marți, 11 august 2020

Eurosport va difuza seria de curse cu mașini electrice Extreme E în următorii trei ani

Extreme E, seria inovatoare de curse off-road cu mașini electrice, și Discovery au încheiat un parteneriat extins de difuzare și streaming al campionatului. Acordul multianual va oferi milioanelor de fani ai motor-sportului cea mai bună acoperire în direct și la cerere din Europa, inclusiv în România, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


Prin acest parteneriat, Eurosport va difuza Extreme E în următorii trei ani, în peste 50 de țări europene, și va acoperi o gamă de programe captivante, inclusiv transmisiuni în direct ale curselor, emisiuni cu momente cheie din cadrul campionatului și acces la cerere, astfel încât telespectatorii să le poată urmări oriunde și oricând. Toate acestea vor fi comentate în limbile locale de către experții Eurosport în motor-sport.

De-a lungul anilor, Eurosport a difuzat cele mai apreciate și așteptate competiții de motor-sport, printre care și Formula E și PURE ETCR, primul campionat mondial de curse cu mașini electrice. Începând din 2021, va aduce Extreme E pe milioane de ecrane și se va concentra pe clădirea unei comunități de fani în țările cheie din întreaga lume, inclusiv România.

Extreme E va debuta la începutul anului 2021 și va cuprinde cinci curse în cele mai dificile și îndepărtate locuri, fie că vorbim de zona arctică, deșert sau păduri tropicale, care, în ultimele decenii, au fost puternic afectate de schimbările climatice și activitatea umană. Seria unică își propune să crească gradul de conștientizare a acestor probleme printr-o acțiune mondială durabilă, de motor-sport, care să-i inspire pe spectatori să ia în considerare impactul lor asupra mediului.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport va difuza seria de curse cu mașini electrice Extreme E în următorii trei ani”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile