miercuri, 20 ianuarie 2021

Eurosport și UCI: nou parteneriat pentru difuzarea curselor de ciclism în 2021

- Noi drepturi premium pentru competițiile UCI pentru Gazda Ciclismului

- Evenimentele UCI transmise în 2021 includ Campionatele Mondiale pe Șosea și pe Velodrom

- Andrew Georgiou: Noul parteneriat cu UCI, asigurat prin EBU, este o confirmare a angajamentului nostru față de cea mai mare comunitate de fani ai ciclismului 

Eurosport rămâne și în 2021 destinația numărul 1 pentru milioane de fani de ciclism în Europa, completându-și oferta printr-un nou parteneriat cu Uniunea Ciclistă Internațională, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Acordul va acoperi unele dintre cele mai importante competiții UCI, inclusiv Campionatul Mondial de Ciclism pe Șosea, Campionatul Mondial pe Velodrom, Campionatul Mondial de Mountain Biking, Cupa Mondială BMX, Campionatul Mondial de Ciclism Urban, Campionatul Mondial de Ciclocross** și finalul Cupei Mondiale de Ciclocross**, în peste 35 de teritorii din Europa***.

Eurosport va avea în 2021 peste 290 de zile de curse de ciclism transmise în direct atât din competiții masculine, cât și feminine. Unele dintre cele mai prestigioase competiții, printre care toate Marile Tururi, toate cele cinci Monumente și peste 35 de curse din UCI World Tour vor fi difuzate pe Eurosport, Global Cycling Network și discovery+ în regiunile în care serviciul de streaming a fost lansat****. Mai mult, Jocurile Olimpice Tokyo 2020 vor fi câmpul de luptă pentru elita ciclismului mondial. 22 de medalii vor fi decernate în cele 16 zile de competiție pe șosea și velodrom, iar fiecare minut poate fi urmărit în direct numai pe platformele Discovery.

Andrew Georgiou, Președinte Eurosport și Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions, a spus: „Noul parteneriat cu UCI, asigurat prin European Broadcast Union (EBU), este o confirmare a angajamentului nostru față de cea mai mare comunitate de fani ai ciclismului, prin Eurosport și GCN, și consolidează legătura dintre Discovery și UCI. Discovery lucrează deja alături de UCI la mai multe inițiative, iar Eurosport Events este pe cale să devină un partener cheie în difuzarea noii Ligi a Campionilor UCI pe Velodrom, care va fi lansată în acest an.

2021 va fi un an memorabil pentru fanii ciclismului și suntem încântați să putem să urmărim poveștile celor mai buni cicliști din lume de-a lungul anului, în diverse discipline, înaintea Jocurilor Olimpice. Tradiția noastră în ciclism este unică și Discovery se va asigura că fanii vor avea parte de o experiență completă, cu sute de evenimente transmise. Toate poveștile vor fi acoperite de-a lungul anului, fie că vorbim despre Eurosport, discovery+ sau GCN pentru cei mai pasionați fani de ciclism.


Date cheie ale calendarului:

Se încheie în ianuarie – Cupa Mondială UCI Ciclocross

30-31 ianuarie – Campionatul Mondial UCI Ciclocross, Oostende, Belgia

17-22 august – Campionatul Mondial UCI BMX, Arnhem, Olanda

25-28 august – Campionatul Mondial UCI Mountain Bike, Val di Sole, Italia

18-26 septembrie – Campionatul Mondial pe Șosea UCI, Flandra, Belgia

13-17 octombrie – Campionatul Mondial pe Velodrom UCI, Ashgabat, Turkmenistan

Dată confirmată ulterior – Campionatul Mondial UCI Ciclism Urban

________________________________

* Acordul acoperă toată Europa, cu excepția Danemarcei, Franței, Norvegiei și Suediei

** Fără drepturi pentru competițiile de Ciclocross în Belgia în 2021

*** Exclusivitate completă în Europa, cu excepția Albaniei, Belgiei, Cehiei, Elveției, Germaniei, Italiei, Marii Britanii, Olandei, Poloniei, Slovaciei, Sloveniei, Spaniei.

**** Lansarea treptată a discovery+ în Europa începe în 2021 cu Marea Britanie, Irlanda, țările nordice, Italia și Olanda; printre partenerii de distribuție se află Sky în Marea Britanie și TIM în Italia.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport și UCI: nou parteneriat pentru difuzarea curselor de ciclism în 2021”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile