marți, 22 septembrie 2020

Roland-Garros - Eurosport va transmite în direct fiecare lovitură, de pe fiecare teren, din cadrul fiecărui meci.

- Fiecare teren și fiecare meci, LIVE pe Eurosport și aplicația Eurosport Player, de luni, 21 septembrie, de la startul calificărilor
- The Cube, studioul Eurosport revine
- McEnroe și Evert se alătură din nou echipei de experți Eurosport
- Simona Halep, marea favorită de anul acesta de la Paris.


Turneele de Grand Slam se întorc în Europa, iar sportul live se vede pe Eurosport în continuare – în lunile septembrie și octombrie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis catre hdsatelit.com.

După un turneu extraordinar la US Open, toate privirile se îndreaptă acum spre Roland-Garros, unde cei mai buni jucători din lume se vor lupta pe terenurile de zgură de la Paris. Eurosport va transmite în direct fiecare lovitură, de pe fiecare teren, din cadrul fiecărui meci. 

Eurosport va difuza peste 300 de ore de conținut în direct de la turneul principal, care va debuta duminică, 27 septembrie, în timp ce transmisiunile de la turneul de calificare pot fi urmărite pe aplicația Eurosport Player. 

Anul acesta, România va fi reprezentată de 15 jucători la Roland Garros, fiind și cel mai mare număr de participanți din țara noastră la un turneu de Grand Slam. De la Roland-Garros nu va lipsi nici Simona Halep, care, după cucerirea titlului la Roma, este marea favorită de anul acesta de la Paris. După victoria în faţa Karolinei Pliskova, campioana noastră poate reveni pe primul loc în lume, dacă se va impune pe arena Philippe Chatrier. Pe tabloul principal al competiției, România va avea încă patru reprezentante: Simona Halep, Patricia Țig, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan. În calificările de la Roland Garros, alte șapte jucătoare vor încerca să ajungă pe tabloul feminin de simplu: Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu, Irina Bara, Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse, Laura Paar și Gabriela Talabă. 

Andreea Mitu și Raluca Olaru vor evolua în proba de dublu feminin și vor face pereche cu Patricia Țig, respectiv Irina Begu. Celelalte perechi de pe tabloul de dublu feminin în care sunt prezente jucătoare românce sunt: Irina Bara / Fanny Stollar (Ungaria), Monica Niculescu / Misaki Doi (Japonia), Ana Bogdan / Rebecca Peterson (Suedia), Sorana Cîrstea / Sara Sorribes Tormo (Spania). La dublu masculin, Horia Tecău va face din nou pereche cu partenerul său Jean-Julien Rojer (Olanda).
 
The Cube, studioul de realitate mixtă, va fi folosit și în cadrul Roland-Garros. O lume virtuală care conectează de la distanță jucătorii, de data aceasta din Paris, cu oaspeți, gazde și experți din orice colț al lumii. Astfel, The Cube aduce în prim-plan analize detaliate din cadrul partidelor disputate, care îi aduc pe fani și mai aproape de acțiune. Printre invitații din The Cube de la US Open s-au numărat Novak Djokovic, Karolina Pliskova, Stefanos Tsitsipas și Naomi Osaka.

Două legende ale tenisului revin, de asemenea, pe ecranele Eurosport pentru Roland-Garros: John McEnroe și Chris Evert vor oferi opiniile și analizele lor milioanelor de fani din Europa, pe parcursul celor două săptămâni ale competiției.

McEnroe și Evert se alătură lui Mats Wilander și Barbarei Schett în echipa de experți Eurosport. Boris Becker și Alex Corretja vor fi prezenți în The Cube în direct din locațiile lor din München, respectiv Madrid, pentru perspective și analize legate de meciurile masculine și feminine din timpul Roland-Garros.

Expertul în tenis Mats Wilander, care colaborează cu Eurosport din 2007, a declarat: „Eurosport caută întotdeauna să depășească granițele folosind cele mai noi tehnologii, pentru a ajuta fanii să simtă cu adevărat că se află în centrul acțiunii. Cu toate că ne-ar plăcea tuturor să fim la Paris, este incredibil de interesant că putem vorbi cu jucătorii față în față, în acest studio Eurosport, și să avem după meciuri acele conversații directe, care reflectă emoția jocului. ”

Podcastul Tennis Legends, găzduit de Wilander, se va întoarce de asemenea pentru Roland-Garros, cu numeroși invitați speciali.

Comentariul va fi asigurat de Radu Abramescu, Radu Antofi, Alexandru Gheorgiaș, Sorin Niculescu, Cristi Petre, Sorin Popescu, Valentin Protopopescu și Dragoș Suciu.

Date cheie:
Luni, 21 septembrie – încep calificările
Duminică, 27 septembrie – începe turneul principal
Sâmbătă, 10 octombrie – finala feminină
Duminică, 11 octombrie – finala masculină.


Niciun comentariu despre subiectul „Roland-Garros - Eurosport va transmite în direct fiecare lovitură, de pe fiecare teren, din cadrul fiecărui meci.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile