vineri, 6 martie 2020

Vodafone sărbătorește mamele din România prin crearea de statui sub formă de holograme live 4K

Vodafone România continuă să inoveze și stabilește noi premiere cu ajutorul capacităților de top ale rețelei, experiența în tehnologie și angajamentul de a susține un viitor mai bine conectat. La un an de la premiera mondială reprezentată de primul concert rock care a integrat, cu ajutorul 5G, o hologramă live, Vodafone România trece la nivelul următor și creează holograme live la rezoluție 4K tot cu ajutorul tehnologiei 5G, anunță compania printr-un comunicat de presă.

În Luna Femeii, clienții vor avea oportunitatea de a dărui mamelor un cadou special prin crearea, cu ajutorul rețelei Vodafone Supernet 5G, a unei statui reprezentate de o hologramă live la rezoluție 4K. În cadrul unui spațiu dedicat și cu ajutorul echipamentului special, mamele vor fi înregistrate și transformate în timp real, cu ajutorul 5G, în holograme live 4K ce vor surprinde reacțiile și trăirile acestora. După generarea hologramelor 4K, mamele vor primi videoclipul cu întreaga experiență.

Cătălin Buliga, CTO, Vodafone România, a declarat: „Continuăm să inovăm și să utilizăm tehnologii de ultimă generație pentru a îmbunătăți viețile oamenilor și pentru a susține un viitor mai bine conectat. Toate mamele merită o statuie și noi facem acest lucru posibil într-o manieră digitală. Suntem mândri să realizăm primele holograme live 4K din lume cu ajutorul rețelei Supernet 5G pentru a celebra mamele”.

Evenimentele sunt completate în campanie de poveștile reale ale mamelor pe care le descoperim într-o serie de spoturi TV, documentare digitale, execuții outdoor, radio, retail și social media.

Mai multe detalii sunt disponibile pe http://www.vodafone.ro/statuie-holograma.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume. Avem o vastă experiență în comunicații, convergență și Internet of Things, precum și în promovarea serviciilor financiare mobile și transformarea digitală pe piețele emergente.

Vodafone Group are operațiuni mobile în 24 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 31 decembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri.


Niciun comentariu despre subiectul „Vodafone sărbătorește mamele din România prin crearea de statui sub formă de holograme live 4K”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile