marți, 31 martie 2020

Serialele de dramă, comediile și producțiile SF / fantasy, preferate de britanici în timpul pandemiei de Covid-19

TV Time a realizat în Marea Britanie un sondaj privind obiceiurile de vizionare, în această perioadă în care oamenii se distanțează social pe fondul pandemie de Covid-19. Printre cei care rămân acasă, 90% intenționează ca în această perioadă să se uite mai mult timp la televizor, conform sondajului al cărui scop a fost de a evalua nu doar ceea ce vizionează britanicii, dar și care este motivul pentru care vizionează acele programe.

80% dintre respondenți au spus că doresc să vizioneze programe aflate deja pe lista lor de producții favorite, pentru care nu au avut timp până acum. Alte motivații populare (respondenții au avut posibilitatea să aleagă simultan mai multe opțiuni) au fost vizionarea ca o evadare din realitate (76%) și pentru amuzament (77%). Doar 15% dintre respondenți au spus că intenționează să urmărească știri, majoritatea indicând că preferă să se orientează către vizionarea de divertisment.

Când au fost întrebați ce tipuri de producții intenționează să urmărească în această perioadă, cele mai populare alegeri au fost serialele dramă (80%) și comediile (79%), urmate de SF / fantasy cu 69%.

Unii telespectatori (22%) au afirmat că sunt interesați de vizionarea de reality show-uri. În absența majorității transmisiilor sportive în direct, doar 8% au selectat conținut „legat de sport”.

De menționat că operatorul Sky din Marea Britanie a anunțat ca nu mai efectuează noi instalări ale serviciilor, echipele de instalatori ale operatorului putând să vină la domiciliul noilor clienți abia după 1 iunie 2020, cu programare în avans. De asemenea, din cauza lipsei transmisiilor sportive în direct, Sky UK și BT oferă abonaților posibilitatea de a suspenda temporar abonamentele la pachetele de canale tv de sport.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialele de dramă, comediile și producțiile SF / fantasy, preferate de britanici în timpul pandemiei de Covid-19”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile