luni, 10 august 2020

Din 13 august, HISTORY difuzează, în exclusivitate, serialul-concurs „Arme Născute din Foc: Înfrânge-i pe jurați”

HISTORY difuzează, în premieră, începând din 13 august, de la ora 22:00, un sezon special al serialului-concurs „Arme Născute din Foc: Înfrânge-i pe jurați”, unde campionii edițiilor anterioare revin în competiție pentru a înfrunta juriul alcătuit din cei mai renumiți maeștri fierari ai momentului, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.Noutatea acestui sezon constă în faptul că aspiranții la titlul de cel mai bun fierar vor fi puși față în față cu unul dintre membrii juriului, într-o confruntare directă.

Așadar, în fiecare din cele șase episoade, concurenții vor fi supuși unor probe eliminatorii, care le vor pune la încercare îndemânarea și cunoștințele tehnice, înainte de a ajunge în fața unuia dintre cei trei jurați. Participanții vor trebui să demonstreze că au abilități superioare pentru a putea concura împotriva unui maestru.

La final, ultimul fierar rămas în competiție, după parcurgerea provocărilor, va avea oportunitatea de a concura cu unul dintre membrii juriului pentru a crea o lamă care să funcționeze la standarde maxime. Arma finală va fi apoi evaluată și testată de o serie de specialiști, printre care și ceilalți doi jurați care nu au participat la confruntare.

În cazul în care concurentul va reuși să realizeze o armă mai bună decât cea a juratului, va pleca acasă cu un premiu de 10.000 de dolari, pe lângă satisfacția de a învinge unul dintre maeștrii fierari de renume.

Publicul va avea parte așadar de o competiție plină de tensiune, unde rolurile de maestru-ucenic se pot inversa de la un episod la altul.


Niciun comentariu despre subiectul „Din 13 august, HISTORY difuzează, în exclusivitate, serialul-concurs „Arme Născute din Foc: Înfrânge-i pe jurați””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile