marți, 5 mai 2020

Formula 1 este gata, în sfârşit, de startul noului sezon

Formula 1 este gata, în sfârşit, de startul noului sezon, anunță televiziunea Digi Sport. Cu toate acestea, directorul tehnic al Formula One Group, Ross Brawn, susţine că măsurile de distanţare în cadrul echipelor nu vor putea fi aplicate.

Aceasta nu înseamnă că "Marele Circ" nu se va putea disputa, dar măsurile prevăzute sunt unele cu totul speciale. Printre acestea, personalul echipelor va fi testat din două în două zile chiar la momentul curselor.

"FIA face o treabă excelentă construind structura de care avem nevoie. Toată lumea va fi testată şi va avea autorizaţie înainte de a putea merge în paddock. Şi apoi, la fiecare două zile, vor fi efectuate teste în timp ce se află în paddock. Aceasta va fi în colaborare cu o instituţie autorizată şi cu siguranţă vom păstra acest sistem pentru toate cursele europene, vom folosi aceleaşi facilităţi pentru a efectua testarea respectivă. Ne putem asigura că toată lumea este testată în acel mediu şi testată în mod regulat. Vom avea restricţii cu privire la modul în care oamenii se pot deplasa în paddock. Nu putem ţine distanţa socială în cadrul unei echipe, nu poţi să faci asta. Aşadar, trebuie să creăm un mediu în sine, care este efectiv o mică bulă de izolare. Echipele vor rămâne în propriile grupuri. Nu se vor amesteca cu alte echipe. Vor sta în propriile lor hoteluri. Nu vor fi acolo motorhome-uri. Ne vom asigura că respectă toate cerinţele. Lucrăm enorm şi noi şi FIA. Sunt foarte încurajat să văd şi să aud că vom putea oferi un mediu sigur", a declarat Ross Brawn, potrivit Sky Sports.


Formula 1, gata de start pe 5 iulie

Din cauza pandemiei de coronavirus, au fost amânate sau anulate zece etape din cele 22 ale acestui sezon. Australia, Bahrain, Vietnam, China, Olanda, Spania, Azerbaidjan şi Canada au fost amânate, iar Marele Premiu al Principatului Monaco şi cel al Franţei au fost anulate. Sezonul este prevăzut să debuteze pe 5 iulie, la Spielberg, în Austria, iar cursa ar putea să se dispute fără spectatori. Rămâne de văzut acum câte curse se vor disputa în acest sezon, însă Chase Carey, CEO Formula 1 Group, s-a arătat optimist că pot fi organizare între 15 şi 18 Mari premii.

UPDATE 6 mai 2020: Informațiile anunțate de Digisport.ro au fost modificate, fiind eliminate propozițiile care anunțau  Formula l în direct la Digisport: "Stirea de ieri, de pe siteul www.digisport.ro, a fost modificată. Momentan, Formula 1 nu se numara printre competitiile ce vor putea fi vazute anul acesta pe canalele Digi Sport. Revin daca apar noutati... PS: nu este valabila informatia care apare pe siteul oficial F1, la sectiunea detinatori de drepturi in 2020", precizează pagina de Facebook Grila de start oficial.


3 comentarii despre subiectul „Formula 1 este gata, în sfârşit, de startul noului sezon”:
GIONY

Îmi este dor de FORMULA 1, cum îmi este dor de aerul de afară, de natură etc.
N-am ieșit din casă din 13 martie.

Anonim

probabil,nici dupa 15 iunie,nu o sa iesi prea mult..asta ti-o spune,cu dovezi pe masa,unul care,a fost,in perioada 1984-1986,sanitar,intr-o unitate de pompieri,specializata pe decontaminare bacteriologica si radioactiva.Va fi macel,ca in SUA,daca astia au curajul sa relaxeze si sa dea drumul la plimbareti.Stiu ce vorbesc,si publicului nu i s-a spus nici pe jumatate de cat de periculos este coronavirusul..Scurt,eu imi sa mrasc cantitatea de masti,manusi si dezinfectant,plus voi continua cu autoizolarea.Noroc ca stau la casa si am ce face.Credeti-ma,va fi kamikadze,cel care are curajul sa plece in vacanta.

fabian

Mie imi e dor de tenis mai mult decat orice

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile