joi, 27 august 2020

Din 31 august, turneele de Grand Slam se întorc la Eurosport

- Între 31 august și 13 septembrie, Eurosport transmite în direct și în exclusivitate US Open.
- Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Patricia Țig și Raluca Olaru sunt înscrise în competiție. Horia Tecău, singurul reprezentant al României în turneul masculin.
- Începând cu 28 august, seria de transmisiuni live pe Facebook sub numele Eurosport Stream Team se întoarce.
- Roland-Garros debutează pe 27 septembrie și va putea fi urmărit în direct și exclusivitate pe Eurosport.


Eurosport, gazda tenisului de Mare Șlem, va difuza în direct și în exclusivitate pe platformele sale din România toate meciurile de la US Open. Astfel, în perioada 31 august – 13 septembrie, fanii tenisului din România pot urmări zilnic evoluția de la Flushing Meadows a celor mai apreciați jucători de tenis din lume pe Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport Player – serviciul Eurosport în direct și la cerere disponibil oriunde și oricând, pe orice dispozitiv, anunță televiziunea Eurosport print-un comunicat remis către hdsatelit.com.

De-a lungul celor două săptămâni, Eurosport va transmite peste 200 de ore de tenis live de US Open. De asemenea, platformele digitale ale Eurosport (website-ul Eurosport și paginile de social media) vor pune la dispoziția fanilor conținut exclusiv cu privire la turneu, care să completeze experiența de vizionare a fanilor.

Ediția din 2020 îi aduce față în față pe unii dintre cei mai buni jucători de tenis ai momentului. Campion de trei ori, Novak Djokovic este favoritul principal la victorie în turneul masculin și se pregătește pentru cel de-al 18-lea succes de Grand Slam din cariera sa. Alături de Djokovic vor evolua și jucători de top tineri, printre care Dominic Thiem, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev, care ar putea câștia primul lor titlu de Grand Slam.

În cadrul turneul feminin, Serena Williams intră în joc pentru cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam, fiind și favorita din acest an. La fel ca Serena, jucătoare din top 10, printre care Karolina Pliskova și Sofia Kenin, vor fi prezente în cadrul evenimentului alături de Garbiñe Muguruza, Petra Kvitova și Naomi Osaka, de două ori câștigătoare de Grand Slam. În turneu s-au înscris și cinci românce: Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Patricia Țig, la simplu, și Raluca Olaru, care va face echipă cu Sara Sorribes Tormo, în timp ce Horia Tecău este singurul reprezentant al României în turneul masculin la dublu. De la turneu nu va lipsi nici Coco Gauff, tânăra senzație a tenisului american.
Mai mult, seria de transmisiuni live pe Facebook sub numele Eurosport Stream Team se întoarce. Între 28 august și 11 septembrie, emisiunea de analiză dedicată US Open va putea fi urmărită pe pagina de Facebook Eurosport în fiecare zi de vineri începând cu ora 13:00. Aceasta va fi găzduită de Radu Abramescu și Cristi Petre.

Comentariul ediției de anul acesta a turneului va fi asigurat de Radu Abramescu, Radu Antofi, Alexandru Gheorgiaș, Sorin Niculescu, Cristi Petre, Sorin Popescu, Valentin Protopopescu și Dragoș Suciu.

Din 27 septembre, tenisul continuă, iar fanii pasionați vor putea urmări Openul Francez în exclusivitate pe canalele Eurosport.

Anul trecut a adus rezultate deosebite pentru Eurosport în ceea ce privește turneul de la Flushing Meadows. Eurosport Player și Eurosport.com au înregistrat creșteri de două cifre, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2018. În ceea ce privește cifrele de audiență, Eurosport 1 și Eurosport 2 au înregistrat creșteri semnificative, de 25%, respectiv 37% în cele mai importante 11 țări.


Niciun comentariu despre subiectul „Din 31 august, turneele de Grand Slam se întorc la Eurosport ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile