jocurilor Olimpice în 8K va include mai multe evenimente (ceremoniile de deschidere și închidere, dar și competițiile de înot, fotbal, judo și atletism), iar de la Jocurile paralimpice vor fi transmise în 8K patru evenimente (ceremoniile de deschidere și închidere, înotul și atletismul). Așadar, în fiecare zi a Jocurilor de la Tokyo vor fi transmisii în 8K.

În plus, la ceremoniile de deschidere și închidere ale Jocurilor Olimpice și Paralimpice, elicopterele echipate cu camere video 8K vor fi folosite pentru a transmite imagini în direct de deasupra stadionului național al Japoniei. Aceasta este prima încercare de a transmite video 8K în direct dintr-un un elicopter, spune NHK.

UPDATE 24 martie 2020: Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus Covid-19. Detalii găsiți AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „NHK a reconfirmat transmisia în 8K a Jocurilor Olimpice și Paralimpice de vară din 2020”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile