vineri, 4 septembrie 2020

Eurosport: US OPEN - Ziua 4 (3 septembrie 2020)

Barbara Schett, expertă Eurosport și fostă număr 7 mondial, a analizat meciul Soranei Cîrstea împotriva Karolinei Muchova, din turul al 3-lea de la US Open, anunță televiziunea Eurosport printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.
Sorana face parte din circuit de mult timp. Mă întreb cum va reuși să se acomodeze jucând contra unei adversare pe care nu o cunoaște cu adevărat. Muchova este plină de încredere după ce a învins-o pe Venus Williams în acest turneu. Vom vedea dacă experiența lui Cîrstea va triumfa sau dacă tinerețea Muchovei va avea câștig de cauză”, a spus Schett.
 
Mats Wilander a comentat evoluția jucătorilor din cadrul turneului.

DATĂ: 3 septembrie 2020

EXPERT: Mats Wilander, expert Eurosport, de șapte ori câștigător de Grand Slam

Cine crezi că este rivalul principal al lui Djokovic la US Open 2020?

Cred că ar fi Dominic Thiem în finală, Stefanos Tsitispas în semifinale și Denis Shapovalov în sferturi. Apoi ar fi Pablo Carreno Busta în optimile de finală. Toți trebuie să încerce să-l încurce, așa cum a făcut-o Kyle Edmund, câștigând un set. Struff trebuie să facă același lucru, Carreno Busta trebuie să-l țină pe teren patru ore, iar apoi Shapovalov poate profita, deși nu cred că va câștiga. Tsitsipas l-ar putea înnebuni pe Novak puțin cu emoțiile prin care trece, dar tot nu cred că va câștiga. Apoi, Thiem va fi în finală odihnit, în formă, și poate va reuși să-și ia revanșa. Acest efect de domino ar putea fi singurul adversar al lui Djokovic în acest moment.

Urmărind primele ei meciuri, crezi că Serena este mai în măsură să câștige turneul decât credeai la început?

Nu, nu cred. Aștept să aibă parte de un meci în care servește foarte bine, fiindcă am observat în circuitul feminin că adversarele sale pot face față schimburilor de pe fundul terenului grație condiției fizice, putând și să-și facă serviciul la fel ca ea. Serena are câteva șanse de break pe set, iar această presiune este nouă pentru ea. Cu fiecare an care trece în care Serena nu reușește să servească bine, serviciul devine mai degrabă o problemă decât un avantaj. Am nevoie să o văd servind bine. Este foarte bună tactic, dar nu grozavă în mișcare, astfel încât trebuie să servească mai bine decât adversarele.

În ce fel îi afectează pe sportivi lipsa fanilor pe arene?

Nu am văzut vreun semn că i-ar afecta în vreun fel. Nu cred că îi afectează deloc, pentru că se concentrează foarte mult. E posibil chiar să-i afecteze pe jucători într-un mod pozitiv. Chiar dacă este un Grand Slam, jucătorii pot fi ei înșiși, fără să se îngrijoreze că sunt urmăriți de cineva. Cred că le este mai ușor așa.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport: US OPEN - Ziua 4 (3 septembrie 2020)”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile