sâmbătă, 27 februarie 2021

Discovery urmărește dezvoltarea vaccinului împotriva COVID-19 într-un nou documentar

„Vaccinul anti-Covid” are premiera în România sâmbătă, 27 februarie, la ora 22:00, pe Discovery Channel.

De ce este nevoie pentru a crea un vaccin în timp record, pentru a ameliora o pandemie? Care sunt modalitățile prin care se asigură eficiența vaccinului și cum au reușit experții din sănătate și cei mai buni doctori din lume să-l dezvolte? Răspunsurile la aceste întrebări sunt dezvăluite într-un nou documentar Discovery. „Vaccinul anti-Covid” are premiera în România sâmbătă, 27 februarie, la ora 22:00, pe Discovery Channel, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog.

„Odată cu tot ce s-a întâmplat în ultimul an în lume, publicul își dorește să înțeleagă ce se întâmplă și ce va veni,” spune Nancy Daniels, Chief Brand Officer Discovery & Factual. „Ne bucurăm să prezentăm această analiză amănunțită a crizei COVID-19 publicului Discovery, punând accent pe munca a mii de oameni din întreaga lume care ne arată că există speranță.”

Documentarul este lansat pe fondul numărului în creștere de decese și infectări al unei pandemii care a zguduit lumea. „Vaccinul anti-Covid” ne arată ce se întâmplă în spatele cortinei în cursa pentru un vaccin prin interviuri cu cei mai importanți medici din lume, precum Dr. Anthony Fauci, directorul National Institute of Allergy and Infectious Diseases; Dr. Francis Collins, directorul National Institutes of Health și Dr. John Mascola de la National Institutes of Health, precum și prin interviuri cu cercetători de la cele mai importante companii farmaceutice, inclusiv Johnson & Johnson, Moderna sau Pfizer.

După ce pandemia a dus la peste 2 milioane de decese la scală globală și la îmbolnăvirea a peste 100 de milioane de oameni, soluția pentru a opri acest virus complex și de a reda lumii speranța a devenit clară – găsirea unui vaccin. Dezvoltarea unui vaccin împotriva COVID-19 a oferit lumii nu numai speranța că pandemia va lua sfârșit, ci și că viața se va putea întoarce în curând la normal. Cursa pentru dezvoltarea unui vaccin a revoluționat procesul într-un timp pe care mulți l-ar fi considerat imposibil de scurt în ceea ce putem numi una dintre cele mai mari realizări ale unei generații în domeniul cercetării.

Cu provocări noi întâmpinate constant – inclusiv riscuri financiare enorme și teste clinice – cursa pentru dezvoltarea unui vaccin eficient nu are un câștigător garantat. Regulile tradiționale au fost rescrise, iar documentarul Discovery „Vaccinul anti-Covid” le va dezvălui pe toate.

„Vaccinul anti-Covid” este produs de Glass Entertainment Group pentru Discovery.

 

Despre Discovery

Discovery, Inc. este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în toată lumea, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele, prin: portofoliul de aplicații GO; servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi discovery+, Food Network Kitchen și Motor Trend OnDemand; conținutul digital al grupului Nine Media; un parteneriat ce dezvoltă conținut inspirat din realitate și despre istoria naturii cu BBC; și un acord strategic cu PGA TOUR pentru a deveni gazda internațională a golfului. Portofoliul de branduri premium cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, ID, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel și viitoarea multi-platformă dezvoltată ca un joint-venture global alături de Chip și Joanna Gaines, Magnolia Network, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, destinația principală pentru competiții sportive premium, relevante la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa.


Niciun comentariu despre subiectul „Discovery urmărește dezvoltarea vaccinului împotriva COVID-19 într-un nou documentar”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile