vineri, 21 august 2020

"Lupii" și "Spărgătorii de nunți", la AMC

Devenit cunoscut cinefililor din întreaga lume odată cu serialul Urzeala Tronurilor (2011) și ajuns star incontestabil odată cu rolul din Aquaman (2018), Jason Momoa poate fi urmărit la AMC duminică, 23 august (ora 20.15), într-un rol inedit - acela de vârcolac - în horrorul Lupii (2014). Totodată, la final de august, AMC vă invită să vă detașați de grijile cotidiene cu Spărgătorii de nunți (2005), aflat la granița între buddy movie și comedie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


Lupii/Wolves, de David Hayter, este o poveste în care licantropia (transformarea oamenilor în lupi) este o metaforă pentru maturizare, scrie New York Times. Cayden (Lucas Till) ajunge în mijlocul a două tabere - pașnicii „lupi urbani” și primejdioșii „pur-sânge”, care își prăjesc victimele la focuri de tabără. Vom afla pe parcursul filmului că liderul lor (Jason Momoa) împărtășește cu eroul principal mai multe decât interesul pentru Angel (Merritt Patterson), o frumusețe care în plus e și patroana cârciumii locale. Conținutul sexual, canibalismul și momentele gore fac filmul nerecomandat minorilor sub 15 ani. Variety scrie că transformările în vârcolaci se fac „în stilul filmelor vechi cu Omul-lup”.

Joc rolul unui tip pe nume Connor, în acest film amuzant și exagerat. Mi-am dorit să fac așa ceva. Are momentele acelea pe care să le savurezi cu o pungă de popcorn în față. În plus, pe fiul meu îl cheamă Wolf (Lup) și i-am spus că voi juca rolul unui vârcolac”, a declarat Jason Momoa la premiera în cinematografe a filmului.

Duminică, 30 august, de la ora 19.40, AMC difuzează Spărgătorii de nunți (2005). Vince Vaughn și Owen Wilson formează un cuplu comic în acest film prins la mijloc între comedia romantică sensibilă și comedia zgomotoasă cu prieteni amuzanți.

John Beckwith (Owen Wilson) şi Jeremy Grey (Vince Vaughn) se infiltrează neinvitaţi pe la diferite nunţi (de evrei, asiatici, italieni sau irlandezi), dându-se drept rude îndepărtate ale mirilor, şi devin sufletul petrecerii. În fapt ei sunt doi afemeiaţi, iar ce fac e doar un prilej de distracţie şi de a profita de vulnerabilitatea domnişoarelor romantice. Inevitabilul se produce la un moment dat: unul dintre ei se îndrăgosteşte de „victima” sa.

Situaţiile în care sunt puşi cei doi flăcăi tomnateci sunt destul de imprevizibile şi de hazlii, accentul fiind pus pe comicul de situaţie şi nu pe cel de limbaj.


Niciun comentariu despre subiectul „"Lupii" și "Spărgătorii de nunți", la AMC”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile