luni, 20 aprilie 2020

Conținut nou și pachet grafic reînnoit pentru Filmbox, din luna mai

SPI International a anunțat printr-un comunicat de presă că va reînnoi canalul său emblematic FilmBox prin achiziții de conținut de la studiouri importante și printr-un nou pachet grafic, care va fi lansat pentru canalele FilmBox din întreaga lume (inițial în Republica Cehă și Slovacia, în aprilie).

"Compania globală de media SPI / FilmBox, care operează 40 de canale pe șase continente, continuă să își îmbunătățească produsele și serviciile pentru a oferi o experiență de divertisment de înaltă calitate pentru milioane de telespectatori din întreaga lume. Canelele FilmBox vor oferi astfel sute de ore de filme și seriale noi, precum și un pachet grafic care își propune să reflecte aspectul inovator, dar familiar, al canalului. Noul pachet grafic va fi utilizat de canalele FilmBox din toate teritoriile, dar pentru început, din aprilie, în Republica Cehă și Slovacia. Suntem bucuroși să oferim telespectatorilor noștri produse inovatoare care utilizează tehnologia de ultimă oră. Pachetul grafic reînnoit va aduce câteva caracteristici cheie care vor face promovarea conținutului mai informativă. Am încorporat modele familiare, cum ar fi juxtapunerea celor două culori ale mărcii noastre - roșu și alb - în designul vizual, îmbunătățind în același timp experiența utilizatorului prin rebranding-ul audio și video al identității. Suntem încântați că putem împărtăși aceste îmbunătățiri cu telespectatorii noștri din întreaga lume, începând cu Cehia, unde FilmBox s-a dovedit a fi cel mai performant canal de filme în ultimele cinci luni consecutive”, a explicat Haymi Behar, Chief Marketing Officer la SPI International.

"Televiziunile FilmBox au peste 30 de milioane de abonați la nivel mondial, majoritatea cu domiciliul în regiunea EMEA. Canalul FilmBox ajunge aproape la toți utilizatorii de televiziune cu plată din Republica Cehă și Slovacia și este cel mai vizionat canal cu plată de filme din Republica Cehă. Noul pachet grafic se lansează în Republica Cehă și Slovacia în aprilie și va fi lansat ulterior în alte teritorii", mai explică SPI International.


Despre SPI International

SPI International este o companie globală de media care operează 40 de canale de televiziune pe șase continente, FilmBox fiind canalul său emblematic. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori din lume de conținut Ultra HD autohton. Colaborând cu peste 1.400 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologii de ultimă oră, oferindu-i celor 65 de milioane de abonați acces la conținutul liniar (inclusiv la programe UHD) și la cerere al SPI. SPI a adăugat recent în portofoliul său brandul Film1 din Olanda, incluzând patru canale de filme și servicii digitale. De peste 25 de ani, SPI International este distribuitor de filme și programe televizate pe piața internațională.

UPDATE 29 aprilie 2020: SPI International  a remis către hdsatelit.com un comunicat în limba română, pe care îl cităm integral mai jos.

SPI modernizează integral FilmBox


SPI International anunță o reînnoire semnificativă pentru canalul său principal FilmBox, care include achiziții de conținut de la marile studiouri și lansarea unei noi imagini de brand. Pachetul grafic va fi lansat în luna mai pentru canalele FilmBox din întreaga lume.

Compania globală de media SPI / FilmBox care operează 40 de canale pe șase continente, continuă să își îmbunătățească produsele și serviciile pentru a oferi o experiență de divertisment de înaltă calitate pentru milioane de spectatori din întreaga lume. Canalele FilmBox, cu o nouă identitate și conținut nou, vor avea la dispoziție sute de ore de filme și seriale noi, foarte solicitate, produse de marile studiouri, precum și un nou pachet grafic simplificat, care își propune să reflecte aspectul inovator, dar și familiar al canalului. Noua identitate va fi utilizată pe canalele FilmBox din toate regiunile, începând cu luna mai.

Suntem mândri să oferim telespectatorilor noștri produse inovatoare care utilizează tehnologie de ultimă oră, rămânând practice și familiare. Grafica nouă va introduce câteva caracteristici cheie care vor face mai facilă promovarea conținutului”, a spus Haymi Behar, Chief Marketing Officer la SPI International.

„Pentru noi, experiența clienților este esențială pentru grafica și toate produsele noastre. Acesta este motivul pentru care am încorporat modele familiare, cum ar fi juxtapunerea celor două culori ale mărcii noastre - roșu și alb - în rezultatul vizual al brandului, îmbunătățind în același timp experiența utilizatorului prin rebrandingul identității audio și video”, a continuat Behar.

Canalele FilmBox și-au extins selecția de titluri prin semnarea unor acorduri multi-teritoriu cu studiouri și distribuitori importanți, pentru a include un nou lot de filme ”blockbuster” de la Hollywood, adevărate bijuterii cinematografice mondiale și producții locale apreciate de critici.

Vom continua să ne respectăm promisiunea de a îmbunătăți în mod constant produsele și serviciile noastre și suntem încântați să putem împărtăși aceste inovații cu telespectatorii noștri din întreaga lume, începând cu Republica Cehă, unde FilmBox s-a dovedit a fi cel mai performant canal pay-movie în ultimele cinci luni consecutive”, a adăugat Behar.

Canalele FilmBox au peste 30 de milioane de abonați la nivel mondial, majoritatea cu domiciliul în regiunea EMEA.

Despre SPI International

SPI International este o companie globală media care operează 40 de canale de televiziune pe șase continente. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD autohton din lume, iar FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Lucrând cu peste 1.400 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le celor 65 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv transmiterea în direct a programelor UHD și a canalelor FilmBox pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor playere de streaming, sau prin furnizorii OTT locali. SPI a adăugat recent în portofoliul său furnizorul de servicii premium de filme Film1 din Olanda, inclusiv patru televizuni de film și servicii digitale. De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


Un comentariu despre subiectul „Conținut nou și pachet grafic reînnoit pentru Filmbox, din luna mai”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile