miercuri, 23 decembrie 2020

Eurosport în timpul sărbătorilor: 24 de meciuri din Premier League și sporturi de iarnă

- Mult așteptatele etape de sărbători din Premier League nu lipsesc nici în acest an de pe Eurosport
- Sporturi de iarnă și un sezon plin de tenis îi așteaptă pe fani imediat după Anul Nou.


Perioada de sărbători aduce conținut premium din cele mai importante competiții sportive pe Eurosport, începând cu meciurile din Premier League, precum și cu sporturi de iarnă, în așteptarea unui nou sezon incitant de tenis, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Etapa de Boxing Day din Premier League dă startul unei serii de partide ce va avea loc în următoarele săptămâni pe Eurosport 1. Începând cu 26 decembrie și până pe 4 ianuarie, fanii fotbalului englez pot urmări 24 de meciuri live, dar și numeroase ediții ale emisiunii de analiză Premier League Show.

 Derby-ul londonez dintre Arsenal și Chelsea este transmis de tradiționalul Boxing Day, alături de alte șapte meciuri ale etapei a 15-a ce sunt difuzate în perioada de imediat după Crăciun. Chelsea este implicată și într-un alt duel important, cu Manchester City, într-unul din meciurile etapei 17, pe 3 ianuarie. Fotbalul englez continuă apoi cu turul 3 al FA Cup, legendara competiție fiind transmisă în exclusivitate de Eurosport și în acest an.

Sporturile de iarnă sunt la rândul lor în centrul atenției în perioada festivă. Tradiționalul Turneu al Celor Patru Trambuline se desfășoară la fel ca în fiecare an, începând cu calificările și competiția de la Oberstdorf, transmise pe canalele Eurosport pe 28 și 29 decembrie. Competiția continuă la Garmisch-Partenkirchen chiar în zilele trecerii dintre ani și continuă în Austria cu etapele de la Innsbruck (2-3 ianuarie) și Bischofshofen (5-6 ianuarie), toate fiind transmise pe canalele Eurosport și serviciul de streaming Eurosport Player.

Mai mult, competiții din Cupa Mondială de Schi Alpin sunt programate înainte și după Anul Nou. Băieții înfruntă probele de viteză de la Bormio pe 28 și 29 decembrie, în timp ce fetele schiază în probele tehnice la Semmering în aceleași zile. Apoi, pe 3 și 6 ianuarie, au loc spectaculoasele probe de slalom de la Zagreb.

Biatlonul se întoarce și el cu probele masculine și feminine de la Oberhof și Antholz, unde se vor desfășura trei etape consecutive de Cupă Mondială (8-23 ianuarie). Nu lipsesc nici competiții de schi fond, combinată nordică sau sărituri cu schiurile odată cu încheierea Turneului Celor Patru Trambuline. Toate acestea conduc la punctul culminant al sezonului de iarnă pe Eurosport, Campionatele Mondiale organizate la fiecare sport în luna februarie.

Tot luna februarie aduce și primul Grand Slam de tenis al anului. Australian Open va fi organizat în condiții speciale în 2021, cu un program inedit de turnee pregătitoare și de calificări. Cei mai importanți jucători de tenis din lume sunt așteptați la Melbourne între 8 și 21 februarie, cu trei săptămâni mai târziu decât perioada inițială programată pentru desfășurarea turneului. Simona Halep nu va lipsi de la Slamul la care a jucat finala în 2018, sperând ca în 2021 să meargă un pas mai departe și să câștige primul ei titlu la Melbourne.

ATP Tour revine de asemenea pe canalele Eurosport în acest an. Cei mai buni jucători din circuitul masculin de tenis vor putea fi urmăriți în turneele desfășurate în întreaga lume, începând cu turnee ATP 250 în luna ianuarie și continuând cu spectaculosul ATP Cup, precum și cu turneele organizate după Australian Open.


Un comentariu despre subiectul „Eurosport în timpul sărbătorilor: 24 de meciuri din Premier League și sporturi de iarnă”:
Anonim

Păcat că au doar un HD de calitate, nu și un 4K adevărat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile