vineri, 21 august 2020

Numărul meciurilor din Premier League care vor fi transmise în direct la tv a fost suplimentat cu 20 partide

Premier League a confirmat că numărul meciurilor din Premier League care vor fi transmise în direct la tv a fost suplimentat cu 20 partide, în sezonul 2020-2021. Cu toate acestea, nu vor mai exista meciuri transmise pe canale gratuite din Marea Britanie, în ciuda faptului că partidele de fotbal se vor disputa fără spectatori în tribune, cel puțin în prima parte a începutului sezonului.
Cluburile din Premier League au încercat să obțină permisiunea de a transmite online în direct meciurile care nu vor fi difuzate la tv, dar solicitările au fost blocate de Sky Sports, BT Sport și Amazon Prime, care au plătit împreuna 5 miliarde de lire sterline pentru trei ani de drepturi de televizare.

În consecință, Sky Sports a primit dreptul de a difuza 12 meciuri suplimentare (140 partide de fotbal în total), în timp ce compania rivală BT Sport va oferi 6 meciuri în plus (58 partide în total), iar Amazon Video Prime două meciuri suplimentare (22 partide în total).

Premier League speră ca fanii să poată reveni pe stadioane, dar în număr limitat, din octombrie. Noul sezon va începe pe 12 septembrie 2020.


Un comentariu despre subiectul „Numărul meciurilor din Premier League care vor fi transmise în direct la tv a fost suplimentat cu 20 partide”:
Anonim

Mai sunt doua sezoane, din 2022 nu mai pupa nici Sky, nici BT, nici Amazon Prime nici un meci, toate meciurile vor fi transmise la nivel global de catre Premflix, serviciul de streaming oficial al Premier League, iar un abonament se estimeaza ca va costa 10 euro lunar sau 100 de euro pe sezon. La 50 de milioane de abonati pe sezon inseamna 5 miliarde euro pe sezon primiti direct de catre cluburile din Premier League, adica 15 miliarde de euro pe 3 ani de zile, triplu fata de acum cu niste costuri mult mai mici pentru fanii Premier League la nivel global.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile