joi, 27 august 2020

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Prima Tv de către Clever Media SRL. UPDATE: CNA a aprobat de asemenea transferul licenței, care devine SD și HD.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzacţia prin care Clever Media Transilvania SRL preia postul de televiziune Prima TV de la Prima Broadcasting SRL, companie aflată în reorganizare.


Clever Media Transilvania SRL este o companie ce aparține grupului deținut de Adrian Tomșa, care deține mai multe investiții în România printre care canalele TV Look (Look Plus și Look Sport), AgroTV și Profit.ro, dar și paginile web Looksport, Lookplus, Lookmedica, Agrotv și Profit.ro.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurentei a constatat că operațiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurentei efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Consiliul Concurentei anunțase în luna iunie a acestui an că analizează preluarea televiziunii Prima TV de către Clever Business Transilvania.

UPDATE 8 septembrie 2020: CNA a aprobat transferul  licenței Prima Tv către Clever Media și transformarea formatului de emisie din SD în HD și SD.

UPDATE 4 decembrie 2020: Prima Tv emite online, afișând acronimul "HD", pe website-ul propriu. Detalii și imagini găsiți AICI.

UPDATE 7 decembrie 2020: Prima Tv HD a intrat în grila de cablu tv digital a operatorului Vodafone România. Detalii găsiți AICI.

UPDATE 7 decembrie 2020, ora 18:00: Televiziunea Prima Tv a fost inclusă și în grila de televiziune digitală prin cablu a Digi / RCS RDS. Detalii găsiți AICI.


7 comentarii despre subiectul „Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Prima Tv de către Clever Media SRL. UPDATE: CNA a aprobat de asemenea transferul licenței, care devine SD și HD.”:
Cristy

acum așteptăm avizul CNA și trecere la HD

Anonim

Daaa, sa stii, o sa apară in HD de la anu poate. Crezi ca trecerea in HD se face asa, apăsând pe un buton si hop HDul

Anonim

Nu mai așteaptă nimeni, sunt deja foarte multe posturi HD și chiar 4K încât să ne putem bucura de televizoarele noastre luate cu destui ani in urmă. Trăim vizionând, nu așteptând. Așa că Prima poate să mai stea așa o vreme, nu mai are nimeni pretenții de lasă pentru că sunt destui care deja oferă ceea ce se cere.

CRISTI IT

Din informațiile Paginademedia.ro, primele schimbări în grila Prima TV, dar și trecerea la emisia HD, ar urma să se întâmple în această toamnă.

Anonim

Prima tv ca sa intre in HD în primul rând trebuie să facă sezoane noi la emisiunile consacrate. Altfel ne alegem Cu bun SD îmbunătățit, care oricum fie vorba intre noi, prima tv se vede slab.

Anonim

Sunt atatea canale HD ca nici nu mai conteaza daca si prima este SD sau HD. Daca pentru noi conteaza acum mai putin, pentru Prima probabil ca este un mare handicap din punct de vedere al audientei sau al incasarilor din publicitate, fiind totu;i un post SD indiferent de emisiunile pe care le ofera. Dar asta este problema lor, si asa cred ca le-am acordat aici o atentie mai mare decat merita.

Anonim

Din moment ce va fi preluat Prima tv va fii codat ca cele lalte posturi Look...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile