miercuri, 23 decembrie 2020

30 de ore de MIX MARATON la Digi FM, de Revelion

"Prietene! Ai stat în izolare. Ești cam stresat, dar odihnit. Pari că ai nevoie de ceva mișcare. Să scoți la lumină balansul ăla care a dat pe spate jumătate de club. Da, da, învârtitura aia mișto, care întorcea capete la nunti și paranghelii. Hai! Ăsta e momentul tău. Dai masa din sufragerie la perete și treci la dans pe covorul perfect aspirat. Ca să nu ridici praful. Nu zicem degeaba asta. Știm noi bine ce pregătim. Lasă radioul pe Digi FM, pentru că Revelionul ăsta îl începi pe 31 decembrie 2020 la ora 18.00 și îl termini pe 2 ianuarie 2021 la ora 00.00. Nici că ai nevoie de altceva. Cel mai lung mix, semnat DAN T și invitații lui aduce 30 DE ORE de muzică la Digi FM. Da, da. Ai citit perfect. 30 DE ORE de mișcare, ca să nu pui niciun gram de sărmăluțe pe fizic la trecerea în 2021", anunță Digi FM.

Transformăm Digi FM pentru 30 de ore în cea mai mare petrecere din România!” ne spune Dan T.

Se întâmplă fix la final de an, joi, pe 31 decembrie, începând cu orele 18, pe toate frecvențele Digi FM dar și online pe digifm.ro.

"Și, da! Suntem primii! Suntem primul post de radio din România care a avut curajul să se angajeze într-un astfel de mix-maraton, iar pentru mine este primul revelion pe care-l petrec în radio. N-aș putea spune “la muncă”, pentru că “nimic nu se poate numi ‘muncă’, cu excepția situației în care ți-ai fi dorit să faci altceva”, după cum spunea un scriitor scoțian, iar eu mă voi simți la fel de bine că în mijlocul oricărei petreceri. În cele 30 de ore de mix-maraton, voi împarți pupitrul și cu invitații mei, Marius Onuc, Ștefan Vasilescu (Dj Almud) și Roland Adrian. De acasă, ori de la volan, ori de la serviciu, e foarte simplu și mai ales recomandat să fixezi radioul pe Digi FM, sau... laptopul, tableta, smartphone-ul pe www.digifm.ro. Astfel, ai scapăt de grija muzicii și nu vă mai fi nevoie să pierzi timp căutând playlisturi potrivite. Promit că, în meniu, voi avea rețete pentru toate gusturile. Te aștept la cea mai mare petrecere, joi, 31 decembrie, de la 18, pe Digi FM!” a continuat el.

"Cum iți merge de Revelion, iți va fi tot anul. Păi hai să îți meargă muzica la suflet și dansul pe ritm în sincron (...). La mulți ani și sănătate, ca să-ți meargă că pe roate! Sau ca pe MIX MARATON la Digi FM. Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!", mai precizează Digi FM.


Niciun comentariu despre subiectul „30 de ore de MIX MARATON la Digi FM, de Revelion”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile