marți, 8 septembrie 2020

Eurosport: Mats Wilander analizează o selecție de meciuri din sferturile de finală US Open

Mats Wilander, expert Eurosport și de șapte ori campion de Grand Slam, analizează o selecție de meciuri din sferturile de finală US Open, anunță televiziunea Eurosport printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Tsvetana Pironkova (Bulgaria) v Serena Williams (SUA)

Aceasta este o oportunitate imensă pentru Serena Williams. Nu cred că Serena are cum să piardă cu Tsvetana Pironkova. Joacă un tenis grozav împotriva jucătoarelor cu care trebuie să fie agresivă și cred că dacă va avea și puțin timp, ca în cazul meciului împotriva Pironkovei, acest lucru o va ajuta. O văd pe Serena jucând tot mai bine, așa că nu știu cine o mai poate opri în acest moment. Mai sunt câteva jucătoare foarte bune pe tablou, cum ar fi Naomi Osaka. 

Mai sunt trei meciuri grele până la trofeu, însă cred că se va impune în sferturile de finală. Serena încă poate juca și mai bine decât o face deja, ca să fiu sincer. Servește bine și mereu este cea care decide ce se va întâmpla cu punctul următor. A evoluat bine și cred că are și mai multe de arătat.


Dominic Thiem (Austria) v Alex De Minaur (Australia)

Singurul jucător care cred că i-ar putea pune probleme lui Dominic Thiem, pe hârtie, este Daniil Medvedev. Nu văd un alt jucător capabil să-i facă față. În acest moment, Alex De Minaur este grozav, dar îi lipsește un serviciu puternic și loviturile puternice atunci când mingea este în joc. Thiem pare să se afle la un alt nivel. Ce mă impresionează la el? Atitudinea, jocul lui standard, fără lovituri nebunești, fără riscuri, ci un joc cu o variație bună. Este foarte matur pentru cineva care este considerat favorit.

Dominic joacă similar cu ce ne arată pe zgură, dar aici îi place și să avanseze în teren puțin. Reverul său este o armă mai importantă pe hard decât este pe zgură, pentru că poate juca reverul în lung de linie care trece puternic prin teren, dar poate și să rămână în puncte dificile folosindu-se de slice pe aceste terenuri de hard. Pot paria că lovește mult mai multe slice-uri pe hard decât pe zgură. Cred că reverul său funcționează mai bine pe hard, iar forehand-ul mai bine pe zgură. 


Alexander Zverev (Germania) v Borna Coric (Croația)

Cred că Alex Zverev pornește ca favorit în acest meci. Servește ceva mai bine și are experiență la acest nivel, însă dacă Borna Coric servește la rândul său bine, va avea o șansă. Ar putea fi un meci lung și dificil, dar îl văd pe Zverev având prima șansă.

Am fost impresionat de Coric până acum. Știu că a avut o pauză, fiind accidentat, și a fost un jucător tânăr de care aproape că am uitat, fără să vorbim despre el. Era o mare speranță acum patru-cinci ani și nu a ajuns chiar în vârf. Pare că a revenit acum, iar punctul său forte este că poate juca meciuri de cinci seturi, ceea ce nu este ușor.

Cred că Zverev este unul dintre favoriții pentru titlu, cu siguranță. Dacă servește la nivelul lui maxim, este sigur printre primii doi sau trei favoriți. Fără jucători foarte experimentați rămași pe tablou, are o șansă la fel de bună ca oricine.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport: Mats Wilander analizează o selecție de meciuri din sferturile de finală US Open”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile