marți, 6 octombrie 2020

LookPlus / LookPlus HD devine Look Sport+ / Look Sport+ HD

În ședința CNA de astăzi, S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca a solicitat modificarea denumirii, siglei, formatului de principiu și structurii de servicii de programe pentru LookPlus / LookPlus HD din Cluj-Napoca.


Noua denumire va fi  Look Sport+ / Look Sport+ HD. Formatul va fi modificat din generalist în tematic sport. Procentul producției postului va scădea de la 54% la 33%, iar procentul producțiilor de la alți producători a crescut de la 46% la 67%.

"E cel mai vechi Look Plus, nu puteam sa îl schimbam in Look 4. A fost o decizie a departamentului de marketing, dar raționamentul e că Look Plus a fost prima piesă", a explicat reprezentantul postului.

Solicitările au fost aprobate în unanimitate.


11 comentarii despre subiectul „LookPlus / LookPlus HD devine Look Sport+ / Look Sport+ HD”:
Dan Cserei

Foarte bine.
O să fie Prima tv generalist.

marian

Prima devine canalul generalist al trustului !

Anonim

Oare ce competiții sportive transmiteți toamna/iarna asta? M-ar interesa in mod special campionatele de fotbal din Turcia,Portugalia și Scoția

Anonim

Transmite campionatul României (Liga 1 și Liga 2), Spania, Germania, Italia, Franța, Turcia, Portugalia, Cehia, Scoția, Olanda, Liga Campionilor și Europa League; handbal Liga Campionilor masculin și feminin; Formula 1; mai nou am văzut că au achiziționat Superliga națională de polo... mai televizează Diamond League (atletism), turnee mai mici de tenis.

Campionatele Turciei, Portugaliei și Scoției sunt transmise pe Look Sport 2 sau Look Sport 3 (în cel mai fericit caz), altfel doar pe cele 4 canale PPV Look Sport (sunt doar în grila Vodafone).

Anonim

Și-au schimbat numele de atâtea ori încât nici nu mai știu ce-i cu ei.

Anonim

Nu mai vorbiti prosti,campionatul Portugaliei a ajuns la etapa 4 si nu au transmis nici un meci iar campionatul Scotiei la etapa 11 si la fel nu au transmis nimic!Transmit aceleasi campionate ca si Digi + cate 1 meci din Turcia,Belgia,Cehia si Olanda dar nu intotdeauna.

radu.ionut.boss

Pentru ultimul anonim, sun transmite pe ppv-uri meciurile din Portugalia si Scotia, si restul ligilor de fotbal, mai intereseaza-te.

Anonim

Pt Radu Ionut,am si Digi si fostul UPC(actualul Vodafone) urmaream constant meciurile din Portugalia,de cand a inceput noul campionat nu au mai transmis nimic,si nici din Scotia(care oricum nu-l urmaream).Deci pe PPV transmit meciuri din Olanda,Turcia,Belgia si Franta sau Germania cand incep mai multe la aceasi ora.PPV1 si PPV2 sant ok fiind hd,PPV3,4 fiind sd nu sant de urmarit in 2020.

radu.ionut.boss

Si de ce ma rog nu sunt de urmarit ppv 3 si ppv 4, doar pentru ca sunt sd, ce sa zic ...

Anonim

Azi am vazut pe DTH Focus ca siau schimbat sigla LOOKSPORT+

Anonim

Prima tv Conax pe 16 Est,ceia ce spuneam pe aici si va cere si bani la cablisti.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile