vineri, 4 septembrie 2020

Întoarcerea pe Pământ a echipei de astronauți de pe nava Crew Dragon, la Discovery Channel

Discovery va prezenta pe 6 septembrie, începând cu ora 22:00, aterizarea navei SpaceX Crew Dragon – după ce a fost andocată două luni pe Stația Spațială Internațională (ISS), anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Echipele Discovery și Science Channel au petrecut peste un an documentând eforturile SpaceX de a deveni prima companie privată care să trimită astronauți în spațiu. Pe 14 iunie, fanii Discovery Channel au putut urmări evenimentul special care a oferit atât acces la imaginile din cadrul lansării, cât și informații de specialitate de la fondatorul și inginerul șef al SpaceX, Elon Musk, sau de la ceilalți profesioniști ai sectorului aerospațial, în cadrul unui documentar special.

Pe 6 septembrie, telespectatorii din România pot urmări documentarea evenimentului începând cu ora 22:00, pe Discovery Channel. Pe lângă imaginile exclusive ale întoarcerii navei, Discovery Channel va difuza și comentariile astronauților și foștilor astronauți, printre care Mike Massimino și Garrett Reisman, inginerilor de top și invitaților speciali, cum ar fi bine-cunoscutul explorator avid Josh Gates. Personalitatea TV Chris Jacobs va reveni ca gazdă a transmisiunii călătoriei spre casă a astronauților, acesta având o experiență îndelungată cu evenimentele live ale Discovery. De asemenea, jurnalistul câștigător al premiului Emmy, David Kerley, se alătură din nou echipei de reporteri. 

Emoțiile nu au lipsit nici de data aceasta, ținând cont de faptul că la întoarcere temperaturile au crescut până la 3,500 de grade Fahrenheit la exteriorul navei din cauza frecării cauzate de intrarea în atmosferă.

Cred că există un motiv pentru care întoarcerea este chiar mai periculoasă decât ascensiunea”, a declarat despre întoarcerea navei spațiale Elon Musk, fondator SpaceX și Inginer Șef. 

Transmisiunea întoarcerii navei SpaceX Crew Dragon a fost produsă pentru Discovery Channel de Storied Media Group. Producătorii executivi ai Storied Media Group sunt Aaron Fishman, Todd Hoffman și Michael J. Miller. Producătorii executivi din cadrul echipei Discovery sunt Gretchen Eisele, Scott Lewers și Caroline Perez. 


Niciun comentariu despre subiectul „Întoarcerea pe Pământ a echipei de astronauți de pe nava Crew Dragon, la Discovery Channel”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile