marți, 1 decembrie 2020

Prima TV: "Decembrie marchează începutul noutăților, odată cu trecerea la HD"

"Decembrie este luna în care Prima TV împlinește 23 de ani și marchează începutul noutăților atât în zona de conținut, cât și în zona vizuală, odată cu trecerea la HD", anunță televiziunea Prima Tv.

"După preluarea de către Clever Business Transilvania, profesioniști media din diverse domenii s-au alăturat televiziunii PrimaTV din dorința de a construi o televiziune generalistă relevantă pentru publicul autohton, un brand media puternic, cu o imagine și un conținut de calitate. În mai puțin de 3 luni de la preluare, întreaga echipă și-a unit eforturile pentru a le aduce telespectatorilor conținut nou axat pe entertainment produs local, în conformitate cu viziunea unei stații cu individualitate, umor și îndrăzneală. Ghidată de această misiune, noua echipă de acționarat a început investițiile în zona de programe: în curând, jurnalele FOCUS îi vor invita pe telespectatori în primul studio virtual de știri, alături de Andreea Berecleanu și o echipă lărgită de prezentatori și reporteri. Știrile FOCUS vor aduce în fiecare seară, de la ora 18:00, informațiile esențiale, evenimentele, deciziile politice și evoluțiile socioeconomice, precum și noutățile importante din sport, împachetate într-o grafică nouă, minimalistă, modernă", precizează Prima Tv.

"Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională, Prima TV dă un restart televiziunii odată cu premiera Selly Show, o producție complexă cu un aer proaspăt și original, care va pune sub lupă România, cu toate personajele și ipostazele ei. Un icon al generației tinere, Selly vine în televiziune hotărât să abordeze într-un mod direct și neconvențional subiecte extrem de importante pentru societatea românească, de la migrație, la alegeri, totul dintr-un punct de vedere personal", mai explică Prima Tv.

Sunt foarte încântat de acest parteneriat cu noua echipă de la Prima TV. Avem puncte comune care ne-au unit în această călătorie pe care o vom avea împreună. Este un vis împlinit pentru mine faptul ca astăzi reușesc să am un show care să fie o punte de legătură între online și tv. Sunt foarte mândru de asta, veți vedea pe 1 Decembrie despre ce este vorba și veți înțelege de ce am făcut acest proiect. Este cu adevărat un format inedit, unic în România”, spune Selly.

Selly Show are premiera pe 1 Decembrie, de la ora 20.00, la Prima TV, într-o ediție specială de Ziua Națională. Ulterior, Selly Show va putea fi urmărit vineri, 4 decembrie, de la ora 20.00 și din 12 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Prima TV.

Despre Prima Tv

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomșa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanți jucători din piața media românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale TV (PRIMA TV, LOOKSPORT +, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) și 7 site-uri (looksport.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro și servuscluj.ro).

UPDATE 4 decembrie 2020: Prima Tv emite online, afișând acronimul "HD", pe website-ul propriu. Detalii și imagini găsiți AICI.

UPDATE 7 decembrie 2020: Prima Tv HD a intrat în grila de cablu tv digital a operatorului Vodafone România. Detalii găsiți AICI.

UPDATE 7 decembrie 2020, ora 18:00: Televiziunea Prima Tv a fost inclusă și în grila de televiziune digitală prin cablu a Digi / RCS RDS. Detalii găsiți AICI.


23 de comentarii despre subiectul „Prima TV: "Decembrie marchează începutul noutăților, odată cu trecerea la HD"”:
Sorin

Prima Tv deja emite in HD, incepand din 1 decembrie 2020, in teste pe Orange TV Go. Majoritatea programelor sunt upscalate, dar sunt si programe in HD.

Anonim

Nu exista nici o confirmare oficială a Prima TV cu privire la o anumită dată. Având în vedere că suntem în decembrie, probabil că undeva pe la începutul anului viitor putem speră să vina și pe cablu/satelit.

Sorin

Ba există confirmare oficiala, vezi linkul de mai jos de pe saitul Prima Tv. Scrie clar exact același lucru, că in decembrie. Decembrie inseamna 1-31 decembrie 2020, nu mai trage concluzii greșite ca de la începutul anului viitor, acela e ianuarie, nu decembrie! Scrie clar: in decembrie. Nu scrie 1 decembrie si nici ianuarie. E pus ieri sau azi comunicatul, alaltăieri nu e era, e confirmare fresh ca in decembrie:

https://www.primatv.ro/stiri/luna-decembrie-incepe-in-forta-la-prima-tv

Anonim

Deci Prima nu este încă în măsură să înainteze o dată concretă. Sa sperăm că va putea respecta totusi luna (decembrie) așa cum a promis.

Sorin

Mă bucur ca ai înțeles.

Unknown

Într-o postare pe Facebook Orlando Nicoară a declarat că semnalul HD este disponibil de ieri pentru operatori, urmează ca în perioada următoare aceștia să introducă postul în grilă, a declarat că toți operatorii au anunțat că își doresc să introducă postul cât mai rapid în grilele lor deci puțină răbdare HD-ul la Prima va fi disponibil luna aceasta cum au spus inițial în ședința CNA la preluare!!

Anonim

Semnalul Prima TV HD este disponibil incepand de ieri pentru preluarea de catre operetori.

Unknown

17 decembrie este ziua lor , probabil atunci

Anonim

prima tv hd se regaseste in grila orange tv go

Anonim

Exista vreun operator de cablu care a introdus Prima HD ?

Anonim

Normal ar fi ca zilele astea sa intre versiunea HD in grilele cablistilor din moment ce este disponibilă. Licența la ea există.

Anonim

Prima HD va fi la Digi, când va începe emisia.

Unknown

Eu sunt abonat la Digi TV și aș vrea și eu prima tv in format HD.

Anonim

Am intrebat ia Digi, momentan nu se stiu nimic despre Prima TV HD

Unknown

Paradisul femeilor unde este serialul,?

BDorin

Orlando Nicoara deja a zis ca deja poate fi preluat de operatori se vede bine am vazut pe aplicatia Orange Tv Go.

Tvr info HD

1.Cand va pune în grila RCS&RDS postul Primatv HD?Pe ce data?

Gabriel

Îți spun eu când intră la RCS RDS, dacă îmi spui când intră la Telekom. De unde ai vrea sa știe cineva? Ai răbdare si vei vedea când intră și la cine intră.

Anonim

La ORANGE TV-dth ,Prima HD

Anonim

La Digi încă nu.

Anonim

Orlando Nicoara a zis pe faceboook ca de saptamana viitoare intra Prima TV hd la Digi si Vodafone

Anonim

Eu cred ca de astazi asteptam sa intre.

Anonim

Eu cred că de vreo 7-8 ani așteptăm să intre.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile