marți, 9 iunie 2020

Eurosport: Selecția săptămânii 8 - 14 iunie 2020

Eurosport spune cele mai grozave povești despre perseverență, realizări și inspirație. În aceste vremuri fără precedent, radio-difuzorul anunță printr-un comunicat remis către hdsatelit.com că va readuce unele dintre momentele iconice favorite pe ecrane.

TENIS ÎN DIRECT: TURUL ADRIATIC
Numele cele mai mari din tenis se întorc pe ecrane în Turul Adriatic organizat de Novak Djokovic. Sârbul, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Marin Cilic și mulți alții vor fi prezenți în competiții în Serbia, Croația, Bosnia și Herțegovina și Muntenegru. Biletele limitate s-au vândut în decurs de câteva minute, așa că urmărește Eurosport 2 pentru a vedea acțiunea în direct (în afara Balcanilor).
CÂND: Sâmbătă, 13 iunie, de la 15:00
UNDE: Eurosport 2


CURSA DE 24H DE LA LE MANS VIRTUALĂ
Sâmbătă, Eurosport îți oferă o cursă cu motoare plină de adrenalină. Piloți celebri, printre care Max Verstappen, Fernando Alonso, Jenson Button și Felipe Massa concurează în ediția inaugurală a Cursei de 24h de la Le Mans virtuală. Întreaga cursă poate fi urmărită pe Eurosport Player, iar între 15:30 și 21:00 sâmbătă, și de la 14:00 duminică, pe Eurosport 1.
CÂND: Sâmbătă, 13 iunie, de la 15:30
UNDE: Eurosport 1




FOTBAL: SOLIDARITY CHALLENGE
Urmărește 16 celebrități din lumea sportului, printre care Antoine Griezmann, Amandine Henry, Sir Mo Farah, Yaya Toure, Giorgio Chiellini sau Tommy Fleetwood, duelându-se în Pro Evolution Soccer 2020 pentru a strânge fonduri în acest turneu eliminatoriu, în susținerea Fundației Națiunilor Unite COVID-19 Solidarity Response Fund.
CÂND: Sâmbătă, 13 iunie & Du, 14 iunie, 23:00
UNDE: Eurosport 1



CICLISM: CELE MAI BUNE MOMENTE ALE SEZONULUI FEMININ 2019
Sezonul trecut al ciclismului pe șosea a inclus 23 de competiții UCI World Tour, cu olandeza Marianne Vos de la Team CCC-Liv câștigând titlul după ce îl ratase la limită în 2018. Rememorăm cele mai bune momente, începând cu clasica de primăvară Strade Bianche și încheind cu o cursă dramatică în China – Turul Guangxi.
CÂND: Vineri, 12 iunie, 13:30
UNDE: Eurosport 1



SNOOKER: CHAMPIONSHIP LEAGUE
Snookerul în direct continuă pe Eurosport. Championship League se încheie joi, câștigătorul fiind premiat cu 20.000 de lire sterline. În prima săptămână, am avut rezultate surpriză, inclusiv înfrângerea lui Mark Selby cu 3-0 în fața lui Liang Wenbo. Urmărește acțiunea desfășurată în Milton Keynes pentru a vedea care patru jucători ajung în fazele finale.
CÂND: Luni, 8 iunie – Joi, 11 iunie, 17:00
UNDE: Eurosport 1


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport: Selecția săptămânii 8 - 14 iunie 2020”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile