marți, 14 iulie 2020

SES a lansat o televiziune gratuită prin satelit pentru a ajuta în lupta împotriva răspândirii COVID-19

Operatorul de sateliți SES va colabora cu organizații de încredere, cum ar fi UNICEF și AFP, pentru a oferi informații vitale și utile despre COVID-19. Milioane de gospodării din Africa, Europa și Asia-Pacific vor putea accesa această televiziune gratuită prin intermediul sateliților SES. Canalul, denumit Fight COVID-19, va transmite informații esențiale pentru comunitățile vulnerabile, inclusiv rurale, cu privire la modalitățile de limitare a răspândirii coronavirusului.
Informațiile vor fi furnizate de organizații de încredere, cum ar fi UNICEF și AFP, precum și EdTech Potential.com. Televiziunea Fight COVID-19 își propune să prezinte informații imparțiale despre identificarea simptomelor noului coronavirus, procesul de recuperare și modul de gestionare a efectelor acestei pandemii globale și a distanțării sociale, precum măsurile necesare în gospodării, dar și în privința copiilor sau privind evitarea afectării sănătății mintale din cauza izolării.

"Viața noastră a fost perturbată în ultimele luni de COVID-19 și, din păcate, probabil acest coronavirus nu ne va lăsa în pace prea curând. Prin acoperirea globală furnizată de tehnologia prin satelit, suntem în poziția de a contribui cu resursele noastre pentru a ajuta la furnizarea de informații importante pentru comunitățile vulnerabile. Am fost foarte norocoși să putem colabora cu UNICEF, AFP și Potential.com, care vor contribui cu conținutul lor pentru această cauză bună. Împreună, sperăm să ajungem la o un public numeros, oferind informatii sigure și de încredere și astfel să aducem aportul nostru în lupta pentru încetinirea răspândirii COVID-19", a precizat Steve Collar, CEO al SES.

Canalul va fi difuzat la liber prin flota de sateliți SES și va fi disponibil în următoarele regiuni:
- ASTRA 4A la 4,8 grade Est pentru Ucraina și alte țări (frecvența 11747, polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK - această frecvență se recepționează și în România, testat cu antena de 90 cm - de aici am realizat capturile de imagine)
- ASTRA 2F la 28,2 grade Est pentru Africa de Vest (frecvența 12605, polarizare verticală, SR 30000, DVB-S2 QPSK)
- NSS-12 la 57 grade Est pentru Etiopia și țările adiacente (frecvența 11165, polarizare orizontală, SR 45000, FEC 3/4, DVB-S2 QPSK)
- SES 5 la 5 grade Est pentru Africa sub-sahariană (frecvența 12034, polarizare orizontală, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S)
- SES-9 la 108,2 grade Est pentru Filipine.


Niciun comentariu despre subiectul „SES a lansat o televiziune gratuită prin satelit pentru a ajuta în lupta împotriva răspândirii COVID-19”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile