sâmbătă, 23 mai 2020

Nou la INES tv prin protocol IP: Love Nature 4K, Museum 4K, MyZen 4K și Stingray Festival 4K

Operatorul de televiziune cu plată INES tv prin protocol IP a introdus în grilă următoarele patru posturi tv Ultra HD: Love Nature 4K, Museum 4K, MyZen 4K și Stingray Festival 4K. Posturile sunt oferite în regim demonstrativ. Operatorul nu a precizat care va fi regimul acestor patru canale Ultra HD, după perioada demonstrativă.

Recent, Stingray Festival 4K și Love Nature au notificat Consiliul National al Audiovizualului din România privind redistribuția în țara noastră.


iNES tv prin protocol IP are în grila afișata pe websiteul oficial 100 televiziuni SD, 97 HD, 2 televiziuni 4K UHD, plus cele patru canale 4K demonstrative, menționate mai sus. iNES GROUP este una dintre cele mai mari companii independente de telecomunicații din București și unul dintre primii ISP (Internet Service Provider) din Romania. Din 1995 iNES furnizează soluții și servicii personalizate, atât pentru segmentul business cât și pentru cel rezidențial: acces internet, telefonie, tv prin protocol IP, Data Center, transport date, servicii IT. Serviciile iNES sunt disponibile în București și Ilfov.


16 comentarii despre subiectul „Nou la INES tv prin protocol IP: Love Nature 4K, Museum 4K, MyZen 4K și Stingray Festival 4K”:
Anonim

Bravo INES. La cat mai multe canale TV 4K!

Anonim

Vrem Ines și în Timișoara.

Anonim

Și la Arad vrem INES IPTV

Anonim

sa extinda firma in tota tara

Anonim

toți vor aproape gratis dacă s-ar putea, dar abonamentul/lună la INES costă 50 euro nu lei !.. și nu prea cred că-și permit prea mulți să-l plătească.. așa de curiozitate faceți o comparație.. o lună abonamentul la ines costă (50 euro = 240 lei/lună x 12 luni = 2880 lei/an) = așa aproximativ în câți ani plătești acești 2880 lei la rds...?

Anonim

Eu as plati. In momentul acesta platesc vreo 142 lei la RDS. As plati si 242 lei, deci cu 100 lei mai mult, daca ar avea canalele pe care le doresc.

ATENTIE!

ABONAMENTUL iNES IPTV e 50 EUR/luna, dar nu e doar televiziune: Pachetul include serviciile de Televiziune IP, Internet si Telefonie, furnizate prin conexiune de fibra optica (FTTH). Abonamentul iNES IPTV include 1 STB Ultra HD/4K oferit GRATUIT in custodie.

Pentru mine, 100 lei lunar in plus inseamna salariul 4 ore de munca. Deci nu ar fi o avere, daca as avea satisfactia receptiei canalelor pe care le doresc, in special a celor 6 canale 4K premium.

Damian77

Ar găsi suficienți clienți, nu toată lumea e săracă. Eu unul am salariul minim pe economie, nu mi-as permite. Dar pentru unii cu venituri mai mari, mai ales cei care au societăți comerciale profitabile, 50 de euro poate inseamna profitul net pe cateva zeci de minute, sau pentru unii cu salarii mari, 50 euro inseamna salariul pe cateva ore. Nu mai vorbesc de cei care lucrează in străinătate si pentru care ar inseamna muncă de cateva ore pentru a oferi in România servicii premium familiei rămasă acasă. Dar nu cred ca strategia INES e sa se extindă in alte regiuni. Dacă INES avea aceasta in plan, se extindea deja in toată Romania, avea timp in 25 de ani. Cred ca ei se mulțumesc cu baza de clienți actuala, care este una mai premium.

Anonim

abonamentul la rds(digi) pentru cablu digital este 30 lei..iar pentru cablu analogic este undeva la 26 lei (depinde de zonă) restul sunt povești că plătești milioane și milioane !

Anonim

Poveștile sunt doar in imaginația tă. Unde am spus eu că am abonament doar la cablu digital la RCS RDS? Am si la telefonie fixa, si la internet de 1 Gb, totul full, cu toate extraoptiunile disponibile. Adică atât plătesc pe ce îmi oferă RCS RDS si sunt dispus sa dau 100 lei in plus sa trec la Ines, pentru aceleași servicii: televiziune, internet, telefonie fixa, care la Ines costa 50 euro toate si nu doar televiziunea, cum încearcă unii sa sugereze si sa inducă lumea in eroare pe la comentarii. Sunt foarte interesat de aceste canale 4K pe care sunt convins că Ines le oferă la calitate si bitrate foarte bune.

Sandu

Si eu vreau Ines, nu mă interesează prețul. Cei care nu va permiteți, stați la RCS si lasăti-ne cu argumentele voastre privind preturile. Ines nu e pentru oricine, ci pentru cine își permite ușor sau pentru cine își permite mai greu, dar totuși face un efort si plătește.

Anonim

Degeaba vă contraziceți, șansele sunt spre zero ca Ines sa se extindă in țară.

Anonim

mă bag și eu..în seamă
nu înțeleg ce vă oprește sau cine vă oprește să vă abonați la ines ?
nu-i nici în altă țară nu-i nici pe alt continent ca să fie vreo problemă cu dreptul de autor !

dacă aveți atâția bani mutați-vă în bucurești sau în jud.ilfov unde au ei acoperire și s-a rezolvat problema !
și încă ceva aici nici nu s-a specificat că-i 50 euro FĂRĂ Tva abonamentul + al doilea set box 4k suplimentar este 10 euro fără tva + că-i deocamdată la ofertă acești 50 euro FĂRĂ Tva televiziune,internet și telefonie !
și nu înțeleg ce-i așa de extra. ce-i așa de oau...în grila lor de programe să merite acea sumă ?
n-am nevoie de răspuns..unii scriu doar să se laude mamă ”cine-s eu” .. și-mi permit tot..atunci mutați-vă unde au ei acoperire și s-a rezolvat problema.

Anonim

Ce sfat ai dat... Sa se mute in București oamenii ca sa se poara abona la un operator tv ? Eu nu m-as muta in București nici daca mi-ai plati tu Ines iptv pentru următorii 10 ani. Ce fac cu afacerea mea din Timișoara, la care trebuie sa fiu prezent aproape zilnic? Sa o mut in București ca sa ma pot abona la Ines Iptv? Si mut si sutele de clienți fideli ai service-ului meu auto? Si mut si elevatoarele, tehnica Itp si alte investiții ? Sau sa vand totul, inclusiv clădirea, si sa imi deschid un fast food in București? Ți-aș recomanda sa analizezi toate implicațiile atunci cand postezi astfel de sfaturi. Trebuie sa înțelegi faptul că daca unii oameni au bani de Ines Iptv, nu e ceva neobișnuit pentru acea categorie socială medie, chiar daca pare mult pentru cei care nu sunt capabili financiar sa plateasca astfel de servicii tv mai bune. Pentru mine si alții ar fi o normalitate, fără sa urmeze sfaturi radicale de genul mutării in București pentru a se putea abona la un operator tv.

Anonim

Eu vad clar altfel lucrurile: nu e vina Ines ca nu se extinde in țară, ci e vina celorlalți operatorii de cablu si de Iptv naționali ca nu fac un pachet sau extraoptiune cu 6-10 canale 4K ce sunt acum mai bune.

Șerban Gheorghiu

Mă abonez la iNES!:))))))

Cristy

Nou în grila INES IPTV:

-Emi TV HD
-Cinetube HD
-Traditional TV HD
-Prima TV HD (în locul variantei SD)
-B1 TV HD (în locul variantei SD)
-Music Channel HD (în locul variantei SD)
-H!t Music Channel HD (în locul variantei SD).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile