marți, 31 martie 2020

Travelxp 4K va înceta emisia prin SES Astra de la 19,2 grade Est

Din 1 aprilie 2020, televiziunea Travelxp 4K va înceta emisia prin poziția orbitală SES Astra de la 19,2 grade Est. Televiziunea începuse să emită în Ultra HD prin Astra 19,2 grade Est. de la sfârșitul anului 2017, fiind destinată clienților DTH-ului german HD +.

Un purtător de cuvânt al HD + a confirmat pentru revista germană InfoDigital că Travelxp 4K a decis să încheie distribuția prin Astra. Motivul încetării distribuției a fost decizia unilaterală a televiziunii Travelxp.

Pe de ala parte, Travelxp 4k a metnionat că se află în discuții cu alți operatori de platforme tv cu plată din Germania, după expirarea contractului cu platforma de satelit HD +.

Distribuția noastră pe piețele de limbă germană continuă și veți auzi despre alte acorduri de transmisie, deoarece până acum am fost restricționați de exclusivitatea de la HD +. Relația noastră cu Astra 19,2 ° Est a fost exclusivă pentru HD +. În calitate de furnizor de programe, investim puternic în producerea de conținut HDR 4K de foarte bună calitate și vom continua această strategie. Încrederea noastră în ecosistemul 4K HDR rămâne aceeași și continuăm să investim și să extindem distribuția noastră pe toată planeta”, a explicat pentru Broadband TV, Sumant Bahl, directorul european și Africa al Travelxp.

Pe lângă HD +, care va încheia distribuția Travelxp 4k la 1 aprilie 2020, canalul Ultra HD este disponibil în Germania pe platforma MagentaTV a Deutsche Telekom.

Canalul premium Travelxp 4K, care transmite un program de 24 de ore în 4K HDR, inclusiv documentare despre diferite culturi și locații exotice, va continuă să fie disponibil în toată Europa prin poziția orbitală Eutelsat Hotbird de la 13 grade Est.

În Europa, deservim operatorii de televiziune cu plată prin intermediul poziției orbitale a sateliților Hotbird, unde parteneriatul nostru cu Eutelsat în adoptarea pe scară largă a 4K HDR este susținut de operatorul de sateliți, împreună cu investițiile noastre în conținut”, a spus Bahl.

HD+ a menționat că va continua să ofere conținut UHD, atât prin oferta actuală, cât și prin extinderea în viitor a ofertei UHD. Tot conținutul 4K este gratuit pentru clienții HD +: RTL UHD are pozitia EPG proprie 319, iar ProSieben UHD, SAT.1 UHD, Kabel Eins UHD, Eurosport 4K, RTLZWEI UHD, TELE 5 UHD, MTV UHD și DELUXE MUSIC UHD au transmis și vor mai transmite programe 4K prin intermediul televiziunii UHD1 (poziția EPG 1401).


3 comentarii despre subiectul „Travelxp 4K va înceta emisia prin SES Astra de la 19,2 grade Est”:
Giony

Acest canal va fi pe aceleași coordonate pe HOTBIRD?

Anonim

Nu. Pe hotbird este deja, cu alți parametri de recepție, codat in alt sistem de codare.

Anonim

Travelxp 4K a incetat emisia pa Astra 19,2 est

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile