vineri, 14 august 2020

Jessica Alba și Gabrielle Union revin cu noi misiuni în sezonul al doilea al serialului "Detectivele din L.A." ("L.A.’s Finest")

Sezonul doi al serialul spin-off al francizei Bad Boys are premiera în România pe 14 septembrie, la AXN, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.Serialul “Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest), cu Jessica Alba (Sin City) și Gabrielle Union (Bad Boys II) în rolurile principale, revine la AXN cu sezonul doi, din 14 septembrie, lunea, de la ora 22.00, cu episoade duble.

Din universul francizei de succes „Băieți răi” (Bad Boys), creată de Jerry Bruckheimer, drama de acțiune „Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) urmărește povestea lui Sydney “Syd” Burnett (Gabrielle Union), sora lui Marcus Burnett (Martin Lawrence) și iubita lui Mike Lawrey (Will Smith), pe care am văzut-o ultima oară distrugând un cartel din Miami în “Băieți răi II”.

În primul sezon am făcut cunoștintă cu fostul agent DEA, Syd, care se pare că a lăsat trecutul complicat în urmă și se concentrează pe noua ei carieră – detectiv în cadrul poliției din Los Angeles, dar și cu Nancy McKenna, noua parteneră a lui Syd, o femeie cu propriile secrete care a învățat să jongleze printre nenumăratele cazuri complicate și problemele cu fiica vitregă, o fire extrem de rebelă.

Împreună, cele două sunt mereu pe urmele celor mai periculoși criminali din Los Angeles, ocolind uneori regulile, dar și amenzile de viteză, transformându-se într-o forță de neoprit – atât pe străzile orașului, cât și una în viața celeilalte.

În sezonul doi, povestea merge mai departe pentru cele două eroine. Syd suferă după pierderea unui prieten și este într-o permanentă căutare de răspunsuri, în timp ce McKenna trebuie să facă față urmărilor pe care răpirea Izzabelei le-a creat în viața personală, dar mai ales destrămarea propriului mariaj.

Însă, în momentul în care o mișcare criminală amenință să distrugă întreaga comunitate din Koreatown, cele două, alături de întreaga echipă LAPD, trebuie să găsească responsabilii înainte de a fi prea târziu.

Pe lângă Jessica Alba și Gabrielle Union, din distribuție mai fac parte Ernie Hudson (Ghostbusters), Zach Gilford (Friday Night Lights), Ryan McPartlin (Chuck), Sophie Reynolds și Duane Martin. Orlando Jones (American Gods) și Kelly Rowland (celebra cântăreață, fosta membră Destiny’s Child) se alătură în sezonul doi.

“Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) este produs de Jerry Bruckheimer Television, 2.0 Entertainment și Sony Pictures Television. Cele două protagoniste sunt și producătoare executive alături de Jerry Bruckheimer (Bad Boys), Jonathan Littman (franciza CSI), Kristie Anne Reed (Lucifer), Brandon Margolis (The Blacklist), Brandon Sonnier (The Blacklist), Pam Veasey (CSI:NY), Doug Belgrad (Peter Rabbit), Jeff Gaspin (To Tell the Truth), Jeff Morrone (Atomic Blonde) și Anton Cropper (Suits) - care a și regizat episodul pilot al serialului.


UPDATE 14 septembrie 2020: AXN difuzează sezonul doi din serialul Detectivele din L.A. (L.A.’s Finest), cu Jessica Alba (Sin City) și Gabrielle Union (Bad Boys II) în rolurile principale, la scurt timp după premiera din SUA. Începând de astăzi, în fiecare luni seara, telespectatorii vor avea parte de porție dublă de acțiune, comedie, mistere și cazuri interesante în noile episoade, de la ora 22.00. 

Drama de acțiune „Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) face parte din universul francizei de succes „Băieți răi” (Bad Boys), creată de Jerry Bruckheimer, și urmărește povestea lui Syd Burnett și a noii sale partenere, Nancy McKenna, care sunt mereu pe urmele celor mai periculoși criminali din Los Angeles.  

În debutul noului sezon, relația dintre cele două eroine este mult mai puternică, fiind unite de toate experiențele pe care le-au trăit împreună. Ambele au propriile probleme pe care trebuie să le rezolve - Syd suferă după pierderea unui prieten apropiat și pornește pe urmele responsabilului, încercând să afle răspunsuri la întrebări dificile, în timp ce McKenna trebuie să facă față urmărilor pe care răpirea Izzabelei le-a creat în viața personală, dar, mai ales, destrămarea propriului mariaj. 

Însă, în momentul în care o legendă din Koreatown este ucisă, întreaga comunitate se revoltă și vrea răspunsuri și pedepsirea celui vinovat. Syd și McKenna trebuie să treacă peste problemele personale și, alături de întreaga echipă LAPD, pornesc în căutarea responsabililor înainte de a fi 
prea târziu. Însă atunci când amintirile legate de experiența trăită in Irak o copleșesc pe Nancy, Syd trebuie să intervină pentru a nu periclita misiunea. 

Orlando Jones (American Gods) și Kelly Rowland (celebra cântăreață, fosta membră Destiny’s Child) se alătură distribuției în sezonul doi, alături de Jessica Alba, Gabrielle Union, Ernie Hudson (Ghostbusters), Zach Gilford (Friday Night Lights), Ryan McPartlin (Chuck), Sophie Reynolds și Duane Martin. 

“Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) este produs de Jerry Bruckheimer Television, 2.0 Entertainment și Sony Pictures Television. Cele două protagoniste sunt și producătoare executive alături de Jerry Bruckheimer (Bad Boys), Jonathan Littman (franciza CSI), Kristie Anne Reed (Lucifer), Brandon Margolis (The Blacklist), Brandon Sonnier (The Blacklist), Pam Veasey (CSI:NY), Doug Belgrad (Peter Rabbit), Jeff Gaspin (To Tell the Truth), Jeff Morrone (Atomic Blonde) și Anton Cropper (Suits). 

Sezonul doi care are 13 episoade a avut premiera în Statele Unite ale Americii pe 9 septembrie 2020. 

Ce cazuri interesante vor avea Syd și Nancy de rezolvat în noul sezon? Va reuși Syd să-și răzbune prietenul? Ce soartă va avea căsnicia lui McKenna? Ce rol va avea conflictul din Koreatown asupra acțiunii din acest sezon? Telespectatorii vor putea afla urmărind Detectivele din L.A., lunea, de la ora 22.00, la AXN. 


Niciun comentariu despre subiectul „ Jessica Alba și Gabrielle Union revin cu noi misiuni în sezonul al doilea al serialului "Detectivele din L.A." ("L.A.’s Finest")”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile