marți, 14 iulie 2020

Vodafone Tv a criptat televiziunile Look 4K, Insight TV UHD și Eurosport 4K

Operatorul de servicii de televiziune prin cablu Vodafone România (fostul UPC România) a criptat televiziunile Look 4K, Insight TV UHD și Eurosport 4K. Acestea au fost probabil incluse (confirmat deocamdată pe websiteul oficial doar pentru Eurosport 4K) într-o extra-opțiune care costă 2 euro lunar (1 euro lunar prin oferta speciala cu discount de 50%, ofertă valabilă până la 15 august 2020). Prețurile includ TVA.


Cele trei posturi Ultra HD au fost oferite la liber până acum, dar în mod promoțional. De altfel, operatorul a precizat anterior (pe pagina sa oficială) aceasta informație a gratuității temporare: "Vodafone îți oferă conținut 4K pe 3 canale disponibile promoțional până la 12 iulie 2020. Bucură-te de claritate și detaliu prin cardul digital Vodafone și televizorul tău 4K".

Conform websiteului operatorului, Insight TV se află pe poziția 163 în grila de televiziune digitală, Eurosport 4K se află pe poziția 200 în grila de televiziune digitală, iar Look 4K se află pe poziția 168 în grila de televiziune digitală. De menționat că deocamdată linkul pentru abonare la Extraopțiunea 4K este afișat doar în pagina de prezentare a televiziunii Eurosport 4K de pe websiteul Vodafone (vodafone.ro/servicii-fixe/televiziune/4K/eurosport), dar nu și în paginile dedicate Look Tv și Insight Tv.

Toate aceste informații au fost coroborate din cele afișate pe websiteul oficial. Vodafone nu a emis deocamdată un comunicat oficial privind noua Extraopțiune 4K. Nu este clar dacă unele (sau toate aceste canale 4K) mai sunt incluse în unele dintre vechile ori actualele oferte sau în cele individuale de retenție/prelungire.

Notă: Deocamdată Vodafone nu oferă un receptor 4K, ci doar posibilitatea de recepție directă a televiziunilor Ultra HD din grila sa cu ajutorul unui televizor 4K cu tuner DVB-C și modul de acces condiționat plus smartcard (echipament denumit de operator "Card Digital"). De menționat că în alte țări Vodafone furnizează receptoare 4K pentru abonați (de exemplu, în Germania: https://zuhauseplus.vodafone.de/digital-fernsehen/tv-endgeraete/gigatv-4k-box.html), deci nu este exclus ca în viitor să ofere astfel de echipamente și în România. Însa nu există deocamdată nicio confirmare oficială în privința acestui aspect.


24 de comentarii despre subiectul „Vodafone Tv a criptat televiziunile Look 4K, Insight TV UHD și Eurosport 4K”:
Anonim

Nu se merită încă pachetul 4K chiar dacă nu costă mult. Look 4K e ok, Insight TV este destul de slăbuț iar Eurosport 4k se vede nașpa datorită limitărilor date de upscaling dar și de unele incompatibilități. Cu timpul, când numărul programelor 4k va crește, un astfel de pachetK ar putae fi luat în seamă. Acum costă aproape nimik și vezi la fel, adica mai nimik.

Anonim

Mie îmi place, mă voi abona.

marian

Binenteles ca ma abonez !!!

Anonim

Si la Digi e criptat.

Cosmi

Anonim, la Digi e criptat de mult timp, nu de azi.

Anonim

Eu sunt abonat dar nu prea ma uit. Eram curios sa vad un astfel de program 4K. Nu prea se face diferența față de un canal HD. Ceea ce vedeți în clipurile de teste pe Youtube este altceva, prelucrat, care nu seamănă cu ceea ce există acum la nivel de canal tv 4k.

Cosmi

Serios? Cand te-ai uitat ultima data la Love Nature 4K sau alt canal 4K serios?

Cosmi

Sau macar la transmisiile de fotbal de la Digi 4K?

Anonim

Chiar foarte serios, nu se ridică la nivelul clipurilor spectaculoase de pe YouTube. E drept, Live Nature 4K nu l-am văzut, nu există am în grila companiei de cablu, dar restul nu sunt nici pe departe ceea ce ne așteptăm să fie, mai ales după ce te plimbi prin clipurile 4k online.

Cosmi

Nu are cum sa fie o transmisie live sau un documentar 4K la fel de colorat si contrastat cum sunt clipurile de pe YouTube. Acele clipuri demonstrative au rolul de a vinde și promova tehnologie 4k, sunt de fapt clipuri comerciale, au zeci de filtre, sunt ultrasaurate cu culori si efecte, sunt filmate ultra artistic. Insa iti garantez ca am acces la multe canale 4K din străinătate, iar dintre acestea, unele HDR, se vad 90 la suta precum acele clipuri video de pe YouTube. Televiziunile pe care le-ai văzut tu nu sunt reprezentative pentru tehnologie 4K TV. Chiar și un canal HDR HLG precum Travel XP 4K se vede, cu HDR activ si redat corect, de 10 ori mai bine decât cele de la operatorii din România. Deci nu blama tehnologia 4K TV, ci operatorii care nu oferă canale 4K de calitate in HDR. Este foarte important acest ultim aspect deoarece fără HDR nu este o diferență extraordinară a imaginii comparativ cu Full HD. Fără HDR, doar rezoluția diferă.

marian

Nu se poate transmisia tv 4k compara cu video clipurile de pe you tube astea sunt filtrate si prelucrate totul tine marketing-ul producătorilor de tv. Ce este frapant in majoritatea comentariilor faptul ca se aduc acuzati doar pentru digi vodafon sau eurosport si nimic despre producatori de televizoare..Cu certitudine cu toti ne dorim transmisi 4k de exceptie..dar sa pornim de la materialul din dotare..Buna oara eu detin doua tv. 4k un Soni si panasonic care este impecabil in redarea transmisilor 4k spre deosebire de soni la care imaginea este stearsa sau intunecata in comparatit cu panasonic..mentionez ca amandoua au acelas an defabricatie si dimensiune a panelului .

Unknown

Fără a avea un pachet convingător vad ca deja au pus taxe suplimentare.ce meciuri de fotbal poti vedea in 4k?

Nick

Iti convine, plătești, nu îți convine, nu plătești. Nu te obligă nimeni sa plătești. Atât de simplu e. Eu plătesc.

Anonim

Unii se supără pentru faptul că trebuie sa plătească, iar supărarea lor pentru mine e un semn ca le-a plăcut canalele 4K si le-a vrea in continuare, dar tot la liber. Dacă nu le-ar fi plăcut, nu s-ar plânge si nu le-ar vrea nici la liber. Nici măcar nu ar intra să critice decizia, ar fi ceva total neinteresant de comentat pentru ei.

Anonim

Fiecare își are bugetul lui. Și mie în urmă cu 15-20 de ani mi s-ar fi părut mult. Oamenii nu trebuie judecați în funcție de putința de a plăti sau nu un abonament.

Anonim

Nu cred că pentru cineva cate își permite să cumpere un televizor 4k, suma de 1-2 euro lunar, adică 5 - 10 lei, este o problemă, cu excepția cazului când a rămas fără nicio sursă de venit, după ce a cumpărat televizorul ULTRA HD, caz în care ar trebui să își vândă televizorul 4K, să aibă ce mânca.

Anonim

Ca de obicei, se publică o știre iar comentariile se indeparteaza de subiect. Nu are importanta daca iti permiti sau nu, asta este valabil pt orice produs. Problema ofertei de fata este ca nu e de calitate. Eu nu ma voi abona deoarece ei vând 3 posturi 4k si primesti doar unul _Insight tv_, celelalte doua se vad foarte slab. Cand voi primi ce pretind ei ca vand voi cumpara....la fel ca in cazul oricarui produs_.

Anonim

Eu sunt la alt cablist, dar as da 10 lei pe lună daca mi-ar oferi doar Insight 4K, m-aș mulțumi si cu acest canal. La mine in zona nu e nici Vodafone, nici RCS, e doar Telekom si un cablist local, iar niciunul nu au canale 4K. Așa că ar trebui să fiți mulțumiți că măcar aveți această posibilitate.

marian

Subscriu la ce a ce a scris Nick. Nu te obliga nimeni sa platesti!

Anonim

La Digi macar ai la liber canalele de sport HD. Plus postul de stiri Digi24 HD. Vodafone e mai egoist.

Anonim

Calitatea este o altă poveste. Rezoluția HD este doar 1080i cu 25 Hz, ceea ce duce la apariția unor zgomote de imagine ce afectează uneori detaliile care ar trebui să facă diferența. Iar 4k nici nu a fost introdus bine că au și început disputele cu privire la calitatea lui. Începem să devenim pretențioși, iar asta e bine. Iar compania de cablu care va răspunde mai bine pretențiilor noastre, va atrage mai mulți abonați. Calitatea costă, dar atunci când putem alege pentru un 1080p cu 50 Hz, sau pentru un 4K curat (cu sau fără HDR), atunci poate că efortul de a alege anumite pachete de programe va fi justificat.

Unknown

Pana la urma mi-am calcat pe suflet si cu toate inconvenientele privin calitatea am luat pachetul 4k de la vodafone.Nu eram deloc multumit de ce vazusem inainte de a le cripta, dar am zis sa incerc sa vad daca incetul cu incetul vor face prOogrese.Look tv4k ,cel putin la meciurile astea din Champions League par a avea calitate,desi imaginea nu prea e stabila,dar in cazul cadrelor apropiate rezolutia e 4k.Cel mai binre e redat continutul pe Insight,dar ce pacat ca postul nu e atractiv.E hdr adevarat.Am un oled calibrat profesional si pot confirma ca e calitate.Cu Eurosport inca am dubii.Imaginea pare a fi mai buna,cel putin pe ce am vazut in cazul transmisiunilor campionatului mondial de snooker.Sper ca pana lamTurul Frantei ca sa nu mai zic de olimpiada japoneza sa se vada progrese semnificative.Nu de alta dar olimpiada e regina sporturilor,e evenimentul sportiv suprem chir daca generatiile mai tinere privesc marketingul hidos de agresiv al fotbalului afacere.Din nefericicre fotbalul tinde sa devina afacere exclusiva si nu un fenomen cultural sportiv care sa nasca legende.

Anonim

Meciurile din Champions League se văd super pe DIG4K . Face toți cei 5 lei pe care îi dai în plus pe lună. Eurosport 4K este însă mai subțireanu, nu vezi decât Snooker și ceva Ciclism, iar daca compari cu aceiași transmisiune în versiunea HD, s-ar putea să preferi HD.

Anonim

Cine nu vede diferenta intre HD si 4K. Sa-si schimbe televizorul...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile