duminică, 13 septembrie 2020

Sky Germania: "Pentru prima dată, toate meciurile din Bundesliga ce vor fi difuzate în UHD vor fi transmise și în HDR"

În conferința de presă de joi, furnizorul de televiziune cu plată Sky din Germania a anunțat noutăți menite să îmbunătățească experiența de vizionare pentru abonații pasionați de fotbal.

Revenirea Bundesliga, dar fără accesul telespectatorilor pe stadioane, va fi prilejul ideal pentru ca Sky să utilizeze noile tehnologii media. Operatorul a anunțat că va transmite în fiecare weekend,  în calitate UHD, câte două meciuri din divizia germană de fotbal. În plus, Sky va difuza zilnic în UHD câte un meci de top din Bundesliga 2 și Premier League. 

"Pentru prima dată, toate meciurile din Bundesliga ce vor fi difuzate în UHD vor fi transmise și în HDR (High Dynamic Range)", explică Sky Germania.

O nouă caracteristică pentru clienții Sky Q, care inițial va fi disponibilă doar pentru partidele de fotbal de mai mare importanța, este compilarea de faze din meci cu ajutorul Inteligenței Artificiale, astfel încât fanii să poată să vadă fazele importante, dacă au ratat început partidei de fotbal. A fost promisă o extindere în viitor a acestei funcții și pentru alte sporturi, cum ar fi pentru cursele de Formula 1.


8 comentarii despre subiectul „Sky Germania: "Pentru prima dată, toate meciurile din Bundesliga ce vor fi difuzate în UHD vor fi transmise și în HDR"”:
Anonim

De la noi cine mai transmite Bundesliga?
E posibil să vedem și noi 4k în HDR pe Digi 4k sau Look 4k?

Anonim

Pe Look4K in niciun caz HDR, ca aia transmit upscalat, nicidecum 4K real :))

Dorian

Ai fi surprins sa afli că HDR există și la Full HD? Dacă nu mă crezi, conectează o consolă PS4 non-Pro (deci care are rezoluție maximă Full HD) la un televizor 4K HDR și setează ieșirea video a consolei pe HDR și vei fi uimit de îmbunătățirea semnificativă a imaginii.

marian

Meciuri din bundesliga in 4k hdr la Digi ? Speranta moare ultima..

Anonim

@Dorian: Exista HDR si la FullHD (gaming, filme), dar nu si la transmisiunile tv. HDR-ul e implementat in combinatie cu 4K.

nicu

Omul spune că se poate implementa tehnic HDR și la transmisiile Full HD, deci și la cele 4K upscalate din Full HD. Dar care ar fi ideea sa nu preia direct sursa 4K HDR, ci sa downscaleze aceste meciuri 4K HDR și să le transmită HD upscalate din nou la 4K cu HDR?? Ar fi o idioțenie. Dacă ar avea dreptul să le transmită, le-ar transmite așa cum le oferă Sky, 4K nativ HDR!!!

Anonim

@nicu: tehnic poate fi implementat, insa din pix, daca va vrea Look sa aiba HDR. Cand spuneam ca HDR-ul e implementat in combinatie cu 4K, ma refeream ca doar feed-ul 4K va avea HDR, cel HD va fi SDR (cum se intampla in cazul LaLiga). Dar, cum Look upscaleaza feed-ul HD, asa poate implementa si HDR :))

Anonim

Digisport a cumpărat drepturile pentru Bundesliga și în plus are și propriul canal 4K (Digi4K) pe care poate retransmite aceste meciuri. Din fericire (sau nefericire, în funcție de televizorul fiecăruia), Digi4K nu transmite HDR (mai exact HLG), Champions League se vede superb în 4K la Digi, așa că sunt toate motivele să se vadă excelent și Bundesliga.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile