vineri, 12 iunie 2020

M7 Group a semnat acorduri pentru livrarea prin satelit de televiziuni către operatori terți din piața europeană

M7 Group (companie deținută de Canal Plus) a semnat acorduri de redistribuție prin satelit pentru platformele sale DTH de 1 grad Vest. În afară de prelungirea retransmisiei prin intermediul platformelor locale DTH Focus Sat și UPC Direct, acordurile includ livrarea prin satelit, de la pozitia orbitala 1 grad Vest, de televiziuni către operatori terți de pe piața europeană.

Canalele pentru care M7 Group va oferi redistribuție sunt:
- JimJam Ungaria și JimJam România de la AMC Networks International (televiziuni pentru copii, cu fluxuri dedicate maghiare și românești);
- TV1000, un canal deținut de Viasat World, care difuzează o gamă de filme premiate sau iconografice pentru piața românească;
- Life TV, o televiziune maghiară care se concentrează pe stil de viață și divertisment;
- Bollywood TV, care difuzează filme indiene subtitrate în limba română.

Suntem foarte mulțumiți de aceste noi acorduri, care confirmă poziția noastră puternică pe piețele Europei Centrale de Est, atât privind redifuzarea DTH, cât și pentru soluțiile de distribuție prin satelit către terțe părți. Acordurile demonstrează și atractivitatea poziției orbitale de 1 grad Vest, în special pentru piața maghiară și românească”, a explicat Bill Wijdeveld de la M7 Group Platform Services.


3 comentarii despre subiectul „M7 Group a semnat acorduri pentru livrarea prin satelit de televiziuni către operatori terți din piața europeană”:
Unknown

Bună ,aceste progame tv,vor fi ne codate? Sau codate?

Florin77

Aceste canale sunt deja, desigur codate. Acum vor fi oferite si altor operatori, de tv cablu in special, prin preluarea de pe acest satelit. Dacă respectivii operatori terti le vor coda sau nu in rețeaua lor, aceasta e alegerea lor.

Anonim

M7 a scos Eurosport, Discovery, Animal Planet, etc din Cehia și Slovacia și acum dau comunicate că JimJam, Bollywood, Life, etc rămân.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile