joi, 9 iulie 2020

SES va furniza servicii video către BBC Studios

BBC Studios (BBCS) și subsidiara sa UKTV au ales SES pentru administrarea activităților de playout și distribuție a celor peste 50 de canale din portofoliul lor și serviciilor video-on-demand (VOD) corespunzătoare, anunță operatorul de sateliți SES printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

În cadrul contractului, SES va furniza servicii playout, procesare de conținut, distribuție și VOD, urmând să distribuie conținutul BBCS și UKTV în Marea Britanie și către o rețea globală de afiliați. SES va livra aceste servicii prin infrastructura tehnică de playout din două centre de servicii ale sale: cel londonez, din Stockley Park, și cel din Munchen.

BBCS este divizia de producție și distribuție comercială a BBC. Aceasta produce peste 2.500 de ore de conținut în fiecare an. UKTV este o subsidiară a BBCS, care deține numeroase canale TV cu tematică diversă, de la comedie, divertisment, istorie naturală la întâmplări reale și seriale.

SES a obținut acest contract multi-anual aliniindu-se cerințelor BBCS și UKTV de performanță, comerciale și de business. Această înțelegere răspunde și dorinței celor două companii, BBCS și UKTV de a aduce inovațiile cloud în industria media.

Alegând pe cei de la SES, credem că am găsit un partener determinat să ne furnizeze inovație și, în același timp, să răspundă cererilor viitoare ale business-ului nostru”, a declarat Marcus Arthur, președinte BBC Studio UK - Ireland BBC Studios - CEO UKTV.

Soluția de furnizare de servicii din cele două locații, Londra și Munchen, este gândită special pentru pentru producători și furnizori de conținut precum BBCS și UKTV, astfel încât aceștia să se poată concentra pe realizarea de conținut de calitate, în timp ce noi ne ocupă de pregătirea lui, playout și distribuție. Această abordare, care implică două centre de servicii SES, este fundamentală pentru succesul strategiei noastre, asigurându-ne back-up pentru serviciile de furnizare de conținut, pentru a putea oferi servicii de cea mai înaltă calitate către BBCS”, a completat Steve Collar, CEO SES.


Despre SES

SES are o viziune curajoasă în a oferi experiențe extraordinare oriunde pe glob, prin distribuția conținutului video de cea mai înaltă calitate și oferind conectivitate neîntreruptă. Ca lider în soluțiile globale de conectivitate pentru conținut, SES operează singura constelație multi-orbită de sateliți, oferind acoperire globală și performanță înaltă, inclusiv sistemul de latență joasă O3b, pe orbită medie. Prin utilizarea unui rețele extinse și inteligente, pregătită pentru soluții cloud, SES este capabilă să ofere soluții de conectivitate de înaltă calitate oriunde la sol, pe apă și în aer, și este partener de încredere al celor mai importante companii de telecomunicații din lume, operatori de telefonie mobilă, guverne, furnizori de conectivitate și servicii cloud, platforme video și deținători de conținut. Rețeaua video a SES transmite peste 8.300 de canale și acoperă peste 367 milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conținut liniar și non-liniar. Compania este listată la bursele de la Paris și Luxembourg (Semn: SESG). Mai multe informații sunt disponibile la: www.ses.com.


Niciun comentariu despre subiectul „SES va furniza servicii video către BBC Studios”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile