marți, 14 aprilie 2020

Noua ofertă PrePay de la Orange aduce clienţilor bonusuri de internet

Orange lansează noua ofertă PrePay ce permite clienţilor să rămână acasă în siguranţă, dar conectaţi la tot ceea ce este important pentru ei, beneficiind de până la 100 GB pentru ei şi prietenii lor prin activarea unei opţiuni PrePay şi trimiterea de îmbrăţişări virtuale din My Orange, anunță compania printr-un comunicat de presă.

"Acum, când distanțarea socială nu este doar un gest de responsabilitate, ci şi unul de grijă pentru familie şi prieteni, noua ofertă PrePay aduce clienţilor bonusuri de internet pentru a rămâne aproape de cei dragi chiar şi atunci când distanţele îi despart", explică Orange.

De aceea, clienţii Orange care activează în perioada 14 aprilie - 9 iunie 2020 o opţiune PrePay de minimum 5 euro credit vor fi recompensaţi automat cu 50 GB bonus, valabili pentru o perioadă 30 de zile de la activare. Astfel, vor putea să păstreze în continuare legătura cu prietenii sau să fie alături de familie de sărbători, prin intermediul internetului.

Noua ofertă PrePay permite clienţilor să trimită prietenilor şi persoanelor dragi îmbrăţişări virtuale din contul lor My Orange cu ajutorul îndrăgitelor personaje Millidge şi Doig. Atât cel care trimite îmbrăţişări, cât şi cel care primește vor fi recompensați cu câte 10 GB bonus pentru 100 de zile, dacă au un număr Orange PrePay activ. Orice client Orange poate participa la campanie, însă abonații Orange pot doar să primească şi să trimită îmbrăţişări fără a beneficia de bonus. Indiferent câte mesaje vor fi trimise, se pot cumula maxim 50 GB pe durata campaniei, reprezentând 5 bonusuri a câte 10 GB fiecare.

În plus, până pe 28 aprilie, clienţii care aleg să reîncarce cartela PrePay cu minimum 5 euro credit din My Orange, beneficiază de 10% credit înapoi în contul lor. Acesta poate fi folosit pentru trafic de net, apeluri şi mesaje naţionale sau pentru activarea unei optiuni.

Orice poate deveni client Orange PrePay, comandând o cartelă SIM PrePay de 5 euro credit din magazinul online Orange. Astfel poate avea acces la cea mai extinsă acoperire şi internet de mare viteză 4G şi 4G+ în cea mai bună reţea din România.

Mai multe informaţii pot fi găsite în pagina dedicată campaniei: www.orange.ro/prepay/netcadou


Un comentariu despre subiectul „Noua ofertă PrePay de la Orange aduce clienţilor bonusuri de internet”:
Anonim

aproape atatia MB am la vodafone la 5 euro de cate ori incarc :) Orange dau si ei ceva acolo pana in 9 iunie !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile